Αυτό μ' αρέσει εδώ.Με βάζετε σε σκέψεις για πράγματα που πίστευα ότι είχα καταλήξει.Θα το ψάξω λίγο ακόμα.Ευχαριστώ.
δεν υπάρχει άλλος λόγος να συνδιαλέγεσαι...
λόγος λογική διάλογος
ψάχτο να μας πείς...περιμένουμε κι εμείς να μάθουμε
Αυτό μ' αρέσει εδώ.Με βάζετε σε σκέψεις για πράγματα που πίστευα ότι είχα καταλήξει.Θα το ψάξω λίγο ακόμα.Ευχαριστώ.
Ελα βρε denis. Δεν είμαι ξανθιά! έχε μου λιγη εμπιστοσύνη!!! Φυσικά δεν περίμενα να κάνει κάτι ο σκύλος, περίμενα απλώς να δείχνει ότι την ακούει!.Εσύ πήγες βόλτα και απλά σφύριζες με μία σφυρίχτρα που γράφει μέν σφυρίχτρα καλέσματος στην συσκευασία - δυστυχώς όμως ο σκύλος δεν ξέρει να διαβάζει
Το ξέρω αυτό. Γι'αυτό είπα ότι μετά το σφύριγμα πάντα τον καλούσα και με το Ελα, το οποίο το ξέρει καλά, και πάντα ερχόταν. Δεν τον άφησα να αποτύχει.Μην αφήνεις τον σκύλο να κάνει λάθος.
Με βάση αυτά που λέγαμε παραπάνω, νόμιζα οτι αφού ξέρει το "έλα", ο σκοπός είναι να αντικαταστήσουμε τη λεκτική εντολή με τη σφυρίχτρα. Οπότε δε συμφωνείς αρχικά να λέω και έλα μαζί με το σφύριγμα και σιγά σιγά να σταματήσω να λέω ελα και να σφυράω μόνο?ΣΦΥΡΙΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ και ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ούτε κίχ.
Δύσκολο αυτό. Ξέρει ακριβώς πότε πάω στη σακούλα με την τροφή και είναι ήδη εκεί!Σφυρίζεις στο σπίτι όταν ταίζεις μόνο μία φορά και ταίζεις μόνο αν ο σκύλος έρθει.
Ο σκύλος με προσέχει περισσότερο όταν είναι λυτός, έχει πάντα το νου του μην απομακρυνθώ. Γι'αυτό ξεκινήσαμε έτσι. (Και γενικά επειδή είναι μαμόθρεφτος και φοβάται ακόμα μη με χάσει, δεν απομακρύνεται απο κοντά μου παραπάνω από 20 μέτρα.... ακομα κι αν έχει άλλα σκυλιά, ή ανθρώπους που φοβάται κτλ. )Ο ΣΚΥΛΟΣ ΣΤΟ ΛΟΥΡΙ
1ο λάθος: πρώτα την γνωστή εντολή και μετά κατά την εκτέλεση την νέα ... πρός το παρόν έχεις ένα σφύριγμα που δεν του λέει τίποτα και μετά ένα "έλα" που του λέειΤο ξέρω αυτό. Γι'αυτό είπα ότι μετά το σφύριγμα πάντα τον καλούσα και με το Ελα, το οποίο το ξέρει καλά, και πάντα ερχόταν. Δεν τον άφησα να αποτύχει.
άρα ξεκινάς έτσι :Δύσκολο αυτό. Ξέρει ακριβώς πότε πάω στη σακούλα με την τροφή και είναι ήδη εκεί!