Ακόμα δεν το έχουμε ψάξει αυτό αλλά πολύ σύντομα θα το δούμε κι αυτό γιατί έχουν αρχίσει οι ζέστες και η παραλία είναι το πρώτο που μας έρχεται στο μυαλό το Σ/Κ.
για κανε μια αναλυση βρε χρηστο σε αυτο που λεςμαθετε τα σκυλια σας να κανουν μπανιο απο βραχια ( οχι τιποτα γκρεμους )
Σοβαρα το λεω δεν κανω πλακα ......................
Και δεν τα μάζεψε???? Σε κάτι τετοιες περιπτώσεις πάντως χρειάζεται κάποιος να τον ξεχέσει...χθες παντως στην αναβυσσο που ανεφερα σε αλλο θεμα ειδα και τον ΕΛΛΗΝΑΡΑ στο φουλ!!!!εσκασε με τον σκυλο γτ εχει και ενα ΣΑΝ παρκακι εκει,αραξε στο παγκακι,ο δικος μου να εχει λυσαξει,το αλλο χωρις λουρι εκανε βολτες γυρω γυρω,και μετα τις τσαρκες του πηγε στην αμμουδια μπροστα στην θαλασσα,με τον ιδιοκτητη να εξακολουθει να καθεται στο παγκακι 50-60 μετρα πιο περα,πηγε εκανε τα κακα του και εφυγε κυριος για τον ''κυριο'' ιδιοκτητη του!!!!τι να πεις!!!
Αυτό το είχε κάνει κάποτε ενας σε συγκρότημα εξοχικών κατοικιών. Αφηνε το σκυλί του να κάνει βόλτα μόνο του στον κοινόχρηστο κήπο και στην παραλία. Να χέζει παντου και φυσικά δεν τα μάζευε.τα μαζεψε;;;σιγα μην τα μαζεψε..εδω σου λεω χωρις λουρι,εγω να προσπαθω να μαζεψω τον δικο μου που ειχε λυσαξει και να μου κανει δεν εχω και το λουρι του!!!σιγα μην τα μαζευε κιολας!!!αφου καθοταν 50-60 μετρα πιο πανω στο παγκακι αραχτος!!!