Θα σας βάλω παιδιά σύντομα.Αντε με τ καλο και φωτογραφιες!!
Θέλω να περάσει ακόμα λίγος καιρός... να ψιλοξεχαστεί το θέμα.
Ή μπορεί να ανεβάσω κάποιες και να τις ξανακατεβάσω.
Γίνεται φαντάζομαι.
Θα σας βάλω παιδιά σύντομα.Αντε με τ καλο και φωτογραφιες!!
Σε ευχαριστώ Θάνο. Να χαίρεσαι κι εσύ τον σκύλο σου και συγχαρητήρια και σε σένα που υιοθέτησες αδέσποτο. Διάβασα το νήμα σου.Τα συγχαρητηρια μου και απο εμενα και ευχομαι το δικο σου παραδειγμα να το ακολουθησουν και αλλοι.
Καλά η μεταφορά δε θα είναι και η πιο εύκολη υπόθεση. Δεν αγαπάει και ιδιαίτερα το αυτοκίνητο και επιπλέον θα είναι κάθε φορά ένα ταξίδι για αυτόν πήγαινε έλα κάθε ΣΚ. Όχι ότι θα πάθει τίποτα. Θα το συνηθίσει αλλά θα ναι μια ψιλοταλαιπώρια.Μπορεί να στρεσσαριστεί περισσότερο αν του φύγεις εσύ παρά αν αλλάξει περιβάλλον. Στη θέση σου, αν μεταφορά, διαμονή ήταν εύκολη, θα τον έπαιρνα μαζι δοκιμαστικά για 2-3 ΣΚ. Κτηνιατρείο θα σας είναι ευκολα προσβάσιμο σε οποιαδήποτε περίπτωση ετσι;
Τον φρόντιζα καλά γι' αυτό. Εντάξει δεν είναι και υπερήλικας αλλά σίγουρα είναι πάνω από δεκαετία. Κι επίσης με πολλά παραπανίσια κιλά τα οποία πρέπει να χάσει επειγόντως.ΥΓ. Ο κύριος φαίνεται νεότατος στις φωτο , ειδικά αν πέρασε χρόνια στο δρόμο. Άλλα τόσα χρόνια μαζί σας εύχομαι.
Ευχαριστώ κι εσένα Κυβέλη για την απάντηση.Αν θα τον πάρεις θα πάρεις και τον γατούλη μαζί; Εγώ θα τον έπαιρνα καθαρά για να μην επιβαρύνω τον άντρα μου. Και όταν θα έλειπα από το σπίτι δεν θα τον άφηνα με τίποτα στην αυλή μόνο του. Γενικά δηλαδή δεν θα τον άφηνα στην αυλή μόνο του στην παλιά του γειτονιά. Δεν ξέρω ο κόσμος είναι τρελός..
Κρατάω σημειώσειςΤι θα τους ελεγα :
1)Εσας πως θα σας φαινοταν χειμωνα καλοκαιρι να ζειτε στους δρομους?
2)Αμα σας εκοφτε τοσο γιαυτον ας τον υιοθετουσατε εσεις!
3)Αμα σας περισσεύουν για ακριβα αυτοκινητα τοτε σας περισσεύουν κ για συναγερμο - παλιοτσιφουτηδες!
4)Μη μου τα πρηζετε γιατί ανετα μπορει να μεταφραστει κ ως παρενοχληση!
Πώς ακριβώς να το παίξω τρελίτσα; Ένα παράδειγμα;Παιξτο κ λιγο τρελιτσα
Με τσουγκράνες και τσαπιά όχι. Ελπίζω δλδ.Να σε κυνηγησουν πως?
Με τσουγκρανες κ τσαπια?
Ισως...
Δεν ξέρω ,οτιδήποτε. Έχει φοβηθεί το μάτι μου.Νομικα απο που κ ως που?
Να ισχυριστουν τι?
