Ομολογώ ότι έχω την ανωμαλία, να θέλω ο σκύλος μου να φτάσει στον προορισμό μας και να μην γίνει αυτοκόλλητο, σε πρώτη ευκαιρία. Προφανώς το να παραμείνει ζωντανός ο σκύλος, σε περίπτωση ανάγκης, στο δικό σου μυαλό, δεν είναι νορμάλ.
Ολα τα προηγούμενα επιστημονικά που ανέλυσες, είναι απλώς μπαρούφες, που ούτε μικρά παιδιά, δεν θα σκέφτονταν. Αλλά...εσύ με τον σκύλο σου κάντον ότι θέλεις. Πιτάκι; Πιτάκι! Χαλκομανία; Χαλκομανία!
Απολύτως νορμάλ...
Oλοι θελουμε να φτασει ο σκυλος κ εμεις τον προορισμο μας!!
Περιργο σου φαινεται που το ακους απο μενα ε??
Ναι ηθελα να τα ξεφορτωθω κ απφασισα να το κανω να φανει σαν ατυχημα κ τον εβαλα στο καθισμα του συνοδηγου...... κοιτα να δεις ομως που μεχρι σημερα δεν τα εχω καταφερει κ μετραω χιλιαδες χλμ με το σκυλο μου......
Ο οποιο ευκολος τροπος να τον πας ειναι να τον κανεις κονσερβα.
Ομως για ελα στην θεση του ζωου......
Εγω τα ζωα μου σε crate δεν τα βαζω ουτε για πλακα, ποσο μαλλον σε ταξιδια κ μεταφορες.
Προτιμησα να ασχοληθω λιγο παραπανω να τα μαθω σωστη συμπεριφορα μεσα στο αμαξι.
Αυτο πρακτικα σημαινει οτι απο την ωρα που βαζω μπρος μεχρι την ωρα που τραβαω χειροφρενο η σβηνω την μηχανη, ο σκυλος ειναι ξαπλα. (ναι γνωριζει κ τους δυο ηχους)
Τελος.
Πισω δεν μπορω να τον βλεπω συνεχεια αν κοιματε, αν ζεστενεται αν γυρναει γυρω γυρω αν κοπανιεται σε στροφες η λακουβες......
Μπροστα μπορω να τον ελεγχω κ με τον τροπο που αναφερω δεν κινδυνευει καθολου περισσοτερο απο τον συνοδηγο που θα ειχα διπλα μου.......
Φυσικα κ δεν οδηγω το ιδιο οταν εχω το σκυλο μεσα στο αμαξι, αλλα δεν οδηγω το ιδιο ουτε οταν μπει η μανα μου μεσα.....
Επισης να σε πληροφορησω οτι ενα αμαξι δεν κινειται μονο σε ευθεια δρομο, αλλα ανεβαινει κ βουνο με συνεχομενες στροφες, κινηται κ σε κακοτραχαλους χωματοδρομους κ διαφορα αλλα που θα εκαναν ενα σκυλο "φραπε" μεσα σε ενα κλουβι, η να πηγαινει σαν μπαλακι περα δωθε στο πορτμπαγκαζ.........
Αλλα τι σου λεω τωρα ε?
Αν είναι να ζηλέψεις, να σου στείλω όλη την λίστα, της "παρέας" του east49. Δεν είναι μοναχούλης
Φαντασου τι κολλημα εχεις φαει με την παρτη μου κ ποσο σε χαλαει η διαφωνια μου με τις αντιληψεις σου, που κατηγοριοποιησες κ λιστα........
Περαστικα......