Εγώ αν είναι καλά ο Κέρβερος μέσα είμαι για την Κυριακή
Έχει τα ψυχολογικά του αυτές τις μέρες.
παιδια ηταν μεγαλη εκπληξει και χαρα που γνωρισα εσας και τα σκυλακια σας,της εμπειριες σας αν θελετε μπορειται να τα μοιραστητε και με αλους μπας και ξυπνησουμε ενδιαφερων και σε αλους,και παλι ωριστε,την κυριακη ειναι κανενας μεσα αντεεεε!!!!!!!!!Εκπαιδευτη είσαι εκει να περάσω με 2-3 κουταβους;
να τον φερεις απο εδω τον τσαναμπετη να τον φιαξω εγω!!!!!!!Εγώ αν είναι καλά ο Κέρβερος μέσα είμαι για την Κυριακή
βιντεο εχω καμερα, απλος καποιος να τραβα!!!!!!!! τι???? εεεεε κατι δεν θα βρουμε χαχα!!!!!Τι βίντεο να τραβήξουμε???
σακι οπως πας δεν θα δεις ποτε!!!!!!!! για να φτασεις σε ενα σημειο θα πρεπει να ξεκινησεις λιγο πιο χαμηλα το μοντιο για μενα ειναι πολυ μακρια απο σενα ακομα το να δεις φυσικα δεν ειναι κακο,και καποια στιγμη μπορει να το κανουμε και αυτο,αλλα κανενας δεν μηλησε για μοντιο,ειπαμε ελατε να σας εθισουμε σε κυναθληματα οπως μοντιο-σουτσχουντ-ιππο κ.λ.π και αν κανουμε καποια επειδιξη με τα σκυλια το κανουμε για να δειτε επειπεδο εκπαιδευσης που πρεπει να εισαι για να ξεκινησης κατι τετοιο ,και μετα βλεπουμε μακαρι να κανεις μοντιο με τον ιρον,αλλα βημα βημα ο δρομος ειναι μακρης,,,,,,ελλα να τα πουμε κατι δεν καταλαβες και σιγουρα να φταιω εγω που δεν ειπα κατι...............ισος να πεξει επηθεση με φυμοτρο ελευθερο..............Mondio θα δούμε ποτέ???