Δε νομίζω ότι είναι άνθρωποι που μπορώ να ποντάρω στο συναίσθημα και ούτε είναι άνθρωποι που έχουν ενσυναίσθηση και να μπαίνουν στη θέση του άλλου πόσο μάλλον ενός ζώου.Οτι υιοθετησες τον αδεσποτο σκυλο που περιφερόταν κ μαραζωνε επι χρονια στην γειτονια υστερα απο απειλες που δεχτηκε για την ζωη του?
Αχ είμαι έγκυος μη μου μιλάτε θα το ρίξω μπροστά σας, πώς θα την αντέξει την στενοχώρια αυτή ο άντρας μου;...Πώς ακριβώς να το παίξω τρελίτσα; Ένα παράδειγμα;
Κι εγώ έτσι πιστεύω. Δε νομίζω ότι θα το πάνε τόσο μακριά όταν το σκέφτομαι ψύχραιμα. Αλλά επειδή έχω συνηθίσει να μου συμβαίνουν πρωτοφανή περιστατικά στη ζωή μου σκέφτομαι όλα τα σενάρια.Αν κάποιος σε κυνηγίσει νομικά οτι έκλεψες το αδέσποτο από το δήμο (δεν ανήκει τίποτα στη γειτονια) θα είναι πρωτοφανές. Κα τραβιγμένο απ'τα μαλλιά.
Όπως ακριβώς το είπες Ιωάννα. Δε θα μπορούσες να περιγράψεις καλύτερα την κατάσταση με τη τελευταία σου φράση.Κανονικά ευχαριστώ θα έπρεπε να σου λένε. Δεν ξερω με τί νταήδες έχεις μπλέξει, το πο πιθανό είναι οτι απλώς ψάχνουν να ξεκατινιαστούν και να εκφοβίσουν όπως μάθανε στο σχολικό προαύλιο.
Οκ θα τα κάνω όλα αυτά. Ακόμα δεν έχω τσιπάρει το σκύλο. Είναι μέσα στο πρόγραμμα και αυτό όμως να το κάνω στο άμεσο μέλλον. Για τον δήμο δεν το ήξερα ότι έπρεπε να το δηλώσω κι εκεί. Θα το ψάξω.Αρχική σκεψη είναι οτι ίσως να είσαι πιο καλυμμένη δηλώνοντας το σκυλί στο δήμο :
(https://www.dogforum.gr/community/threads/Πιστοποιητικό-ηλεκτρονικής-ταυτοποίησης.34121/ )
ώστε να φαίνεται οτι η υιοθεσία έγινε εν γνώσει τους ή να επικοινωνίσεις με τοπική φιλοζωική. (ώστε να φαίνεται οτι η υιοθεσια κανονίστηκε απ αυτούς καθώς υποτίθεται οτι συνεργάζονται με τον δημο για την διαχείριση των αδέσποτων)
Με δικηγόρο σκέφτηκα κι εγώ να μιλήσω εφόσον φτάσουν τα πράγματα σε ακραία σημεία παρενόχλησης και τραμπουκισμού γιατί και το "θράσος" έχει κάποια όρια.Ή μίλα απευθείας με δικηγόρο, το καλύτερο, όχι τόσο επειδή υιοθέτησες το σκυλί αλλά εξαιτίας του τραμπουκισμού τους...
Με μάρτυρες ίσως;ΥΓ. Και πώς σκοπεύουν οι μάγκες να αποδείξουν οτι το σκυλί που εχεις στα χέρια σου είναι το αδέσποτο της γειτονιάς τους;
Λίγο ακραία βρε Ιωάννα τα σενάριά σου. Άσε που το θεωρώ και γκαντεμιά να λέω ψέματα για την υγεία μου.Αχ είμαι έγκυος μη μου μιλάτε θα το ρίξω μπροστά σας, πώς θα την αντέξει την στενοχώρια αυτή ο άντρας μου;...
Αχ δεν μπορώ κάνω ακτινοθεραπείς για το λοιμώδες καρκινικό σχιζοϊδές σύνδρομο και επηρρέασαν την ακοή μου..τι ειπες ξανά;...
όχι ε; οχι...ναι σε κάποιους δεν βγαινει ευκολα το παιχνίδι της τρελίτσας