Σφυρίχτρα καλέσματος;

AlexVag

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2009
289
0
το θεμα ειναι οτι οοολες ακουγονται...δεν εχω βρει καμια που ναμην την ακουω

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
το θεμα ειναι οτι οοολες ακουγονται...δεν εχω βρει καμια που ναμην την ακουω
Καλό είναι αυτό...έχεις μια υπερδύναμη!!!!!!:D:p:D:p
Μπορείς να γίνεις και σουπερήρωας!!!!!!!:p:p:paja1::paja1::maria::maria:

AlexVag

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2009
289
0
χαχα λες? εχετε να προτεινετε καποια συγκεκριμενη που να μην ακουγεται? θα με διωξουν απο το σπιτι αν συνεχισω με αυτην που εχω...χαχα

AlexVag

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2009
289
0
υπερηχων...θα παω σε ενα καταστημα με κυνηγετικα και θα ρωτησω ξανα...θα τη δοκιμασω πρωτα αυτη τη φορα...χαχα

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Ελπίζω να είναι συσκευασμένη και να μην μπορείς να την δοκιμάσεις. Ελπίζω να λέει στην συσκευασία ότι είναι υπερήχων και να σιγουρευτείς έτσι. Ελπίζω να μην βάλεις στο στόμα σου, κάτι που ένας Θεός ξέρει ποιός άλλος μπορεί να το έχει δοκιμάσει... :D

AlexVag

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2009
289
0
χαχα ε ειπαμε...σιγα μην τη δοκιμασω εγω...αυτος του μαγαζιου...φοιτητης ιατρικης ειμαι πιστεψεμε το τελευταιο που θα εκανα στη ζωη μου θα ηταν να βαλω κατι τετοιο στο στομα μου...μικροβια μικροβια παντου μικριβια...χαχα:paja1:

Oberon

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2010
188
1
Αθήνα
Up! στο θέμα επειδή μολις το διάβασα και είναι πολυ χρήσιμο! Αύριο κιολας αγοράζω σφυρίχτρα... φτου! Είναι Κυριακή!

Angel3

Well-Known Member
23 Απριλίου 2011
54
0
Μυτιλήνη
ρε παιδια εγω εχω αυτη την σφυριχτρασφυριχτρα-για-εκ&#.jpg η οποια λεει οτι ειναι υπερηχων και ρυθμιζεται και ο ηχοσ αλλα εγω την ακου και ας ποναει λιγο τα αφτια μου:);)

Last edited:

grenouig

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
131
0
ρε παιδια εγω εχω αυτη την σφυριχτραView attachment 20892 η οποια λεει οτι ειναι υπερηχων και ρυθμιζεται και ο ηχοσ αλλα εγω την ακου και ας ποναει λιγο τα αφτια μου:);)
Κι εγω την ιδια βλακεια αγορασα,δεν πρεπει να εχει καμια σχεση με σφυριχτρα υπερηχων.Δεν ακουγεται τοσο πολυ αν την ρυθμισεις καπου στην μεση αλλα δεν ειδα φως με τον σκυλο οσο κι αν την δοκιμασα.Καλυτερα αντιδρουσε με απλη σφυριχτρα,αν υπαρχει καταστημα στο ιντερνετ ή στην Πατρα ας στειλει καποιος πμ να προμηθευτουμε κι εμεις μια που παιρνουμε τα βουνα και τα λαγκαδια.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Κι εγω την ιδια βλακεια αγορασα,δεν πρεπει να εχει καμια σχεση με σφυριχτρα υπερηχων.Δεν ακουγεται τοσο πολυ αν την ρυθμισεις καπου στην μεση αλλα δεν ειδα φως με τον σκυλο οσο κι αν την δοκιμασα.Καλυτερα αντιδρουσε με απλη σφυριχτρα,αν υπαρχει καταστημα στο ιντερνετ ή στην Πατρα ας στειλει καποιος πμ να προμηθευτουμε κι εμεις μια που παιρνουμε τα βουνα και τα λαγκαδια.
Κι από εδώ ένα πμ παρακαλώ! Γιατί αυτή που έχω είναι ελαφρώς... για τα μπάζα.

Diablo

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
459
0
Συρος Κυκλαδες
σε μια έκθεση είχα αγοράσει μια!!και μάλιστα η κοπέλα που ήταν εκεί στο περίπτερο με ρώτησε, γιατί σκυλί είναι!!!και ρώτησα τι σημασία έχει?και μου είπε ότι ανάλογος το σκυλί θα σου δώσω την κατάλληλη.αλλα όχι υπερήχων!!επίσης σκέφτομαι και στον jar, να του μάθω την σφυρίχτρα, οποτε και εγώ ενδιαφέρομαι για link οποιος βρει..

grgkopanas

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
46
22
Ίσως σε μαγαζί για κυνηγούς; Νομίζω ότι τις χρησιμοποιούν πολύ και αποτελεσματικά.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Tο σημαντικό δεν είναι το είδος της σφυρίχτρας (εκτός αν είστε όντως κυνηγοί και δουλεύετε εξ'αποστάσεως). Το σημαντικό είναι η διαδικασία εκπαίδευσης. Για καθημερινές ανάγκες καθημερινών ανθρώπων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιονδήποτε χαρακτηριστικό ήχο. Ϊσως είναι και καλύτερα να μην χρησιμοποιήσετε σφυρίχτρα, ωστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εντολή ακομα κι αν χάσετε/ξεχάσετε/χαλάσει/αντικαταστήσετε τη σφυρίχτρα.

