Αφυδατωμενο κοτόπουλο πρώτο συστατικο,καλύτερο από φρέσκο γιατί το φρέσκο έχει πάρα πολύ νερό κ μετα το μαγείρεμα μένει πολύ μικρή ποσότητα. Το αφυδατωμενο κρέας είναι όλο κρέας,πολύ καλή περιεκτικοτητα έχει γενικά η prairie poultry.H acana έχω ακούσει και εγώ ότι θεωρειται από τις πιο καλές.Αλλα στα συστατικα της σαν κύριο συστατικο σε αυτή που μου είπες παιρνεις γιατι την είχα κοιτάξει και εγώ αυτή λέει γευμα κοτοπουλο και σε μικρό ποσοστό για αυτό διάλεξα την platinum. εν το μεταξύ όταν μίλησα με τους εκπροσώπους και είπα τις τροφες επερνα με επιχειρήματα που δεν ξέρω αν ήταν βάσιμα μου είπαν ότι καμία άλλη δεν περιέχει τόσο φρέσκο κρεας και οι άλλες εχουν υποπροϊόντα και κοκκαλα και αφυδατώμενα κρεατα κτλ κτλ.Γενικα απαντάνε στο λεπτό στα μηνύματα στην σελίδας τους και σου λένε για όποιες τροφες και να ρωτήσεις.
προς το παρόν ευχαριστημένος είμαι αλλά δύο βδομάδες μόνο την δινω την platinum. Αυτο θα φανεί στις επόμενες εξετάσεις και πως θα παει σιγα σιγα.
Μπραβο στην platinum,σημαντικό να έχουν και καλή επικοινωνία. Νομιζω θα είστε μια χαρα με αυτήν, μου είχε φανεί πολύ αξιολόγη γενικά.