Στην Δανια τρελαθηκαν ΕΝΤΕΛΟΣ!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Βλεπουμε πολυ συχνα σκυλια σε εντελος λαθος χερια
γενικος θα ημουνα "υπερ", οτι για μεγαλοσωμα σκυλια να εφαρμοστει μια "εξεταση ικανοτητας χειρεισμου" ( κατι σαν διπλομα οδηγησης ) και οτι οι σκυλοι θα πρεπει να περασουν υποχρεοτικα σε τεστ χαρακτηρα και βασικη υπακοη!
Αλλα το να καταδικαζεται ενας σκυλος σε θανατο, οταν κανει κατι που το εχει στο ενστινκτο του ( να προστατευει τον εαυτο του και τους οικιοους του) το βρισκω πολυ αδικο, οπος και το οτι υποτιθεται οτι καποιες φυλες ειναι "επικινδυνες" απο φυση τους.

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Προσωπικά θεωρώ ουτοπία να μην τσακώνονται οι σκύλοι (ή αυτό που εμείς λέμε τέλος πάντων τσακωμό). Το θέμα είναι από ποιο σημείο και μετά θεωρείται ας πούμε ελάττωμα και αν μπορεί να διορθωθεί.

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.115
1.392
Επισης απαγορευονται και σκυλια που προερχονται απο διασταυροσεις αυτων τον σκυλων. ( Βαση εμφανισης, δηλαδη ενα ημιαιμο Boxer/Labrador ανετα περναει για Pitbull Mix).
Οταν συλυφθει καπιος με εναν τετοιο σκυλο, ο σκυλος κατασχεται και οδηγειται σε ευθανασια!
δηλαδή λέω εγώ τώρα υποθετικά γιατί αν περάσουν κάτι τέτοιο εδώ ποτε tah με καίει το θέμα... ζητήσω εξέταση DNA την οποια και πω πως tah πληρώσω εγώ για αν αποδείξω από που κρατάει η σκούφια του σκύλου μου... δεν tah μου το επιτρέψουν???

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.769
4.045
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Τότε με ενημέρωσε ο καλός μου ότι εάν ο Τζιμάκος γαυγίζει επιθετικά σε γείτονες θα μας καταγγείλουν και μπορεί να τον κρίνουν επικίνδυνο και να τον σκοτώσουν...
Τι λες βρε Μυρτώ, θα είχαν μείνει χωρίς σκυλιά.
Εντάξει, είπαμε, μην το παραχ....! ;)

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
δηλαδή λέω εγώ τώρα υποθετικά γιατί αν περάσουν κάτι τέτοιο εδώ ποτε tah με καίει το θέμα... ζητήσω εξέταση DNA την οποια και πω πως tah πληρώσω εγώ για αν αποδείξω από που κρατάει η σκούφια του σκύλου μου... δεν tah μου το επιτρέψουν???
κοιτα δες το ρεαλιστικα... λεμε εμεις θα γινει οκ (οπως πολλα αλλα που ξεκινανε με καλο σκοπο,και σωστο και δικαιο) την αλλη μερα θα εχουν βρεθει τα λαμογια για να τα παιρνουν η σε πλαστα DNA η σε εγγραφα απο παραθυρακια/κλικες/λαδωμα..οπως ολα τα πλαστα στη χωρα διπλωμα οδηγησης/πιστοποιηση ξενης γλωσσας/διδακτορικα/εργασιες με e-mail με πληρωμη... κτλ κτλ (θελω να πιστευω οτι η Δανια θα συνεχισει να ειναι στο επικεντρο του χιουμορ :D)
για να απαντησω και στα παραπανω.. δεν χρησιμοποιω την τεχνη της κακολογιας(κακια-συκοφαντια) για τα στραβα που εχουμε σαν χωρα.. αλλα με μια θετικη κριτικη-χιουμοριστικη παρατηρηση οτι οριστε-να,αυτο ειναι το προβλημα.. να προβληματιστουμε υγιως..οπως λειτουργει και μια φυσιολογικη οικογενεια.. κανεις μια πλακα-χιουμορ στο παιδι η στον γονεα σου για να του <<πεις>> κατι.. η και στο σκυλο μας :)

