Σκυλιά και δέσιμο

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
δεν εχω δεσει ποτε σκυλο...πριν παρω ομως τον πρωτο μου σκυλο..ειχα περασει απο το χρωματοπωλειο τις γειτονιας και ειχα προμηθευτη καποια μετρα αλυσιδας..σε περιπτωση που καποτε ..επαιρνα σκυλο..χαχαχαχα

οπως καταλαβατε πρωτα πηρα αλυσιδες και μετα απο χρονια σκυλια..

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
LUNA07

και εγώ την ίδια άποψη έχω για τις κλούβες.

δυστηχώς όμως σε ορισμένες περιπτώσεις είναι μονόδρομος.

από κει και πέρα

γιατι έπρεπε να κουράσω τα καστανοπράσινα μπιρμπιλωτα ματάκια μου για να διαβάσω αυτό που έγραψες :?: :?: :?: :?: :?: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
καστανοπρασινα??? γουαου *agapoylas*

το διαβασες ομως πανεξυπνο παιδι :lol:
ΑΦΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΥΝΑΤΑ ΒΡΕ ΜΑΚΗ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???Θα πεσει γιαουρτωμα και λογοκρισια ΑΜΑ πω :shock:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Γιατι ? Οκ, έχουμε κλούβες, τι να κάνουμε, να αμολύσουμε 10 rott στον κήπο κι ότι απομείνει ?? :lol: :lol: :lol:
Πές τα αστέρι μου, μην φοβάσαι ... :D 8) :lol: :lol:

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
Εσυ μην χωνεσαι σου εχω αδυναμια δεν αντιπαρατιθεμαι :lol: :lol: :lol:
Σε συμβουλευω να μετακομισεις :lol:

Τι να πω ?ειναι διαφορετικοι οι λογοι που ενας εκτροφεας εχει κλουβες και διαφορετικα ΒΛΕΠΩ τον ιδιωτη με κλουβα στο σπιτι...

θες περαιτερω αναλυση?αν λοιπον πηγαινα σε ενα σπιτι που ειχε κλουβα και σκυλο δεν θα ξαναπηγαινα εμενα προσωπικα δεν μου κανει κλικ ο τυπος ανθρωπου....και η σχεση του με τον σκυλο αυτον τυπου(καναρινι) ...
ουτε καναρινι θα ειχα ποτε :wink:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Εγώ συστήνω να φτιάχνουν κλουβί, οσο το δυνατόν μεγαλύτερο, για τις ώρες που λείπουν ειδικά αν ο σκύλος μένει έξω ...

Ενα κακό και 10 καλά ... :D

Γιατί να μετακομίσω ? Εδώ που είμαι είναι τα σκυλιά πιο ελεύθερα, σε κτημα θα έπαιζε πολύ κλουβί ... χειρότερα είναι ... :?

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
η γνωμη μου ζητηθηκε,την γνωμη μου ειπα :wink:
και το δεσιμο και το κλουβι το θεωρω ιδιο γνωμη μου
δεν εχω σκοπο να το συνεχισω ουτε σε αλλο μερος, :D

denis πλακα εκανα πανω σε αυτο που ειπες παραπανω :D

και να συμπληρωσω οτι ειμαι πιο πολυ υπερ του φυσικου περιβαλλοντος και της αναπτυξης των φυσικων ενστικτων του μεγαλοσωμου σκυλου παρα της εκπολιτισμενης αντιληψης που διατηρουμε με τα μικροσωμα του "καναπε" :wink:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Εγω θεωρω απαραδεκτο οτιδηποτε καταπιεζεται..μικρο- μεγαλο σκυλι ,σε μικρο η μεγαλο χορο..,με αλυσιδα μονιμη ειναι για μενα απαραδεκτο

ουτε εμενα μου αρεσει η εννοια της κλουβας και ουτε εμενα μου θα μου κανει καλη εντυποση ενας απλος ιδιοκτητης αν εχει αλυσιδα η κλουβα..
καταλαβαινω ομως οτι ειναι τελειως διαφορετικο για τους εκτροφεις με τοσα σκυλια..
Αλλα για τους απλους ιδιοκτητες η εικονα στα δικα μου ματια ειναι αποκρουστικη..
Προτειμω ας πουμε να παω το σκυλι μου σε εκπεδευση και να μαθει αν δεν μπορω να το μαθω εγω να καθετε σε μια μερια η να μην κανει οτι εγω δεν θελω..,παρα να το μαθω να καθετε σε μια κλουβα..
Αλλα αυτο και παλι ειναι δικη μου αποψη,δικη μου αισθηση..

