Καλημέρα παιδιά. εδώ και λίγο καιρό έχω ενα chow chow. Δουλεύουμε πολύ μαζι και κάνουμε πραγματικά πολυ καλή εκπαίδευση και άσκηση... η ηλικία του (Taro) ειναι 3,5 μηνών και εχω τρελαθεί με το πως αντιλαμβάνεται και ακούει τις εντολές που του δίνω. αλλα πρέπει να αρχίσω να σκέφτομαι την απόφαση ανάμεσα στο τι θα διαλέξω. Στείρωση ή Ζευγάρομα?? θα ήθελα να ακούσω και την δικιά σας γνώμη... αν και εγώ πιστεύω οτι κατα 75-80% καλό ειναι η στείρωση. Διότι ζευγαρώνουν και Δύσκολα αυτα τα σκυλιά. Πείτε μου το τι πιστεύετε και εσύς.. σας ευχαριστώ πολυ... !!!
Ο Μικρός μου Taro Ποζάρει
Δεν έβαλα το TOPIC στο θέμα (Αναπαραγωγή) γιατι το έγραψα οσο αφορά την υγεία του σκύλου... μαλλον εκανα λάθος... δεν γνωρίζω ομως τωρα πως μπορώ να το μεταφέρω στο θέμα αναπαραγωγή αν μπορεί καποιος υπεύθυνος να το κάνει καλό θα ήταν .. Ευχαριστώ
Ο Μικρός μου Taro Ποζάρει
Δεν έβαλα το TOPIC στο θέμα (Αναπαραγωγή) γιατι το έγραψα οσο αφορά την υγεία του σκύλου... μαλλον εκανα λάθος... δεν γνωρίζω ομως τωρα πως μπορώ να το μεταφέρω στο θέμα αναπαραγωγή αν μπορεί καποιος υπεύθυνος να το κάνει καλό θα ήταν .. Ευχαριστώ