Piou

Well-Known Member
13 Απριλίου 2014
315
277
Θεσσαλονίκη
Οι απαγορεύσεις αυτές δεν έχουν να κάνουν τόσο με αποδεδειγμένες επιθέσεις αυτών των φυλών ή με την αντικειμενική επικινδυνότητα της κάθε φυλής.
Έχουν να κάνουν με αυτό που λέμε κοινο περι δικαίου αίσθημα, με λίγα λόγια τί θεωρεί ο κόσμος, το κοινό, οτι είναι επικίνδυνο. Ο σκύλος πχ που "αναγκάζει" τους πεζούς να περάσουν στο απέναντι πεζοδρόμιο γιατί τον φοβούνται, πολύ απλά απαγορεύεται.
Είναι έννοιες πολύ δύσκολες για την Ελλάδα, οπου ο καθένας θεωρεί δικαίωμά του να ενοχλεί τους άλλους με ότι τρόπο του καπνίσει και "σιγά μην βγάλουν άκρη" ή "σιγά μην μου κάνουν μήνυση" ή "θα μου......."
Σε αυτό που λέμε πολιτισμένες χώρες δεν ισχύει οτι δεν θα ήθελε ο καθένας να κάνει ότι του καπνίσει, όλοι θα θέλανε, απλά δεν μπορούν γιατί οι νομοι εφαρμόζονται επι τόπου και άμεσα. Όπου πάς να κάνεις την παραμικρή μακακία σε τσιμπάνε με συνοπτικές διαδικασίες για τα περαιτέρω, οπότε μετά απο 1-2 φορές συμμορφώνεσαι θές δεν θες.
Στην Ελλάδα υπάρχει πλήρης ατιμωρησία ακόμα και για πολύ σοβαρά παραπτώματα, η εφαρμογή των νόμων είναι σπάνια και όπου εφαρμοζονται οι επιπτώσεις στους παραβάτες είναι αστείες, οπότε λογικό είναι να υπάρχει τέτοιο χάος.
Γι αυτό έχω δεί πάμπολλες φορές τον χειρότερο Ελληνάρα να γίνεται τυπικότερος του τυπικότερου Γερμανού μόλις περάσει την Αδριατική, να προσαρμόζεται πλήρως μέσα σε λίγες ώρες ή μέρες, και τον τυπικότερο Γερμανό να γίνεται χειρότερος απο οτι έχουμε δεί ποτέ απο Έλληνα, επίσης μόλις περάσει την Αδριατική.
Επειδή λοιπόν δεν πιστεύω οτι η σωστή παιδεία και νοοτροπία αλλάζει σε 1 ή 2 ώρες, μέρες ή εβδομάδες, ούτε στο οτι ψεκάζουν στην Αδριατική τους μεν ερχόμενους με γραψ@ρχιδίνη, τους δε απερχόμενους με πειθαρχίνη, η τάξη και η οργάνωση στις δυτικές χώρες οφείλεται κατα την γνώμη μου στην εφαρμογή των νόμων και μονο, και το αντίστοιχο χάος στην Ελλάδα στην έλλειψη εφαρμογής τους και μόνο.

george_gs

Well-Known Member
24 Απριλίου 2014
517
506
39

the choice is yours (y)

Εχω επισκεφθεί τη Δανία, δυνατό κράτος. Οι Δανοί άοσμοι, άχρωμοι , άγευστοι και ανέραστοι. Ευχαριστώ δε θα πάρω. Απο που να το πρωτοπιάσουμε;
Ιστορια των επιστημών; Χρωστάνε στους Ελληνες τις μισές επιστήμες και βάλε.
Πολιτικά; Βασιλευομένη δημοκρατία τρομάρα τους. Τη δημοκρατία απο ποιους την έμαθαν;
Ιστορία των πολέμων; διαχρονικά ήταν κότες (ενδεικτικά, στο Β παγκόσμιο ούτε καν κήρυξαν πόλεμο στους Γερμανούς, παραδόθηκαν και συνθηκολόγησαν μη προβάλλοντας την παραμικρή αντίσταση)
Πολιτισμικά; Τι το τόσο τρομερό έχουν να επιδείξουν ;

Πολυ απλά, οι ευνοικές συνθήκες, η γεωγραφική τους θέση και η δειλή φύση τους τους προστάτεψαν και μπόρεσαν να εξελιχθούν όσο εμείς βουλιάζαμε στην Οθωμανική κατοχή

Δεν τους ζηλεύω δεν τους θαυμάζω , και όσο αφορά τα ζώα τους οικτίρω
ολη η Σκανδιναβια ειναι πολυ μπροστα οσο και αν καποιου δεν θελουν να το δεχτουν.

ποιες ευνοικες συνθηκες??ποια ευνοικη θεση??
αν αυτοι εχουν ευνοικες συνθηκες και γεωγραφικη θεση τοτε εμεις τι εχουμε???

και που πηγε ολος αυτος ο πολιτισμος που ειχαμε, φιλε μου??
τον εξαφανισαμε, οπως εξαφανιζουμε καθε τι καλο που μπορει να εχουμε σαν λαος, σαν χωρα.

ειμαστε ενας λαος που βλεπει μονο το σημερα και οχι το αυριο.
θα φοροδιαφυγουμε επειδη θεωρουμε οτι οι φοροι ειναι αδικοι, επειδη το κανουν ολοι επειδη επειδη επειδη... επειδη αν δεν το κανουμε θα νιωσουμε βλακες.
θα κορναρουμε, θα βρισουμε, δεν θα σεβαστουμε τιποτα γιατι ειμαστε ενας λαος με ταμπεραμεντο.και ασε τους αλλους τους "ξενερωτους" να λενε "ευχαριστω και συγγνωμη".

μια ζωη μας φταινε ολα και ολοι, εκτος απο τον ιδιο μας το εαυτο.μας φταιει η διαφθορα αλλα στην πρωτη δυσκολια θα δωσουμε το "γρηγοροσημο".
μας φταινε τα λαμογια που κλεβουν αλλα με την πρωτη ευκαιρια δεν θα ζητησουμε αποδειξη.
μας φταινε οι πολιτικοι αλλα με την πρωτη ευκαιρια θα τους ζητησουμε τον διορισμο.

αλλα ετσι ειμαστε κ δεν θα αλλαξουμε γιατι ξερουμε μονο να παιρνουμε και να μην δινουμε!!

οτι καλο εχουμε το χαλαμε...
προσφατο παραδειγμα: οπως ολοι θα εχετε ακουσει ο τουρισμος θα κυμανθει σε πολυ υψηλα επιπεδα.
κ τι εκαναν οι δικοι μας οι εξυπνοι οι επιχειρηματιες??
ετρεξαν να ανεβασουν τις τιμες για να βγαλουν τα σπασμενα μιας ολοκληρης χρονιας.

ε,παιδια..δεν γινεται ετσι δουλεια!
με τετοιες νοοτροπιες ουτε επιχειρησεις ουτε και χωρες μπορουν να επιζησουν!

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Aπο προβληματισμους Ντουλη να χορτασουν και οι κοτες ειμαστε..
Απο πράξεις πάσχουμε. Και το πάσχουμε ειναι πολύ μετριοπαθες.

Στο αρχικό θέμα τώρα. Οι σκυλοι γινονται σε αυτές τις χώρες αποδιοποιμπιαίοι τράγοι των ανθρώπινων λαθών. Μπήκανε φυλές σε μαυρες λίστες επειδή ο άνθρωπος (που έφτιαξε αυτες τις φυλές) δεν μπόρεσε να σταθεί άξιος απέναντι στο δημιούργημα του. Και στην Ελλάδα όμως (παρολο που εμεις δεν εχουμε τους ιδιους ή αντιστοιχους νόμους να μας διέπουν), αντίστοιχα πράγματα συμβαίνουν. Μόνο λίγους κάδους να ανοίξουμε και λίγα πεταμένα χαρτόκουτα να σηκώσουμε, θα δούμε και εμείς τους δικους μας τράγους.

george_gs

Well-Known Member
24 Απριλίου 2014
517
506
39
υποθετω οτι μπηκαν καποιες ρατσα στην μαυρη λιστα με σκοπο να αποφευχθουν τα χειροτερα.
και θα συμφωνησω μαζι σας στο οτι ειναι σκληρο και τελειως αντιδημοκρατικο.

