Σακη στην παραλια εκει δεν εχει κοσμο;;Μην ερθει καμια κωλογρια και μας πει,παρτε τα κοπροσκυλα απο δω μη σας κυνηγησω με τη μαγκουρα...Και συ Λουκια γιατι παλι ανευ;;;Πάμε στην επανωμή στην παραλία να ψήσουμε και τίποτα να γουστάρουμε!!Ολη η παραλία δικιά μας θα είναι!!Να αφήσουμε και τους κόπρους ελεύθερους εκει και όλα καλά!!!
Έχω κουτάβια στο σπίτι και η μαμά τους πηγαίνει μόνο σε επιλεγμένα και σίγουρα μέρη. Εννοείται ότι το πρόβλημα δεν είναι τα δικά σας σκυλιά, απλά θέλω να ξέρω τι κυκλοφορεί γενικά στα μέρη που την πηγαίνω, μη μας κουβαλήσει σπίτι κάνα "δωράκι".Και συ Λουκια γιατι παλι ανευ;;;
Χιλιες φορες να βγαλω βολτα τον σκυλο παρα να βλεπω τα καρναβαλια στις παρελασεις..Λουκια εισαι εκτροφεας;;Έχω κουτάβια στο σπίτι και η μαμά τους πηγαίνει μόνο σε επιλεγμένα και σίγουρα μέρη. Εννοείται ότι το πρόβλημα δεν είναι τα δικά σας σκυλιά, απλά θέλω να ξέρω τι κυκλοφορεί γενικά στα μέρη που την πηγαίνω, μη μας κουβαλήσει σπίτι κάνα "δωράκι".
Οπότε την επόμενη φορά το Μαρθόνι.
Για το ΣΚ της 25ης λέτε δηλαδή;
Ε αντε περνα για λιγο να σε γνωρισουμε και να μας πεις για τα σαρπει..Υπομονη και αγαπη σου ευχομαι σε αυτο που κανεις.Ονομα εκτροφειου εβαλες;;Καινούργια-ολοκαίνουργια!