tomsitas

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2011
783
48
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Κάθε φυλή και κάθε σκύλος έχει την δική του «ευαίσθητη» ζώνη συχνοτήτων στην οποία «ανταποκρίνεται» περισσότερο.
Πριν από την χρήση της για εκπαίδευση θα πρέπει να «ανιχνεύει» και να οριστεί οσο το δυνατόν καλύτερα αυτή η συγκεκριμένη συχνότητα
Με επαναλαμβανόμενες ρυθμίσεις – δόκιμες σε όσο το δυνατόν πιο μάκρυνες αποστάσεις βρίσκουμε την ιδανική «θέση» για το κάθε σκυλί..
Στην συνεχεία «κλειδώνουμε» στην θέση αυτή και αρχίζουμε να την χρησιμοποιούμε «κατά το δοκούν»
Οι πιθανότητες να ρυθμιστούν δυο σφυρίχτρες στη ιδία ακριβώς συχνότητα είναι οι πιθανότητες να κουρδιστεί σωστά μια χορδή κιθάρας από κάποιον που δεν ακούει…
Μάθετε τον σκύλο σας να συνδυάζει τον ήχο σας με την παρουσία σας και θα είναι ένα πολύ δυνατό μέσω εύρεσης σε περίπτωση που το σκυλί απομακρυνθεί
Χαρακτηριστικό είναι ότι από τα σκυλιά ακούγεται πολύ μακριά παρότι σε μας γίνονται αντιληπτές μονό κάποιες αρμόνικες συχνότητες
Από προσωπική εμπειρία θα πω ότι είναι εξαιρετικά χρήσιμο ,αν και εύχομαι σε όλους να είναι αχρείαστο.
Πριν από χρόνια είχα «χάσει» τον σκύλο μου (8 μηνών collie)
Με την χρήση της σφυρίχτρας κάνοντας γύρους με ένα μηχανάκι τον εντοπίσαμε σε ελάχιστο χρόνο… (απαντούσε με γαυγίσματα από μπαλκόνι δευτέρου ορόφου κάθε φορά που άκουγε το σφύριγμα!!!!)
Το «χάσει τον σκύλο μου » γράφτηκε έτσι γιατί, ένας σκύλος δεν κάνει 3 χιλιόμετρα μέσα στην κίνηση της πόλης για να καταλήξει σε μπαλκόνι (με σκυλόσπιτο στα μέτρα του και τροφή έτοιμη σε μπολ….) μέσα σε 20 λεπτά !!!!
Από ότι μας είπαν αργότερα οι ευεργέτες μας που τον φιλοξένησαν ,(όπως ισχυριστήκαν)
ευτυχώς που ήρθατε γιατί ενώ ήταν ήσυχος και συνεργάσιμος ξαφνικά έγινε πολύ ζωηρός και ανήσυχος και δεν ξέραμε τι να κάνουμε ……
Προφανώς δεν ήταν στην θέση να ακούνε την σφυρίχτρα και γιαυτο δεν κατάλαβαν πως τον βρήκαμε τόσο γρήγορα
…..ούτε την αστυνομία δεν προλάβαμε να πάρουμε τηλέφωνο….μας είπαν…
Τυχαίο ότι θα μετακόμιζαν σε άλλη πόλη τη επόμενη εβδομάδα ?… δεν νομίζω…

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Eμεις χρησιμοποιουμε αυτον τον τυπο....την 210.5 που συνιστουν για τα κοκερ....αν και αυτο δεν νομιζω να εχει πολυ μεγαλη σημασια:p
http://acmewhistles.co.uk/xcart/home.php?cat=3

με εχει σωσει! Καναμε εκπαιδευση στην αρχη στο ιδιο δωματιο με λιγουδια, μετα σε διαφορετικο, μετα καλεσμα απο μεσα οταν ειναι στο κηπο κι υστερα εξω χωρις λουρι! την ακουει σχεδον παντα...εκτος αν δει περιστερια οπου τοτε παθαινει προσωρινη κοφωση δευτερολεπτων:p

Last edited:

tomsitas

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2011
783
48
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Eμεις χρησιμοποιουμε αυτον τον τυπο....την 210.5 που συνιστουν για τα κοκερ....αν και αυτο δεν νομιζω να εχει πολυ μεγαλη σημασια:p
http://acmewhistles.co.uk/xcart/home.php?cat=3

με εχει σωσει! Καναμε εκπαιδευση στην αρχη στο ιδιο δωματιο με λιγουδια, μετα σε διαφορετικο, μετα καλεσμα απο μεσα οταν ειναι στο κηπο κι υστερα εξω χωρις λουρι! την ακουει σχεδον παντα...εκτος αν δει περιστερια οπου τοτε παθαινει προσωρινη κοφωση δευτερολεπτων:p
Αυτοι εχουν αναγει το σφυριγμα σε επιστημη !!!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.994
Νεότερο μέλος
Μέλα το σκυλάκι