παντως, υποθετω, και θελω να πιστευω, οτι το θεμα της ευθανασιας δεν θα ειναι ετσι απλο οπως το συζηταμε εμεις.
σιγουρα θα υπαρχουν πολλοι παραμετροι που θα εξεταζονται πριν προβουν στην ευθανασια του ζωου.

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
Εγ'ω απο ότι εχω διαβασει δεν εξεταζεται καμμία παραμετρος (χαρακτηρας σκύλου επιθετικότητα κλπ ) παρα μόνο η φυλη.
Το θεμα δεν είναι αν στην Ελλάδα όλα τα πραγματα είναι οκ ή αν ειμαστε πισω η μπροστά απο Δανία ή Γερμανία.
Γραφτηκε και πριν απο αλλο μελος, θα πρέπει να διορθωσουμε τα λαθη μας ακολουθοντας τα σωστά και αφήνοντας στην ακρη τα παράλογα.
Δεν μπορώ να συμφωνησω με την θανατωση ενος σκυλου που δεν εχει προβλημα υγείας ή χαρακτηρα μόνο και μόνο επειδη η φυλη του του εχει μπει σε μαυρη λιστα για όποιο λόγο και να γινεται αυτό :( και δεν μπορώ να δωσω κανενα ελαφρυντικο σε αυτον τον νόμο, όποιος και να τον εφτιαξε.
Τωρα για τους "επιθετικους σκύλους" και για τους "αχρηστους ιδιοκτητες" η λυση δεν είναι η απαγορευση, ειναι η ενημερωση και η εκπαιδευση ακόμα και η σκληρη τιμωρία του ιδιοκτητη αλλα σιγουρα όχι του σκυλου.
Είναι σαν να παρω ένα όπλο να βγω στον δρόμο να πυροβολησω καμμια 10ρια άτομα και η τιμωρία μου να είναι να μου καταστρεψουν το όπλο :( όσο λογικη θα είχε αυτό αλλο τόσο εχει και ο νόμος τους.

Piou

Well-Known Member
13 Απριλίου 2014
315
277
Θεσσαλονίκη
παντως, υποθετω, και θελω να πιστευω, οτι το θεμα της ευθανασιας δεν θα ειναι ετσι απλο οπως το συζηταμε εμεις.
σιγουρα θα υπαρχουν πολλοι παραμετροι που θα εξεταζονται πριν προβουν στην ευθανασια του ζωου.
Όχι, Γιώργο, δεν εξετάζονται πολλοί παράμετροι. Το κριτήριο βασικά είναι ένα, το αν υπάρχει αξιοπρεπές και ασφαλές περιβάλλον για να ζήσει ένα ζώο. Ρεαλιστικά, μέσα στις επόμενες 10-15 μέρες, όχι υποθετικά και ευχόμενοι οτι ίσως να υπάρχει στο απώτερο μέλλον.
Αν δεν υπάρχει, θεωρούν υποχρέωσή τους να του παρέχουν αξιοπρεπή και αβασάνιστο θάνατο αντί να το κρατήσουν σε ένα κλουβί ή ένα θλιβερό καταφύγιο για τα επόμενα χρόνια ή να το εγκαταλείψουν στην πλατεία που το βρήκανε για να ζήσει και να πεθάνει "φυσικά".

