Καλό είναι αυτό...έχεις μια υπερδύναμη!!!!!!το θεμα ειναι οτι οοολες ακουγονται...δεν εχω βρει καμια που ναμην την ακουω
Ζήτησες σφυρίχτρα υπερήχων ή απλώς σφυρίχτρα??χαχα λες? εχετε να προτεινετε καποια συγκεκριμενη που να μην ακουγεται? θα με διωξουν απο το σπιτι αν συνεχισω με αυτην που εχω...χαχα
Κι εγω την ιδια βλακεια αγορασα,δεν πρεπει να εχει καμια σχεση με σφυριχτρα υπερηχων.Δεν ακουγεται τοσο πολυ αν την ρυθμισεις καπου στην μεση αλλα δεν ειδα φως με τον σκυλο οσο κι αν την δοκιμασα.Καλυτερα αντιδρουσε με απλη σφυριχτρα,αν υπαρχει καταστημα στο ιντερνετ ή στην Πατρα ας στειλει καποιος πμ να προμηθευτουμε κι εμεις μια που παιρνουμε τα βουνα και τα λαγκαδια.ρε παιδια εγω εχω αυτη την σφυριχτραView attachment 20892 η οποια λεει οτι ειναι υπερηχων και ρυθμιζεται και ο ηχοσ αλλα εγω την ακου και ας ποναει λιγο τα αφτια μου
Κι από εδώ ένα πμ παρακαλώ! Γιατί αυτή που έχω είναι ελαφρώς... για τα μπάζα.Κι εγω την ιδια βλακεια αγορασα,δεν πρεπει να εχει καμια σχεση με σφυριχτρα υπερηχων.Δεν ακουγεται τοσο πολυ αν την ρυθμισεις καπου στην μεση αλλα δεν ειδα φως με τον σκυλο οσο κι αν την δοκιμασα.Καλυτερα αντιδρουσε με απλη σφυριχτρα,αν υπαρχει καταστημα στο ιντερνετ ή στην Πατρα ας στειλει καποιος πμ να προμηθευτουμε κι εμεις μια που παιρνουμε τα βουνα και τα λαγκαδια.
Αυτοι εχουν αναγει το σφυριγμα σε επιστημη !!!!!Eμεις χρησιμοποιουμε αυτον τον τυπο....την 210.5 που συνιστουν για τα κοκερ....αν και αυτο δεν νομιζω να εχει πολυ μεγαλη σημασια
http://acmewhistles.co.uk/xcart/home.php?cat=3
με εχει σωσει! Καναμε εκπαιδευση στην αρχη στο ιδιο δωματιο με λιγουδια, μετα σε διαφορετικο, μετα καλεσμα απο μεσα οταν ειναι στο κηπο κι υστερα εξω χωρις λουρι! την ακουει σχεδον παντα...εκτος αν δει περιστερια οπου τοτε παθαινει προσωρινη κοφωση δευτερολεπτων