xa xa Μετρια πράγματα...Με την πεθερά πως τα πάει η Lovey;
Welcome back!!
Eυχαριστω. Καλο Φθινοπωρο να χουμε.
xa xa Μετρια πράγματα...Με την πεθερά πως τα πάει η Lovey;
Welcome back!!
Έχεις δίκιο. Τα μηνύματα που δίνουν μερικοί στα παιδιά τους είναι επιεικώς απαράδεκτα και δεν αποκλείεται μεγαλώνοντας να αποκτήσουν χειρότερες τάσεις κακοποίησης ζώων.Με συγχωρείς έπρεπε να πεις! Δεν γίνεται η κάθε καθυστερημένη μάνα να μαθαίνει τα παιδιά της τέτοιες αηδίες, αυτά θα είναι που θα διαβάσουμε αύριο ότι κακοποίησαν κάποιο αδέσποτο!
Είμαι κατά της βίας, άλλα όταν κάποτε ένα παιδάκι με την καθοδήγηση του πατέρα του και της μητέρας του, που στεκόντουσαν λίγο πιο πέρα, ήρθε και πέταγε πέτρες στον Pluto (μολοσσός) γιατί απλά ήταν πολύ μεγάλος και δεν είχε ξαναδεί στο Γαλάτσι. Η κατάληξη δεν ήταν ευτυχής και σίγουρα θα με θυμούνται.
Με έκανες και γέλασα!Μερικά δικά μας παιδάκια βλέπουν σκύλο και εκστασιάζονται λες και βλέπουν δεινόσαυρο. Τον κοιτάνε κανένα 10λεπτο με δέος και θαυμασμό. Η φυσική τους τάση είναι να τρελένονται με τα σκυλιά αλλά η παρέμβαση των γονιών, θα σε φάει αν δεν είσαι καλό παιδί και άλλες τέτοιες προχωρημένες παιδαγωγικές αντιλήψεις καταστρέφουν την σχέση τους με τα ζώα.
Xαχαχαχαα!! Δεν το είχα δει αυτό! Θέλω πολύ να σε δω εν δράσει κάποια στιγμή, να ξέρεις!!"οχι κυρία μου, το τρομαξατε και δεν θα το χαιδεψει", "α να χαθείς γελοια"
Σε αυτή την απαντηση εγώ θα ημουν αδικη αν την διαολοστελνα?
Εγω φταίω που κρατηθηκα να της πω την τελευταία πρωτη για το σκουσμάρικο της...Xαχαχαχαα!! Δεν το είχα δει αυτό! Θέλω πολύ να σε δω εν δράσει κάποια στιγμή, να ξέρεις!!
Kάτι σαν τη γοργόνα με τον Μεγάλο Αλέξανδρο! χεχεχε ό,τι να ναι!!!ΜΗ ΤΟ ΚΟΙΤΑΣΣΣΣ ΜΗΗΗΗΗ.ψυχωτικη η μανα και ετσι εκανε και το βλασταρι της.κριμα....
αυτό έχουμε!!!Σωσίβιο έχει βάλει κανείς στο σκύλο; Σκέφτομαι σοβαρά να πάρω για του χρόνου και μάλλον θα είναι αυτό..
εμείς φέτος ήταν και η πρώτη χρονια που πήραμε τον μικρό σε διακοπώς δεν είχαμε κανένα θέμα!!!Α, ωραία! Εγώ το θέλω σε πορτοκαλί.
Να άλλο ένα θέμα να ασχολούνται οι περίεργοι με τον σκύλο στην παραλία....