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
ποιες ευνοικες συνθηκες??ποια ευνοικη θεση??
αν αυτοι εχουν ευνοικες συνθηκες και γεωγραφικη θεση τοτε εμεις τι εχουμε???
Προφανώς δεν προσεξες οτι το ευνοική θέση κολλούσε στην πολεμικη ιστορία, η δική μας γεωπολιτική θέση αποτελεί σταυροδρόμι τριων ηπείρων και κομβικο λιμάνι της μεσογείου όπερ σημαίνει ιδιαιτέρως ευάλωτη σε επελάσεις, κατακτητές κλπ. Αυτο ήταν το νόημα.

Πέρα απ αυτο, εγω δεν είπα οτι δεν τα χώνω πρώτα στον εαυτό μου και μετά στους υπόλοιπους Ελληνες για τα στραβα που παρατηρώ, δεν είμαι αιθεροβάμων ούτε εθελοτυφλώ.
Στο συγκεκριμένο όμως ζήτημα που συζητάμε (και σε αρκετα ακόμα ) προτιμώ 1000 φορές να είμαι Ελληνας παρά Βορειοευρωπαίος.

Να σκοτώνεις υγιή σκυλιά μόνο και μόνο επειδή ανήκουν σε μια συγκεκριμένη απαγορευμενη φυλή; Υπάρχει φυσιολογικός άνθρωπος που δέχεται αυτη τη θηριωδία;;

Διαβαστε και μια συγκινητικη ιστορία για να διαπιστωσετε το θέατρο του παραλόγου στην προοδευτική αυτή χώρα που θαυμάζουμε

ειχε αδεσποτα σκυλια στο δρομο και σκοτωμενα απο αυτοκινητα καθε 5-10 χιλιομετρα ?
οχι, κανένα. Αν επρεπε όμως να διαλέξω ανάμεσα στα δυο θα προτιμούσα να βλέπω αδέσποτα στους δρόμους παρά να αποδέχομαι να δολοφονούνται σκυλιά επειδη ανήκουν σε συγκεκριμενες ανεπιθυμητες φυλες.

george_gs

Well-Known Member
24 Απριλίου 2014
517
506
39
Όχι, Γιώργο, δεν εξετάζονται πολλοί παράμετροι. Το κριτήριο βασικά είναι ένα, το αν υπάρχει αξιοπρεπές και ασφαλές περιβάλλον για να ζήσει ένα ζώο. Ρεαλιστικά, μέσα στις επόμενες 10-15 μέρες, όχι υποθετικά και ευχόμενοι οτι ίσως να υπάρχει στο απώτερο μέλλον.
Αν δεν υπάρχει, θεωρούν υποχρέωσή τους να του παρέχουν αξιοπρεπή και αβασάνιστο θάνατο αντί να το κρατήσουν σε ένα κλουβί ή ένα θλιβερό καταφύγιο για τα επόμενα χρόνια ή να το εγκαταλείψουν στην πλατεία που το βρήκανε για να ζήσει και να πεθάνει "φυσικά".
νομιζω οτι θα ηταν καλο να εχουμε το πρωτοτυπο αρθρο ή γενικα να βρουμε περισσοτερα στοιχεια.
πραγματικα δυσκολευομαι να πιστεψω οτι ξυπνησαν μια ωραια πρωια και ειπαν οτι αυριο θανατωνουμε ολα τα σκυλια που ανηκουν στις παρακατω φυλες.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Καμμιά φορά σκέφτομαι ότι, ευτυχώς που υιοθετήσαμε τον Κάσπερ εμείς!
Αλλιώς, καταλαβαίνετε που θα ήταν τώρα...

• Like
Reactions: l.Kyveli

george_gs

Well-Known Member
24 Απριλίου 2014
517
506
39
Προφανώς δεν προσεξες οτι το ευνοική θέση κολλούσε στην πολεμικη ιστορία, η δική μας γεωπολιτική θέση αποτελεί σταυροδρόμι τριων ηπείρων και κομβικο λιμάνι της μεσογείου όπερ σημαίνει ιδιαιτέρως ευάλωτη σε επελάσεις, κατακτητές κλπ. Αυτο ήταν το νόημα.

