Σκυλοσυνάντηση στη Θεσ/νίκη

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
@εκπαιδευτης
Υπάρχει κουμπάκι κάτω αριστερά για Ευχαριστώ...και οχι μόνον.Το "Thanks".Πάτα το, το ρημαδι...

εντιτ
ενταξει ,τα λεμε αυριο..

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
738
χαλκιδα
www.facebook.com
μην το λες αυτο to bh εχεις την εντυποση οτι περναει το δικο σου??????? θελω να πω πως δεν ειναι τοσο πια απλο ετσι δεν ειναι,ενταξει δυσκολο δεν ειναι τιποτα αν μπεις στο κοπο ετσι!!!!!!
το δικο μου περναει ανετα και δε το λεω για να το παιξω ιστορια ξερω πολυ καλα τι λεω. απλα για τα δικα μου γουστα ειναι ακομα λιγο.κ γω δεν ειμαι εκπαιδευτης βεβεα το κομματι μου κανω.
απλο δεν ειναι αλλα δεν ειναι κ δυσκολο τουλαχιστον θα επρεπε ολοι οι εκπαιδευτες τα σκυλια τους μη σου πω και ολους τους σκυλους που εκπαιδευουν σε βασικη υπακοη θα επρεπε να περνανε μπεχα.
μπορει να σου φαινονται απολυτες οι αυστηρες οι αποψεις μου.αλλα οπως ειμαι αυστηρος σε καποια πραματα ετσι ειμαι και με τον εαυτο μου.

εκπαιδευτης

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2012
260
0
θεσσαλονικη-πυλαια 6972 647148
το δικο μου περναει ανετα και δε το λεω για να το παιξω ιστορια ξερω πολυ καλα τι λεω. απλα για τα δικα μου γουστα ειναι ακομα λιγο.κ γω δεν ειμαι εκπαιδευτης βεβεα το κομματι μου κανω.
απλο δεν ειναι αλλα δεν ειναι κ δυσκολο τουλαχιστον θα επρεπε ολοι οι εκπαιδευτες τα σκυλια τους μη σου πω και ολους τους σκυλους που εκπαιδευουν σε βασικη υπακοη θα επρεπε να περνανε μπεχα.
μπορει να σου φαινονται απολυτες οι αυστηρες οι αποψεις μου.αλλα οπως ειμαι αυστηρος σε καποια πραματα ετσι ειμαι και με τον εαυτο μου.
και παλι δεν διαφωνουμε,,,,, οσο για της αποψεις σου οκ ,,,,εμεις εδω ειμαστε και για bh το ειπαμε αυτα ειναι τι θελει ο καθενας!!!!!!

εκπαιδευτης

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2012
260
0
[video]http://www.youtube.com/redirect?q=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Feditor&session_token=TRiLJFHqxqbVKdNgDc9W2RWEXWx8MTMzMDgxNjE5OEAxMzMwNzI5Nzk4[/video]
τελος παντον βλεπετε καποιους μαθητες σε βασικη υπακοη, απο 4 ημερων εργασια εως 20 ημερες ορισμενα απο οτι θυμαμε το καυκασιο ειναι στα τελιωματα ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Να φέρω τσίπρο την Κυριακή;
Δεν ξέρω αν είναι καλό το έχω σπίτι και μόνος δεν το κατεβάζω

εκπαιδευτης

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2012
260
0
τα λινκ που δινεις δεν οδηγουνε σε βιντεο.Δοκιμασε το παλι.
κοιτα μακαρι γιατι εκανα λαθος ,,,,εμενα μου βγαζει ολλα τα προχειρα βιντεο(απο αρχαρια σκυλια τα οποια τα μελετω μετα)