Σπουδές κτηνιατρικής

Rigal my baby

Member
30 Μαρτίου 2016
18
3
33
Ευχαριστω πολυ.καιιιι....κατι αλλο ποια μαθηματα πρεπει να γραψεις και να μαθεις?βιολογια σηγουρα και?

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.255
3.093
@Rigal my baby αν απευθυνεσαι σε εμενα , το σκυλί στη φωτό δεν είναι ράτσα .
Επίσης ..το λογικό είναι να μην κρατά θαλάσσιες χελώνες στο σπίτι του κάποιος.(πέρα του οτι είναι παράνομο έχει και πρακτικές δυσκολίες ) :p
Ο ανθρωπος έχει χελωνάκια του γλυκού νερού, πιθανότατα τα είδη red ear sliders ή yellow belly sliders . Αυτά τα χελωνάκια τα πουλάνε με το τσουβάλι στα πέτ σοπ και είναι εγκληματικό για την ελληνική πανίδα να τα ελευθερώνεις.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Θελω να κανω μια ερωτηση!!Γενικα η κτηνιατρικη ειναι δυσκολη?Εγω για παραδειγμα ειμαι μαθητρια του 15και 16.η αγαπη μου προς τα ζωα θα με βοηθησει να περασω και να κανω αυτο που ονειρευομαι?ολοι μου λενε οτι δεν υπαρχει περηπτοσει να περασω.Εγω δν πιστευω σαυτο.
Η πείρα μου λεει οτι αν θελει κανεις κατι πολυ και αφοσιώνεται σε αυτο, τα καταφέρνει. Αυτο ομως που επισης πιστευω ειναι οτι πρεπει κανεις να εχει επίγνωση των δυνατοτήτων και των απαραίτητων κάποιου κλάδου. Επομενως πιστευω οτι θα πρεπει να προσπαθήσεις να βελτιώσεις τα 15 και 16. Ξεκινά απο κει και εφόσον δουλέψεις σκληρά και δεν χάσεις το στόχο σου απο τα ματια σου, θα τα καταφέρεις. Πανω απο ολα, πιστεύεις οτι τα 15 και τα 16 βελτιώνονται;

Rigal my baby

Member
30 Μαρτίου 2016
18
3
33
Η πείρα μου λεει οτι αν θελει κανεις κατι πολυ και αφοσιώνεται σε αυτο, τα καταφέρνει. Αυτο ομως που επισης πιστευω ειναι οτι πρεπει κανεις να εχει επίγνωση των δυνατοτήτων και των απαραίτητων κάποιου κλάδου. Επομενως πιστευω οτι θα πρεπει να προσπαθήσεις να βελτιώσεις τα 15 και 16. Ξεκινά απο κει και εφόσον δουλέψεις σκληρά και δεν χάσεις το στόχο σου απο τα ματια σου, θα τα καταφέρεις. Πανω απο ολα, πιστεύεις οτι τα 15 και τα 16 βελτιώνονται;
Exeis apolito dikio.prepei gt autoi oi bathmoi den einai gia ktiniatrinki.alla emena mou aresoun [email protected] ikanei an do aboithito zoo ston dromo k ekeini tin ora eimai me tous filous mou mporei kai na tous paratiso kai na boithiso to kaimeno

Rigal my baby

Member
30 Μαρτίου 2016
18
3
33
Kai tha dixei an tha ta beltioso xaxa

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Εσυ ξερεις καλυτερα ποια ειναι τα μαθηματα και πως μπορεις να βελτιώσεις τους βαθμους. Εφόσον το κανεις, δεν βλεπω γιατι να μην μπορέσεις να γίνεις και κτηνιατρος και ο,τι αλλο θελεις. Σου δινω ακριβως την ιδια συμβουλή που δινω και στους φοιτητες μου οταν ερχονται να συζητήσουν το προγραμμα τους. Ουσιαστικά στην περιπτωση σου το ζητημα ειναι να μάθεις αρκετα, το οποιο θα αντανακλάται στους νέους βαθμους σου και επομενως θα περάσεις τις εξετασεις.

• Like
Reactions: mareco

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.017
Νεότερο μέλος
MayoThebraveYorkie