Πέρα απ αυτο, εγω δεν είπα οτι δεν τα χώνω πρώτα στον εαυτό μου και μετά στους υπόλοιπους Ελληνες για τα στραβα που παρατηρώ, δεν είμαι αιθεροβάμων ούτε εθελοτυφλώ.
Στο συγκεκριμένο όμως ζήτημα που συζητάμε (και σε αρκετα ακόμα ) προτιμώ 1000 φορές να είμαι Ελληνας παρά Βορειοευρωπαίος.

Να σκοτώνεις υγιή σκυλιά μόνο και μόνο επειδή ανήκουν σε μια συγκεκριμένη απαγορευμενη φυλή; Υπάρχει φυσιολογικός άνθρωπος που δέχεται αυτη τη θηριωδία;;

Διαβαστε και μια συγκινητικη ιστορία για να διαπιστωσετε το θέατρο του παραλόγου στην προοδευτική αυτή χώρα που θαυμάζουμε

οχι, κανένα. Αν επρεπε όμως να διαλέξω ανάμεσα στα δυο θα προτιμούσα να βλέπω αδέσποτα στους δρόμους παρά να αποδέχομαι να δολοφονούνται σκυλιά επειδη ανήκουν σε συγκεκριμενες ανεπιθυμητες φυλες.
συγγνωμη αλλα απο το κειμενο σου δεν καταλαβα οτι αναφεροσουν στην πολεμικη ιστορια.
anyway...

με τιποτα δεν ειμαι υπερ της θανατωσης των ζωων, για αυτο αλλωστε στο post μου μιλησα γενικα περι ιδεολογιας και ιδιοσυγκρασιας του καθε λαου.

να ξαναπω ομως οτι μου ειναι δυσκολο να δεχτω οτι θα σκοτωσουν ετσι τα σκυλια!!
μου ειναι αδιανοητο!!!

επισης,μια τετοια πραξη θα επρεπε να ξεσηκωσει θυελλα αντιδρασεων οχι μονο την Δανια αλλα σε ολον τον κοσμο.σωστα??
εχετε ακουσει κατι εσεις?γιατι εγω προσωπικα ενημερωθηκα για το θεμα απο αυτο εδω το Topic.

george_gs

Well-Known Member
24 Απριλίου 2014
517
506
39

ενα συγκινητικο βιντεο.

πραγματικα δεν υπαρχει...δεν υπαρχει λογικη στο να θανατωνεις ετσι τα ζωα.
να απαγορευσουν καποιες ρατσες μπορω να καταλαβω αλλα απο την αποψη να σταματησει η εκτροφη και οχι να θανατωσουμε τα εν ζωη σκυλια.

απορω, ποιοι ψηφισαν κατι τετοιο και πως δεν εχει γινει χαμος!

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
ωραια ! αρα συμφωνουμε ! :D αυτο θελουν να κανουν και οι ανθρωποι.. να μην υπαρχουν τετοιες φυλες για να μην φτανουν στο σημειο να τις θανατωνουν ! :)

ανεπιθυμητες ειναι γιαυτους..δικαιωμα τους... που το βλεπεις το κακο..
εγω και εσυ οκ δεν τις θεωρουμε.. ε γιαυτους ειναι τι να κανουμε... :)
το βλεπουν σαν προληψη για ελαχιστοποιηση των κρουσματων..η για να μην εχουν μπλεξιματα οι πολιτες αναμεσα τους η το κρατος με τους πολιτες..

ειλικρινα δεν εχω δει κατι ασχημο σε ολο αυτο..εχουν τετοια νοοτροπια/κουλτουρα/εθιμο/ντερτι/καημο/παιδεια δεν ξερω ποια ειναι η λεξη, και δε γουσταρουν αυτες τις φυλες...

