Σκυλακι κλεισμενο σε αυτοκινητο.

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.112
1.389
η μερική τύφλωση προήλθε από το χτύπημα με το κινητό? γ@μ@ το κέρατο μου πια!!! :mad:

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Συμφωνα με τους γιατρους ναι γιατι απο την θερμοπληξια εσπασαν τα αγγεια.
Το χτυπημα εχει να κανει με οπτικο νευρο.

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Κατα πασα πιθανοτητα δεν θα επανερθει:(

Οπως δεν ξερουμε και τι θα βγαλει μελλοντικα απο ολο αυτο το φαρμακομανι που πηρε.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.767
4.043
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Μόλις το είδα το θέμα...

Ενα μεγάλο μπράβο yasemin. Κάτι μου λέει πως θα τα καταφέρει.

Καλά αν ήμουν μάνα αυτού του ηλιθίου θα του είχα σπάσει τα πόδια...

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
35
Νέο Ψυχικό
:( Πολύ στενάχωρο το θέμα (όσον αφορά στην πλευρά του κουταβιού, γιατί αναφορικά με τον νεαρό μου προκαλεί θυμό...) Ελπίζω τελικά να τα καταφέρει και να μην παρουσιάσει προβλήματα στην ακρή. Όσον αφορά στο χτύπημα με το κινητό ας μην το σχολιάσω γιατί θα αρχίσω να βρίζω και δεν συνάδει με τους κανονισμούς...Θα διαφωνήσω με το ότι μια πράξη της μητέρας μπορεί να έφερε αυτή τη συμπεριφορά. Κάποιοι απλά έχουν κάλλο στον εγκέφαλο..Και εμένα η μάνα μου όταν ήμουν μικρή μου είχε δώσει μια-δυο ξανάστροφες αλλά δεν το έβγαλα μετά σε κάποιον άλλο..Για άλλη μια φορά μπράβο σε όλα @yasemin :love::love::love:

• Like
Reactions: tzini and Elrandir

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
@yasemin συγχώρα με αλλά για να μην ανοίγω άλλο θέμα..
Γυρνάω από την βόλτα με Τζιμάκο και βλέπω γιόρκι κλεισμένο σε αυτοκίνητο παρκαρισμένο. 7 η ώρα περίπου . Το σκυλάκι ζεσταινόταν αλλά δεν ήταν σε απελπιστική κατάσταση. Τα πλαινά πίσω τζαμάκια (μικρά όχι τα κανονικά πίσω) ήταν ανοιχτά.
Λέω μάλιστα ας περιμένω να δω τι θα γίνει...Περίμενα ένα 10λεπτο, το σκυλάκι σχετικά οκευ, δεν ερχόταν κανείς. Καλώ το 100. Μου λένε δεν μπορούμε να επέμβουμε εφόσον το σκυλάκι φαίνεται καλά. Ωραία τους λέω θα ψάξω να βρω ποιός το έχει και αν δεν τα καταφέρω θα ξανακαλέσω.
Στο μεταξύ όποιον έβλεπα να βγαίνει από την πολυκατοικάι τον ρωτούσα μέχρι που έμαθα σε ποιόν ανήκει, του χτύπησα το κουδούνι, δεν έμενε εκεί αλλά δουλεύει στο συγκεκριμένο διαμέρισμα.
Έρχεται κάτω και γινόμαστε μπίλιες. Άρχισε να με βρίζει που τον ανησύχησα και να μου λέει ότι δεν έχω δικαίωμα να με νοιάζει τι κάνει αυτός με τον σκύλο του. Γενικότερα ενώ προσπαθούσα να κρατήσω ήρεμους τόνους για να του εξηγήσω χωρίς να έχω την δική του αντίδραση ότι είναι επικίνδυνο αυτό που κάνει με τέτοιες θερμοκρασίες αυτός ωρυόταν. Τέλως πάντων, επειδή το συμβάν επαναλαμβάνεται κάθε απόγευμα ( ο ίδιος μου το είπε) θα έχουμε συνέχεια.

