σε ευχαριστώ πολύ...Πότε έκανε τη στείρωση; Γιατί υπάρχει όντως η περίπτωση να σταμάτησε να μαρκάρει τόσο, όμως υπάρχει κι η άλλη περίπτωση. Αυτή του να πονάει ακόμα από την εγχείρηση οπότε ουρεί μόνο για τα απαραίτητα.
Σιδερένιος και χωρίς άλλες αποδράσεις!
Βεβαια, ισως συνεχισει να βγαινει τωρα που εχει μαθει τον τροπο. Ισως να εβαζες κατι που να τον εμποδιζει.σε ευχαριστώ πολύ...
την έκανα 20/12/2016
κοιτα η κορτιζώνη του φερνει πολυ ουρία. και οταν ουρεί, ουρεί για πολυυυυ ώρα..
3 μερες μετα την εγχείρηση εχανε αιμα (λιγες σταγόνες) τον πηγα στον γιατρό και είπε πως εγινε επειδη εβαζε κοντρα στον τοιχο και εξυνε την πλυγή με το κολάρο..
τωρα είναι πολυ ευδιάθετος και εννοιείται ολη μερα μεσα στο σπίτι οχι στον κηπο.. 3 φορες την μερα βολτα μονο
κοιτα το οικοπεδο ειναι 5 στρεματα και ο φραχτης ειναι συρματινος... σκαβει απο κατω. κατα την διαρκεια της ημερας που λειπω τους εχω και τους 2 σε περιφραξη 200 μετρων με σπιτακι (με 2 στρωσεις μοκετας), γκαζον, και σκεπαστρο.Βεβαια, ισως συνεχισει να βγαινει τωρα που εχει μαθει τον τροπο. Ισως να εβαζες κατι που να τον εμποδιζει.
ναι 50 διότι ο ανθρωπος δεν ειναι κλέφτης. ειανι ενας εξαιρετικός ιατρός και πραγματικός φιλόζωος... και στα θηλυκα χρεώνει 10050 ευρώ η στείρωση????????
Σε δεσποζόμενο σκύλο?
Ναι μεν αλλά...ναι 50 διότι ο ανθρωπος δεν ειναι κλέφτης. ειανι ενας εξαιρετικός ιατρός και πραγματικός φιλόζωος... και στα θηλυκα χρεώνει 100
Κοίτα φίλε/η. συμφωνω απόλυτα.. και εμενα αδεσποτακι ηταν που καποιος τον αφησε κουταβι στον κηπο μου... η αληθεια είναι πως δεν μου περισσευουν 200 ευρω να κανω στειρωση... εχω τυφλη εμπιστοσυνη στον ιατρο που εκανε την στειρωση.. τα παμε εδω και 30 χρόνια απο τον παππου μου...Ναι μεν αλλά...
Σε κουβέντα με 2 διαφορετικούς κτηνιάτορους έχω ακούσει ότι υπάρχουν τα φθηνότερα φάρμακα και τα ακριβότερα φάρμακα. Η φθηνή αναισθησία με την πιο ακριβή αναισθησία...
Δεν το λέω για να πω ότι ο δικός σου κτηνίατρος είναι φθηνός στη δουλειά του. Το γράφω προς προβληματισμό για όλους μας σε σχέση με τις κτηνιατρικές υπηρεσίες και προϊόντα, τουλάχιστο όταν έχουμε να κάνουμε με δικά μας σκυλιά και όχι αδέσποτα. Στα αδέσποτα προφανώς η φθηνότερη λύση είναι μονόδρομος.
νεα μακρηΣε ποια περιοχη εισαι αν επιτρεπεται;
(εμενα μου ειχε παρει 80 - φιλική τιμή, χρεωσε όσο μια μεγαλη γατα απ ότι μου ειχε πει... )