Να ακούτε κανέναν μεγαλύτερο που και που...
Αθανατα τα σπιτζ να σας ζησει!Να μας ζησει και επίσημα!
View attachment 78061
Τελικα την ειχαν δηλωσει 16 την γρια, οχι 12 που νόμιζα... Και ο δικος μου γιατρος που την ειδε προχθες θεωρει οτι ειναι 14-15 σιγουρα. Για τα χρονακια της και τα χαλια της μια χαρα τα παει η μπαμπογρια μου.
Την εχει παρει βεβαια λιγο η κατηφορα, εκτος των αλλων το ενα της ποδαρακι ξεκινησε να το σερνει απο προχθες. (χανει μυικη μαζα λογω κουσινγκ)
Εκείνες τις θαυματουργές αμπούλες που δε θυμάμαι πια πώς τις λένε άλλου τις είχαμε γράψει; Όχι σε σένα; Μωρέ κάπου εδώ μέσα έχω στο φόρουμ βάλει λινκ θαρρώ. Τις έβαζε η κολλητή στο εντελώς μαδημένο γεροντακι της κ έβγαλε τρίχα μετά από χρόνια τσουρομεδέησον. @mareco κ εσύ δεν τις είχες πάρει αυτές;σαν μαδημενο κοτοπουλο. Βγηκε λιγο μαλλακι σε ενα σημειο
Επειδή το χω πρόσφατο το θέμα μαλλί στα σπιτς, όταν έψαχνα και ρωτούσα αν και πως κουρεύεται: Εάν το σπιτς ξυριστεί υπάρχει περίπτωση να μην ξαναβγάλει μαλλί τόπους-τόπους. Το αναφέρω μήπως η μικρή έχει φάει κανα ξύρισμα στο παρελθόν και φταίει και αυτό...Το τριχωμα δερματικα επισης ακομα ειναι χαλι, σαν
Αυτη εχει τα κλασσικα σαν ξεβαματα σε σημεια λογω κουσινγκ, κοιλια, λαιμο και πισω απο τα μπουτια. Αλλα παει ενας χρονος θεραπειας και δε φαινεται να εχει σκοπο να ξαναβγαλει μαλλι ούτε να εχει στρωσει πολυ το υπαρχον, ειναι κακη τριχα λεπτη θαμπη. Πηρα και τις αμπουλες της Μαρεκο να δοκιμασω, της εδινα και μελατονινη που λενε βοηθαει.Επειδή το χω πρόσφατο το θέμα μαλλί στα σπιτς, όταν έψαχνα και ρωτούσα αν και πως κουρεύεται: Εάν το σπιτς ξυριστεί υπάρχει περίπτωση να μην ξαναβγάλει μαλλί τόπους-τόπους. Το αναφέρω μήπως η μικρή έχει φάει κανα ξύρισμα στο παρελθόν και φταίει και αυτό...