Σκυλοσυνάντηση στη Θεσ/νίκη

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
49
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
Σ' ευχαριστώ πολύ. :)
Και επωνυμία έχω αλλά ας μη μιλήσουμε άλλο για αυτό εδώ, θα νιώσω άβολα φοβάμαι. ;)

Τώρα που θα ανοίξει ο καιρός, αρκετά ΣΚ θα μπορώ να διαθέσω κήπο περιφραγμένο και ασφαλή και bbq :p (όταν θα φεύγουν οι γονείς μου από το σπίτι τους και μαζί τους και ένα παλαβό μπόξερ που έχουνε). Απλά είναι εκτός και δυτικά, βάλτε το στα υπόψη για μελλοντικές συναντήσεις.

milk takis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2012
319
3
thessaloniki
Ανατολικα πηγαμε,ας δουμε και τα δυτικα.χαχα..Σε ποια περιοχη εισαι;;Οσον αφορα το μπαρμπεκιου περιμενουμε και μην ανυσηχεις,εγω θα αναλαβω το ψησιμο..:cool:

milk takis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2012
319
3
thessaloniki
Μια χαρα τον ξερω τον Δρυμο και εχω ερθει και 2 φορες..Ελα και γω Ασβεστοχωρι ειμαι,στα ιδια κυβικα ειμαστε..Βεβαια ειναι λιγο πιο μακρυα απο οτι ειμαι εγω για την πολη αλλα για ησυχια μια χαρα ειναι..Αν τυχει να παω προς τα κει θα σας επισκευτω..

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
49
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
Μωρέ καλά είναι, αλλά εκεί που πήγε η βενζίνη.. είναι λίγο πίκρα.
Εννοείται αν είσαι κοντά στα εξωτικά Δρυμίγκλαβα σφύρα. :) Αλλιώς όταν μας ταΐσεις όπως έταξες πιο πάνω. Όπου για να μη φας πόρτα θα πρέπει να φέρεις και min ένα κυνηγιάρικο μαζί. *agapoylas*

milk takis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2012
319
3
thessaloniki
Λοιπον επειδη το εχοθμε αφησει αρκετα και ο καιρος σαββατοκυριακο θαναι καλος,,ποιοι ειναι για βολτα στην παραλια.Παρεπιπτοντως θα χει πολυ λαο..Οσοι πιστοι προσελθετε..

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Ποια παραλία?
Έχουμε ολόκληρο Σειχ Σου δίπλα μας και θα πάμε στην παραλία με τον κόσμο και τα σκυλιά στο λουρί?

Νοοοοο...

milk takis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2012
319
3
thessaloniki
Δυστυχως Στελιο εχει πολλα αγριεμενα σκυλια και παρα πολλες φολες.Διπλα μενω και την εχω παθει..Εξαλλου παραλια ποιος μιλησε για λουρι;;χαχα:D

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Δυστυχως Στελιο εχει πολλα αγριεμενα σκυλια και παρα πολλες φολες.Διπλα μενω και την εχω παθει..Εξαλλου παραλια ποιος μιλησε για λουρι;;χαχα:D
Εκεί που πάμε ρε συ δεν υπάρχει ψυχή...εκτός αν εσύ όποτε πας κολυμπάς στα ρηχά:p(μπροστά μπροστά με τον κόσμο)!Εγώ όποτε πάω χάνομαι μέσα στο δάσος, και μιλάω τόσο μέσα που βγαίνουμε πάνω Πανόραμα και από διαδρομές και κατσάβραχα που δεν πάνε ούτε για πεζοπορίες...
Καινούργιο χάρτη σου λέω έφτιαξα...:D

Παραλία που μπορούμε να τα αφήσουμε ελεύθερα?
Το σκυλοπάρκο το έχουν κλείσει με μπάζα!Από Λευκό Πύργο μεχρι το άγαλμα του Μ.Αλεξάνδρου είναι κλειστό!
Εκτός αν εννοείς να τα αφήσουμε ελεύθερα σε εκείνο το παρκάκι των 10x10 μέτρων που είναι το κανονικό σκυλοπάρκο που έχει κάνει ο δήμος Θεσσαλονίκης!Πραγματικά για γέλια...έχω μπει εκεί μέσα μαζί με άλλα 6-7 σκυλιά και τον δικό μου δεν τον χωρούσε ο τόπος...
Και πάλι noooooo...

Υ.Γ.: Όσο για τα αγριεμένα σκυλιά κάνω πως δεν το άκουσα...θα ρε συ μαζί με τα μεγαλόσωμα σκυλιά από εδώ και φοβάσαι τα αγριεμένα?Δεν θα πλησιάσει τίποτα, μην στεναχωριέσαι, και αν πλησιάσει θα είναι τόσο διακριτικό που δεν θα γίνει τίποτα, γιατί δεν το παίρνει να κάνει και τίποτα!

martha_aris

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
179
0
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Και εμείς πάμε συχνά στο σειχ σου και δεν έχω κανένα πρόβλημα (από σκυλιά και κόσμο τουλάχιστον γιατί φόλα μπορεί να βρεις και έξω από την πόρτα σου!).. Μπαίνω από ένα στενάκι πάνω στον περιφερειακό παρκάρω και τον αμολάω μέσα στο βουνό μέχρι να γίνει χώμα.. Και αν πάμε και ώρα που δεν έχει κόσμο μπορούμε να καθίσουμε στα τραπέζια να πιούμε και ένα καφέ τύπου Πικ-νικ.. Επίσης ένα καλό μέρος είναι στο στρατόπεδο πάνω στην Λαγκαδά που είναι τεράστια έκταση και περιφραγμένη.