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
35
Νέο Ψυχικό
Ρε φίλε αφού δεν ενδιαφέρεσαι για το σκύλο και την υγεία του και τα παίρνεις κιόλας (επειδή καταλαβαίνεις ότι έχεις άδικο; επειδή φοβάσαι μην έχεις φασαρίες; επειδή απλά είσαι μ@@@@@ς;;) τι τον παίρνεις το σκύλο;;

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Άλλος ένας που πιστεύει ότι τα δικά του "θέλω" είναι πάνω από τον νόμο. Αυτό το "δε θα μου πεις εμένα τι να κάνω" όταν τίθεται θέμα νόμου και βασικής ανθρώπινης συμπεριφοράς προς κάποιον πιο αδύναμο εμένα με διαολίζει..

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
Ρε φίλε αφού δεν ενδιαφέρεσαι για το σκύλο και την υγεία του και τα παίρνεις κιόλας (επειδή καταλαβαίνεις ότι έχεις άδικο; επειδή φοβάσαι μην έχεις φασαρίες; επειδή απλά είσαι μ@@@@@ς;;) τι τον παίρνεις το σκύλο;;
'Ασε γιατί μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι με τον αλητ@ρ@ γιατί τέτοιος ήταν.
Το αστείο ήταν ότι κατέβηκε τρομοκρατημένος νομίζοντας ότι κάτι έπαθε το αυτοκίνητο του , και μετά έλεγε με κοψοχόλιασες ότι κάτι έπαθε το σκυλάκι μου...

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Kyveli δεν χρειαζεται να ξερει την πασα αληθεια η ελληνικη αστυνομια. Πες τους οτι δεν το βλεπεις καλα οτι ειναι μεσα πολυ ωρα, οτι χρειαζεται για να επεμβουν. Αν επεμβουν εστω και απλη συσταση να του κανουν θα το σκεφτει 2πλα την επομενη φορα.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
Kyveli δεν χρειαζεται να ξερει την πασα αληθεια η ελληνικη αστυνομια. Πες τους οτι δεν το βλεπεις καλα οτι ειναι μεσα πολυ ωρα, οτι χρειαζεται για να επεμβουν. Αν επεμβουν εστω και απλη συσταση να του κανουν θα το σκεφτει 2πλα την επομενη φορα.
Την επόμενη φορά αυτό θα κάνω, ελπίζω μετά το χαμό να μην υπάρχει επόμενη. Εγώ όμως ξέρω τις ώρες που έρχεται τώρα και τι αυτοκινητο έχει και θα έχω το νου μου.

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
'Ασε γιατί μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι με τον αλητ@ρ@ γιατί τέτοιος ήταν.
Το αστείο ήταν ότι κατέβηκε τρομοκρατημένος νομίζοντας ότι κάτι έπαθε το αυτοκίνητο του , και μετά έλεγε με κοψοχόλιασες ότι κάτι έπαθε το σκυλάκι μου...
Δεν αμολαγες τον Ελβις να τον κανονισει;;;:p
Ευτυχως που δεν ημουν εκει γιατι δε ξερω κι εγω τι θα γινοταν...:mad:
Κατι τετοια καθικια που δεν ενδιαφερονται για τα ζωακια τους και πουλανε και μαγκια απο πανω,ειλικρινα με ξεπερναει!! Οπως και με το σκυλακι που βρηκε η Yasmin...
Ολοι οι ψυχανωμαλοι ξεσπανε στα αθωα πλασματα...δεν υπαρχει δλδ αυτο που ζουμε...

• Like
Reactions: noni_papa

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
ούτε υπάρχει γιατρός και οικογένεια που θα κλειδώσει ένα παιδί ή και ενήλικα στο Δρομοκαϊτειο και θα πετάξει το κλειδί, ακόμη και αν υπάρχει βαριά ψυαχιατρική πάθηση, ακόμη και αν δεν ανταποκρίνεται σε αγωγή, ακόμη και αν υπάρχει βίαιη συμπεριφορά .
Για λόγους διαδικαστικούς (στην δικαστική αίθουσα :D ) να αναφέρω ότι ο ακούσιος εγκλεισμός σε ψυχιατρείο γίνεται ΜΟΝΟ με εισαγγελική εντολή.
Επίσης για την ιστορία να αναφέρω, ότι ευτυχώς το μεγαλύτερο ποσοστό των γιατρών και των γονέων προσανατολίζονται θετικά στον εγκλεισμό στις μη ελεγχόμενες ψυχιατρικές παθήσεις.
Ο γιος να υποθέσω ότι έχει αφεθεί ελεύθερος ε ;

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
Την επόμενη φορά αυτό θα κάνω, ελπίζω μετά το χαμό να μην υπάρχει επόμενη. Εγώ όμως ξέρω τις ώρες που έρχεται τώρα και τι αυτοκινητο έχει και θα έχω το νου μου.
σορυ βρε κυβελη αλλα.........

upload_2016-6-22_10-10-54.png

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Το σκυλακι εφυγε για Τσεχια,με την κορη.
Δεν σας κρυβω οτι ειχα προβληματιστει πολυ και προσπαθουσα να κρατησω την ψυχραιμια μου και τον εγκεφαλο μου ανοικτο.

Η μητερα ρωτουσε μια τον γιατρο μια εμενα αν θα του μεινει κουσουρι,εκατονταδες φορες.
Δεν μου αρεσε και δεν μπορουσα να καταλαβω αν ηταν απο την αγαπη της για το σκυλακι η δεν ηθελε να εχει προβλημα.

Ο γιατρος της ειπε πολλες φορες οτι ειναι θαυμα που εφτασε μεχρι εδω,ενα βραχυκεφαλο κουταβι που εχει δεχτει χτυπημα στο κεφαλι και μετα επαθε θερμοπληξια.
Ειπε επισης οτι τωρα που ειναι καλα θα μπορουσε να το δει ενας ειδικος για τα ματια.

Θεωρω οτι ενοχληθηκε και αυτος...
Αν ηταν δικο μου θα πεταγα απο την χαρα μου που τα καταφερε!!

Την Δευτερα ειχα μια συναντηση με την κορη της.
Της ειπα το σκεπτικο μου,εξηγησα γιατι αισθανομαι ετσι οπως αισθανομαι και φυσικα ειπα,με τακτ,οτι δεν ειναι κακο να μην μπορει καποιος να εχει ενα ημιτυφλο σκυλακι και πως θα μπορουσα να το παρω.

Η κοπελα ηταν ταραγμενη,προφανως ειχε μιλησει με τη μητερα της.
Μου ειπε οτι το σκυλακι το αναλαμβανει η ιδια,το παιρνει στην Τσεχια και θα ζησει μαζι με την οικογενεια της και ενα τριποδακι που εχουν.

Φυσικα δεχτηκα επιθεση απο την μητερα η οποια μου ειπε οτι δεν ξερω πως ειναι να ζεις με ενα σκυλακι που εχει προβλημα....εκει βγηκα απο τη νιρβανα μου και της απαντησα οτι προφανως ειναι πιο ευκολο να ζεις με εναν ανθρωπο βιαιο.

Θα κρατησω επαφη με την κοπελα.
Ευχομαι να ζησει καλα!!

byroncity

Well-Known Member
11 Ιουνίου 2015
162
276
34
I.Kyveli Καλώ το 100. Μου λένε δεν μπορούμε να επέμβουμε εφόσον το σκυλάκι φαίνεται καλά.

Καλα η αστυνομια δεν ξερει τι της γινεται μου φαινεται, ουτε εχει φυσικα μια κοινη γραμμη για ολα τα περιστατικα...
Εγω τους πηρα τον Απριλιο για σκυλι που ηταν μεσα σε αμαξι (παραδιπλα απο το σπιτι μου) απο το βραδυ μεχρι την επομενη ημερα το μεσημερι και φυσικα ηρθαν με μεγαλη καθυστερηση βεβαια, αν και το σκυλι θεωρητικα δεν κινδυνευε γιατι ουτε εκανε τοτε πολυ ζεστη ακομα, και ειχε αφησει η "ιδιοκτητρια" ανοιχτη την ηλιοροφη ωστε να περνει λιγο αερα...
Απλα οπως καταλαβαινετε τους πηρα πρωι γυρω στις δεκα και ηρθαν 3 το μεσημερι...:)
Ωστοσο φυσικα και εχουν δικαιωμα να επεμβουν ειτε το σκυλι κινδυνευει αμεσα, ειτε οχι γιατι ειναι παρανομο να εχεις ζωο μεσα σε αυτοκινητο...
Οποτε αμα ξανασυμβει αυτο να επιμεινεις να ερθουνε, αλλιως μυαλο δεν θα βαλει αυτος...

• Like
Reactions: l.Kyveli