εδω δηλαδη που εχουμε κανει εθνικοτητες συνωνυμο του δουλου (φιλιππινεζα)
η αλβανος,πακιστανος και το λεμε με σαδισμο η κομπλεξ η για χ-ψ λογους ειναι καλυτερα ?
και δεν ειναι ζωο εδω,ειναι ανθρωπος ε ;)

((επισης θα τον σκοτωσει(αν και εσυ ειπες δολοφονησει) αφου ειναι παρανομος και οποιος τον εχει βαλει στη χωρα το ηξερε... που το βλεπεις το κακο εδω ? ε ? ε?' 'χιος'' )) :):):):)

δολοφονια ειναι φονος με δολο.. εδω ειναι φονος νομιμος !!! :confused:

• Like
Reactions: StellitsaD

StellitsaD

Well-Known Member
11 Απριλίου 2014
242
188
Thessaloniki
Με ένα γρήγορο ψάξιμο (διότι είμαι στη δουλειά), καταλαβαίνω ότι τα σκυλιά που αποκτήθηκαν μέχρι το 2010 που βγήκε ο νόμος, δε τα πειράζουν. (http://www.foedevarestyrelsen.dk/en...animals/Pages/The-Danish-dog-legislation.aspx)
Από εκείνη τη χρονιά και έπειτα ήταν ενήμεροι οι πολίτες ότι απαγορεύονται συγκεκριμενες φυλές, οπότε εάν πήραν σκυλί απο αυτές τις ράτσες τότε ήξεραν ότι θα έχουν πρόβλημα με τις αρχές.

• Like
Reactions: LaCat

george_gs

Well-Known Member
24 Απριλίου 2014
517
506
39
ωραια ! αρα συμφωνουμε ! :D αυτο θελουν να κανουν και οι ανθρωποι.. να μην υπαρχουν τετοιες φυλες για να μην φτανουν στο σημειο να τις θανατωνουν ! :)

ανεπιθυμητες ειναι γιαυτους..δικαιωμα τους... που το βλεπεις το κακο..
εγω και εσυ οκ δεν τις θεωρουμε.. ε γιαυτους ειναι τι να κανουμε... :)
το βλεπουν σαν προληψη για ελαχιστοποιηση των κρουσματων..η για να μην εχουν μπλεξιματα οι πολιτες αναμεσα τους η το κρατος με τους πολιτες..

ειλικρινα δεν εχω δει κατι ασχημο σε ολο αυτο..εχουν τετοια νοοτροπια/κουλτουρα/εθιμο/ντερτι/καημο/παιδεια δεν ξερω ποια ειναι η λεξη, και δε γουσταρουν αυτες τις φυλες...

εδω δηλαδη που εχουμε κανει εθνικοτητες συνωνυμο του δουλου (φιλιππινεζα)
η αλβανος,πακιστανος και το λεμε με σαδισμο η κομπλεξ η για χ-ψ λογους ειναι καλυτερα ?
και δεν ειναι ζωο εδω,ειναι ανθρωπος ε ;)

((επισης θα τον σκοτωσει(αν και εσυ ειπες δολοφονησει) αφου ειναι παρανομος και οποιος τον εχει βαλει στη χωρα το ηξερε... που το βλεπεις το κακο εδω ? ε ? ε?' 'χιος'' )) :):):):)

δολοφονια ειναι φονος με δολο.. εδω ειναι φονος νομιμος !!! :confused:
ntoulis, και εγω δεν μπορω να τους κατηγορησω αν θελουν να απαγορευσουν καποιες φυλες, αν και εν μερη δεν ειναι καθολου δημοκρατικο.
αλλα απο την αλλη δεν μπορω να δεχτω με τιποτα μια μερα να μου χτυπησουν την πορτα και να μου πουν δωστε το σκυλι σας για ευθανασια επειδη η ρατσα του ειναι "παρανομη".
εγω ρε παιδια το σκυλι το ειχα πριν τον νομο, τι να κανουμε τωρα...αν ομως το σκυλι ειχε γεννηθει μετα τον περιβοητο νομο, σιγουρα θα επρεπε να υπαρχουν κυρωσεις.
ποιες πρεπει να ειναι αυτες?? δεν γνωριζω αλλα σιγουρα η ευθανασια δεν ειναι λυση.
δεν μπορεις να σκοτωνεις εναν σκυλο με την μονο αιτιολογια οτι ανηκει στην Χ ρατσα.
αυτο ειναι κατι αντιστοιχο με την εξολόθρευση των Εβραιων απο τον Χιτλερ.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα