Αυτο ξαναπεστο, οποιος νομιζει το αντιθετο πλαναται πλανην οικτραν... Απλά ας μην νομίζουμε ότι στην Ευρώπη δεν υπάρχουν σκάνδαλα ή λαμογιές ή φοροδιαφυγές ή οτιδήποτε άλλο και ότι όλα είναι αγγελικά πλασμένα.
Αυτο ξαναπεστο, οποιος νομιζει το αντιθετο πλαναται πλανην οικτραν... Απλά ας μην νομίζουμε ότι στην Ευρώπη δεν υπάρχουν σκάνδαλα ή λαμογιές ή φοροδιαφυγές ή οτιδήποτε άλλο και ότι όλα είναι αγγελικά πλασμένα.
στο ελληνικο matrix ζω,τι θα πει προσαπτεις δεν αναγνωριζω τετοιο ορο..την γνωμη μου λεω.. αυτο ζω αυτο λεω.. φαντασιωση ξεφαντασιωση ετσι αισθανομαι οτι ο ενας μπιπ τον αλλο..απο την τσιχλα στο περιπτερο μεχρι το πιο μεγαλο..Συμφωνα με τα παραπανω γραφομενα σου ζεις σε μια παραισθηση/ψευδαισθηση τι ακριβως? Απορω με τετοια αποψη πως αντεχεις και ζεις ακομη εντος των ελληνικων συνορων και ανεχεσαι ολα αυτα που προσαπτεις στους αλλους, οτι τους "μπιπ" και "μπιπ".
δεν ειμαι αναγκασμενος και δεν απεχθανομαι.. ισα ισα αγαπαω υπερβολικα..Ντουλη, ειλικρινα σε λυπαμαι που εισαι αναγκασμενος να ζεις σε τοπο που τοσο απεχθανεσαι.
εγώ αν κρίνω απο τους Ελληναρες ιδιοκτήτες σκύλων θα έλεγα να απαγορευτουν οι σκυλοι να σταματησουν οι δρομοι να είναι γεματοι ακαθαρσίες , τρίχες και αυτα τα ενοχλητικα γαυγισματα πολυ με κουράζουνΑν κρίνω από τους Ελληνάρες ιδιοκτήτες σκύλων που ανήκουν στις "επικίνδυνες" φυλές, θα ήμουν υπέρ του να απαγορευτεί η κατοχή σκύλου τέτοιας φυλής και στην Ελλάδα. Αντί να βρίζουμε τους Δανούς μήπως θα έπρεπε να σκεφτούμε τι οδήγησε σε αυτή την απαγόρευση?
Το σωστό βέβαια κατά τη γνώμη μου θα ήταν όποιος επιθυμεί να αποκτήσει σκύλο "επικίνδυνης" φυλής (όχι μόνο στη Δανία αλλά παντού), να περνάει πρώτα υποχρεωτική εκπαίδευση με το σκύλο του έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθούν πιθανά άσχημα περιστατικά.
**off topic**Ουδείς άσφαλτος, όπως έχει πει και σοφή αοιδός...
στο ελληνικο matrix ζω
οχι, τα μαζευουν για σκυλοτροφές!@Ghostdoc
ειχε αδεσποτα σκυλια στο δρομο και σκοτωμενα απο αυτοκινητα καθε 5-10 χιλιομετρα ?