Ανάλογα τι εννοούμε με το «μέσο σκύλο».Eίναι όπως είπες. Εξαρτάται με το τι θέλει ο καθένας. Εγώ με όλο αυτό δεν συμφωνώ. Δεν θα υιοθετήσω ποτέ όμως μια φυλή έντονα κυριαρχική γιατί δεν θα μπορούσα να το κουμαντάρω. Για τον μέσο σκύλο τόση πειθαρχία δε νομίζω ότι χρειάζεται. Μπορεί να κάνω λάθος.
Μέσος σκύλος τι θα πει;
Τα προβλήματα δεν τα δημιουργεί μόνο η κυριαρχικοτητα αλλά και η εκδήλωση των ενστίκτων του ζώου,που τα έχουν όλα τα ζώα,οπότε όλα τα ζώα θέλουν κάποια διαχείρηση από εμάς.Το μποξ είναι βασικό εργαλείο αυτού κ ας μην μιλάμε για «μέσο σκύλο»,αλλά για ιδιοκτήτη,μιας και αυτός αποφασίζει για τις διαδικασίες και η φύση για τον σκύλο.
Από εκεί και ύστερα έχει να κάνει με το ποιες συμπεριφορές είναι ανεκτές και ποιες όχι και επίσης μια λεπτομέρεια..Έχει να κάνει με το τι θέλει ο καθένας για μέσα στο σπίτι του.Εξω πρέπει να είμαστε τυπικοί!
Έξω δεν γίνεται να μην μπορείς να χειριστείς τις παλαβομάρες του σκύλου σου ή εγώ του δικού μου.Θα μου πείτε τι σχέση έχει αυτό με το μποξ;Έχει!Ολα συνδέονται!Ολα δημιουργούν ένα προφίλ παιδειασ!
Περαν τούτου,έχετε στο νου σας,πως το μποξ μόνο ασφάλεια προσφέρει.Αν στο νου σας έχετε πίεση,δεν ισχύει.
Πολλές φορές έχουμε «τέρατα» για κάποιο εργαλείο στο μυαλό μας που δεν ισχύουν.Εχετε κάθε δικαίωμα προφανώς να υιοθετείτε ή όχι απόψεις,απλά καλό είναι να γνωρίζετε την σωστή διαδικασία και τα ωφέλη μιας τακτικής.Τα βάζετε κάτω και βλέπετε υπέρ και κατά και αποφασίζετε.
πιστέψτε με,αν το δείτε λογικά,είναι μονόδρομος η απάντηση.