Το είχα προτείνει στον κτήνιατρο μας που ξέρω ότι τις κάνει όταν έχει ήδη προηγηθεί μία συστροφή και έχει σωθεί ο σκύλος και μου είπε πας καλά μωρέ..; Γίνονται όμως!Κι όμως κάνουν!
Το είχα προτείνει στον κτήνιατρο μας που ξέρω ότι τις κάνει όταν έχει ήδη προηγηθεί μία συστροφή και έχει σωθεί ο σκύλος και μου είπε πας καλά μωρέ..; Γίνονται όμως!Κι όμως κάνουν!
Αντί να του κόψει τα @@, μπορεί να του κόψει τα πόδια!
πολυ λογικο να μην ειδατε στα pray, για τα prey συζηταμε .Πάντως από δικιά μου εμπειρία, με τον κούκλο μας που τον είχαμε στειρώσει ενήλικο και βάλε (2 χρονών αν θυμάμαι καλά), καμία διαφορά δεν είδαμε ούτε στα pray,...
Οχι βρε δεν εννοούσα χασαπη γιατρο...κοιτα εχω ένα κτηνιατρο που τα παω για τα παντα σχεδόν και τον εμπιστεύομαι τυφλα αλλα είναι μακρια.
για ψιλοπράγματα τα παω σε έναν κοντα σε μενα (γιατι και σε κατι εκτακτο καλο είναι να εχεις έναν διπλα σου) ο οποιος είναι νεος και μαλλον δεν εχει δουλεψει με άλλο πιο εμπειρο κτηνιατρο και οσες φορες εχω παει ολο μου βγαζει κατι βιβλια να το δουμε μαζι κτλ....αυτος πχεκει μπορει να εβγαζε και τα εντόσθια μαζι...
Οχι βρε δεν εννοούσα χασαπη γιατρο...
Σαν εναλλακτική το πρότεινα, αν φοβαται να μην του φυγει.
Ναι, αυτή είναι η παράμετρος που σκέφτομαι θετικά την στείρωση. Το να μην τον χάσω ξαφνικά, χωρίς να καταλάβω τι έγινε, μιας και το pray του είναι πολύ ανεβασμένο και όταν πιάνει μυρωδιές στον αέρα "χάνεται"..
οι φυλες που προερχονται απο τις διασταυρωσεις bull and terrier εχουν θηρευτικο ενστικτο, οχι ικανοτητα.τα πιτμπουλακια τα αμσταφ και όλα αυτά (μπουλ τεριε κτλ) εχουν θηρευτικη ικανοτητα.
απλα δεν χρησιμοποιουν τη μυτη όπως τα λαγωνικα αλλα τα ματια και τα αυτια γιαυτο και δεν θα γινουν σκυλοι για κυνηγι .
Αυτό ακριβώς είναι το θέμα μου. Ότι ΔΕΝ βγαλαΜΕ άχρηστους τους κτηνιάτους, κάποιους, πολλούς ναι. Και η ισοπέδωση γίνεται ΑΚΡΙΒΩΣ όταν κάποιος λεει βγάλατε τους τάδε θεούς τους τάδε άχρηστος.3-4 ποστς πριν βγάλατε τους κτηνιατρους, όχι συλλήβδην αφήσατε και κάποιους, άχρηστους. Απλώς δεν ασπάζομαι αυτή την άποψη..Δεν σε είδα να λες στον Jimgar να μιλήσει για στείρωση και όχι για κτηνιάτρους όταν ισοπέδωνε τα πάντα σε ένα σεντόνι
οι φυλες που προερχονται απο τις διασταυρωσεις bull and terrier εχουν θηρευτικο ενστικτο, οχι ικανοτητα.
προσωπικα, δε γνωριζω να υπερτερουν εναντι αλλων φυλων στην οραση ή την ακοη.
έλα ντε !!! δεν εγιναν όλα ξεκαθαραΒρε παιδια όσα ποστ εχω διαβάσει λέμε οκ να τα στειρώσουμε.γιατι μου το χαλάτε τωρα;;;;;σε 5-10 το πολυ μέρες τελειωνει ο οίστρος μας και σκεφτόμουν τον Ιούλιο να την στειρώσω.να το κάνω η οχι;;;;;;
Πραγματικά δεν ξέρω , εγώ πχ δεν στειρώνω τα θυληκά μου πριν τα 8-9 χρόνια που εκει φοβάμαι για καμμία πυομητρα σε ηλικία που το χειρουργίο θα ειναι θέμα , αλλα παιρνω το ρισκο και μεχρι τωρα δεν ειχα και θυληκό με ψευδοκύηση.Εδω μιλάτε αν δεν κάνω λαθος για αρσενικό.εγω λέω γις αλλα ποστ στο φόρουμ οχι για την συγκεκριμένη κουβεντα.ομως αυτο που ρωταω ειναι σχετικό..εμενα ειναι θυληκο...να το στειρώσω η οχι;;;;;;;;