όταν δίνεις barf δηλαδή πρέπει να παίρνει και συμπληρωματα?καλή ακούγεται αλλά δεν ξέρω βέβαια και αν θα την τρωει.ειναι δύσκολος με το φαγητο.Γιατι δεν δοκιμαζεις barf ;
πιστευω οτι σε ηλικιωμενο σκυλακι θα εχει ακομη ποιο αμεσα κ εμφανη θετικα αποτελεσμετα αν του αρεσει και την τρωει.
μαζι με λαδι σωλομου - ελαιολαδο και συκπληρωμα γλουκοζαμινης-χονδροιτινης για τις αθρωσεις του θα δεις αλλο σκυλακι.
Ξεκινα με γαλοπουλα η κοτοπουλακι κ μετα βουρ για ολες τις γευσεις..
Απο ξηρα τροφη τωρα , και την orijen μια χαρα θα την φαει και δεν υπαρχει κανενα προβλημα αν ηδη δεν εχει καποιο προβλημα στα νεφρα του , αλλα υπαρχουν και αλλες μαρκες οπως :
Acana
Belcando
ND
Wellness
δοκιμασε αυτη αν σε περνει οικονομικα :
Αν μπορεις ομως να παρεις barf το σκυλακι σου θα τρεφεται και ποιο υγειινα και ποιο οικονομικα
και οι τρεις από αυτές που μου είπες τις έχω δει την τελευταία δεν την ήξερα.
από αυτές στα συστατικα τους που έχω διαβάσει δεν εχουν τόσο κρεας όσο αυτή που παίρνω τωρα.για αυτό επέλεξα αυτή.η orijen εντάξει είπαμε είναι κορυφή αλλά επειδή οι τελευταίες εξετάσεις έδειξαν λίγο ανεβασμένες τις τιμές στα νεφρα την έχω αποκλείσει τελείως.παντως αν δεις συστατικα acana belcando και nd θα δεις ότι δεν έχουν πολύ κρεας οι κατηγορίες senior για τις άλλες δεν ξέρω.απλα κάθε εταιρεία σε μερικές εχει καλά συστατικα και σε άλλες της ίδιας εταιρείας οχι. θα ρωτήσω και τον κτηνιατρο για την barf.σε ευχαριστώ πάρα πολύ.