Σημερα καναμε τη πρωτη βολτα εξω, φυσικα με υποβοηθηση με τον γλυκο Φοιβο, ενα μωρο απο τη Φιλοζωική Μονεμβασίας, τριποδακι που εγχειριστηκε προσφατα στη σπονδυλικη και δεν εχει περπατησει μηνες...
Επειδή υπαρχει ενα θεματάκι με τη φιλοξενία του για 8 μέρες τη Δευτερα θα δοκιμασω να τον φερω εδω να τον γνωρισω στα δικα μου, με την ελπιδα οτι θα μπορέσει να μεινει εδω. Στη πρωτη επισκεψη μεθαυριο θα ερθει για 3 ωρες μονο και ωρες πρωινες να λειπουν ολοι απο τη πολυκατοικια .
Τωρα ειναι σε πετ κηπερ 15' με τα ποδια απο μενα και παω συχνα και ξεκινησαμε και φυσιοθεραπεια με πολυ καλη εξελιξη την πρωτη εβδομαδα , πριν δεκα μερες σερνοταν μονο. Για τον Φοιβο να ερθει σε μενα που ξερω τις ασκησεις καλα και εχω χρονο να τις δουλεψω πολλες φορες στην ημερα θα ειναι σωτηριο για την εξελιξη του και τις πιθανοτητες να περπατησει. Οπου αλλου παει μεχρι να μαθουν κτλ θα χαθει πολυτιμος χρονος συν δυσκολο καποιος να κανει ασκησεις 7-8 φορες την ημερα και να τον βγαλει παρκο που θες 1 ωρα για ενα τετραγωνο .
Την τελευταια φορα που εφερα αρσενικο εφηβο για 5' στη βεραντα, εγινε χαμος. Ευελπιστω οτι λογω οτι ειναι 9-10 μηνων, κουτσο ταλαιπωρο και δεν ανεβαινει στο καναπε εχουμε μια ελπιδα. Ο φοιβος επισης δεν γαυγιζει καθολου. Το ολο προβλημα μου ειναι το γκρεμλιν που ειναι χειροτερος απο ποτε. Προχθες με δαγκωσε επιτηδες γιατι τον αλλαξα κατευθυνση σε συναντηση απο κοντα με αρσενικο και μου ανοιξε 2 τρυπες να.
Ο, ποια συμβουλη δεκτη και ιδεα. Θελω πολυ να πετυχει και το χω παρει πολυ προσωπικα να σηκωθει το μωρο.
Σκεφτομαι αρχικα να ξεπατωσω το γκρεμλιν την κυριακη, μεχρι αηδιας, αν και αυτο εχει αποδειχτει ανεφικτο ως τωρα 8 χρονια. Επισης να τα χωρισω βαλω Φοιβο με την Φρεγια κρεβατοκαμαρα και τα 2 ατιθασα τον ψηλο και την κοντη στο σαλονι, εχω και ενα κρεητ κενο για ωρα αναγκης μην φαγωθουν . Ο φοιβος επισης ειναι ολοιδιος εμφανιση και χαρακτηρας , ζηλιαρης απαιτητικος και θελει την προσοχη, δεν γαυγιζει ομως διολου.
Εαν ξερετε επίσης τιποτα καλα ηρεμιστικα επισης για το γκρεμλιν για ωρα αναγκης πειτε μου
Τα φυτικα, φελιγουει και τετοια δε κανουν τιποτα. Αυτος γενικα θα ειναι το βασικο προβλημα.