Αυτή την εικόνα, καλό θα ήταν να μην την ποστάρεις, ως έναν ασφαλή τρόπο να ταξιδεύει μαζί μας, ο σκύλος μας. Η μόνη γεύση, που αφήνει σε μένα τουλάχιστον, αυτή η φωτό, είναι ότι δεν πολυκαίγεσαι, για την ζωή του σκύλου σου.
Αυτή την εικόνα, καλό θα ήταν να μην την ποστάρεις, ως έναν ασφαλή τρόπο να ταξιδεύει μαζί μας, ο σκύλος μας. Η μόνη γεύση, που αφήνει σε μένα τουλάχιστον, αυτή η φωτό, είναι ότι δεν πολυκαίγεσαι, για την ζωή του σκύλου σου.
Και η δικια μου καταμαυρη ειναι και εχει τη γλωσσα εξω αλλα δεν πιστευω οτι θα παθει και τιποτα, ειδικα αν ο χωρος αεριζεται.Δεν είναι ηρεμότατος,αγχώνεται πολύ με το αυτοκίνητο,γιατί καθώς εγώ δεν έχω είναι πολύ λίγες οι φορές που έχει μπει.Την προήγουμενη φορά του είχα δώσει(μοναδική φορά που το έχει πάρει),κι αυτό μετά από την συμβουλή του κτηνιάτρου.Θεωρώ ότι αν τον ξεπατώσω πριν το ταξίδι θα κοιμηθεί 3μισι ώρες δεν είναι πολλές.Θα κάνουμε και τις στάσεις μας.Αυτό που ρωτάω είναι αν συνίσταται κάποιο χάπι για την ναυτία ώστε να μην κάνει εμετό.
Δεν θέλω σον και καλά να πάρει[-X
Επίσης για την ζέστη :Όταν πήγαμε από Μενίδι -Λαύριο (μισί ώρα διαδρομή), ζεστενόταν πάρα πολύ και ήταν και χειμώνας.Σ'όλη την διαδρομή ήταν με την γλώσσα έξω.Είναι και κατάμαυρος.
Πιθανότερα από στρες, παρά από ζέστη. Ειδικά αν ήταν χειμώνας.Επίσης για την ζέστη :Όταν πήγαμε από Μενίδι -Λαύριο (μισί ώρα διαδρομή), ζεστενόταν πάρα πολύ και ήταν και χειμώνας.Σ'όλη την διαδρομή ήταν με την γλώσσα έξω.Είναι και κατάμαυρος.
Δυστυχώς δεν έχω αυτή τη δυνατότητα,γιατί δεν έχω η ίδια αμάξι :/Α και βάζε τον συχνά στο αμάξι έστω για τον γύρω του τετραγώνου για να συνηθίσει!
Καθόλου απίθανο να ήταν από στρες,δεν του αρέσει καθόλου.Αυτό θα κάνω mareco,ευχαριστώ.Πιθανότερα από στρες, παρά από ζέστη. Ειδικά αν ήταν χειμώνας.
Το πολύ, να δοκιμάσεις καμμιά δραμαμίνη. Αν δεν έχει σοβαρό πρόβλημα, μην δώσεις τίποτα άλλο.
Νηστικός ακόμη και 24 ώρες και ελάχιστο νερό, καλύτερα στις στάσεις που θα κάνετε.
Ψιτ εσυ κανεις αυτα που εκανα στο παρελθον, τραβα της το καθισμα τερμα μπρος ωστε να κοντραρει πανω στο ντουλαπακι, κανε κ την πλατη τερμα πισω για να εχει χωρο.View attachment 45419 εδω ειναι στο γυρισμο οπου τα εχει παιξει με τα τρεχαλητα στα χωραφια..,, αυτος ο τροπος μεταφορας συνισταται μονο για πολυ εμπειρους οδηγους ,,, μην τον κανετε στο αυτοκινητο σας αν δεν εχετε τα απαιτουμενα προσοντα ... ==))
..Δε μου λέτε ρε οδηγάρες και οι δυο, έχετε κάνει συμφωνία με το Θεό και σας έχει πει ότι δεν θα παίξουν απότομα φρεναρίσματα ποτέ στις διαδρομές σας? Ή θέλετε να δείτε πώς γίνεται χαλκομανία στο παρμπρίζ το σκυλί σας? Πίσω δηλαδή τουλάχιστον σας χαλάει άμα θέλετε να είναι τελείως χύμα, έτσι, για να τους δώσετε μια ευκαιρία να βρουν μαλακό καθισμα?
...Αμα έχεις τα απαιτούμενα προσόντα, η ακόμη καλύτερη θέση, είναι πάνω στο ταμπλώ.
Κατά προτίμηση, η ουρά προς την μεριά του οδηγού, να του κάνει και αέρα.
Αλλά...πρέπει να είσαι πολύ έμπειρη οδηγάρα ναούμ...όχι γατάκι...
Δε μου λέτε ρε οδηγάρες και οι δυο, έχετε κάνει συμφωνία με το Θεό και σας έχει πει ότι δεν θα παίξουν απότομα φρεναρίσματα ποτέ στις διαδρομές σας? Ή θέλετε να δείτε πώς γίνεται χαλκομανία στο παρμπρίζ το σκυλί σας? Πίσω δηλαδή τουλάχιστον σας χαλάει άμα θέλετε να είναι τελείως χύμα, έτσι, για να τους δώσετε μια ευκαιρία να βρουν μαλακό καθισμα?
Είστε και οι δύο άσχετες..αλλά τι να περιμένει κανείς από γυναίκες οδηγούς====)))))))Αμα έχεις τα απαιτούμενα προσόντα, η ακόμη καλύτερη θέση, είναι πάνω στο ταμπλώ.
Κατά προτίμηση, η ουρά προς την μεριά του οδηγού, να του κάνει και αέρα.
Αλλά...πρέπει να είσαι πολύ έμπειρη οδηγάρα ναούμ...όχι γατάκι...
Αρα...κι εσύ, προφανώς δεν......
..
μη μου βαζεις ιδεες ==))