Maria91

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2008
61
0
Τη δενουμε αν καμια φορα παιξουμε πινκ πονκ (στην αυλη) γιατι τρωει τα μπαλακια. :lol: :lol: :lol: Α! κ οταν ειναι να ερθει καποιος που τη φοβαται... (Πώς ειναι δυνατον να φοβαται καποιος ενα Γκολντεν που μονο φωτοστεφανο του λειπει;;; :x )

zoulou

Well-Known Member
19 Απριλίου 2007
245
0
48
Μυτιλήνη - Λέσβος
www.era-aegean.gr
Maria91 said:
(Πώς ειναι δυνατον να φοβαται καποιος ενα Γκολντεν που μονο φωτοστεφανο του λειπει;;; :x )
Α καλά, και το δικό μου το μωρό το φοβούντε αλλά εγω εχω πεί, ότι όποιος τον φοβάτε ας μην έρχεται σπίτι μου. :wink:
Ε δε θα δένω εγώ το spirit γιατί φοβούντε :twisted:
λέει είναι μεγάλος και όλα τα σκυλιά δαγκώνουν, ακόμη και τα golden :roll:

Maria91

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2008
61
0
zoulou said:
λέει είναι μεγάλος και όλα τα σκυλιά δαγκώνουν, ακόμη και τα golden :roll:
ασχολιαστο.... τα παλια μυαλα δεν αλλαζουν! :?

LaMb0fGod

Well-Known Member
25 Απριλίου 2008
156
0
33
Salonica City
ΜΑΚΗΣ said:
πες του λυπάμε αλλά τα σκυλιά του πασάλου είναι ακοινώτητα και φοβικοι γαβγιστές

κατά 99% αν κάποιος ξεπεράσει το σοκ του γαβγίσματος και ανοίξει την πόρτα ............ μην τον είδατε τον φύλακα
Μα πως γινεται αυτος ο ανθρωπος παντα να με καλυπτει απολυτα στα ερωτηματα μου?Δηλαδη ειναι αδιανοητο.

EVAEVA

Active Member
8 Σεπτεμβρίου 2008
36
0
Κάπου βόρεια!
Tη δικιά μου τη δένω στο μπαλκόνι με μεγάλη αλυσίδα μόνο όταν θέλω να καθαρίσω το σπίτι γιατί κυνηγάει ηλεκτρική και σφουγγαρίστρα και δε με αφήνει να τελειώσω,και στο μαγαζί μόνο όταν κάποιος πελάτης τη φοβάται(σιγά το θηρίο)!

Diogenes

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
155
0
33
Κομοτηνή
Ποτέ δεν έχω δέσει σκύλο μου γιατί το θεωρώ κάπως βασανιστικό για αυτόν!
Συνήθως την ημέρα όταν κυκλοφορεί πολύ κόσμος και τα φοβούνται αναγκαστικά τα κλείνω σε ένα κλουβί, με διαστάσεις περίπου 5χ5, εαν θυμάμαι καλά και αυτό όσο μπορώ λιγότερο:)

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Eγω τη Χιονα μια φορα την εδεσα και εκανε λες και ειχε φαει καδρονι στο κεφαλι!!!μονο π δεν λιποθυμησε!:p

carrie

Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
13
0
Αθηνα
Εγώ δεν την έχω μάθει να την δένω και στο καφέ και στην παραλία είναι ελεύθερη. Δεν απομακρίνεται από κοντά μου. Το πρόβλημα είναι έξω από super market που αναγκαστικα την δένω. Δεν γαβγίζει απλά ...σκούζει όση ώρα λύπω!!

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
o σκυλος (μποξερακι καπου στο 6μηνο) δεμενος στον στυλο φωτισμου στον παραλιακο πεζοδρομο, το αφεντικο απεναντι σε καφετερια να παιζει ταβλι! επαθα πλακα.ειχα δει πολλα αυτο ομως οχι.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog