Ναι, κι εμένα μια χαρά μου φαίνεται. Καλοκαίρι είπες, κι εγώ φαντάστηκα αρχές, δεν πήγε ο νους μου τώρα κοντά.
Είναι λογικό να αγχώνεσαι. Μου φαίνεται άκρως φυσιολογικό. Πάντως αν οι αμφιβολίες σου αντλούνται μόνο από το άγχος, θα σου έλεγα προχώρα το και μην το σκέφτεσαι. Από την άλλη, αν οι αμφιβολίες σου είναι πιο βαθιές, μπορείς να ακυρώσεις το ραντεβού μέχρι να βρεις τη βεβαιότητα σε αυτό που θέλεις. Έχοντας πάντα το νου σου να μη ζευγαρωσει όμως,ε!
Γενικότερα σας ζηλεύω όσους έχετε θηλυκά. Μου φαίνονται πιο βολικά, πιο τρυφερά προς τους ανθρώπους τους, έστω; Από την άλλη, αν αποφασίσεις να αφήσεις αστειρωτο αρσενικό έχεις να προσέχεις μόνο μη ζευγαρωσει. Στα θηλυκά, έχε το νου μην τύχει κύηση, μην τύχει ψευδοκύηση, μην τύχει πυομήτρα... (εγώ είμαι, πλέον, της άποψης, ότι το επόμενο ζώο που θα ζει μαζί μου θα στειρωθει για λόγους υγείας, αν τύχει θέμα.) Βρε κοίτα που τόσο καιρό προσανατολιζομαι σε θηλυκό για όταν έρθει η ώρα αποφάσεων και τελικά θα μείνω σε αρσενικό; Πφφφφ λογοδιάρροια, σόρυ.