Σας καλησπεριζω ξανά για να γράψω εξελίξεις. Εδω και μια βδομάδα έλειπα Κρήτη, κάτι παραπάνω από μισή Ελλάδα μακριά από τον τόπο διαμόνης μου. Πρώτη φορα λοιπόν που δεν πήρα το σκυλί μαζι μου γιατι ειναι ταξίδι 16-17 ωρών (αυτοκίνητο-καραβι) και δεν ήθελα να τον ταλαιπώρησω τόσο. To the point λοιπόν. Άφησα το σκυλί δοκιμαστικά στους γονείς μου και ομολογουμένως πήγε πολύ καλύτερα από ότι το περιμένα. Ο σκύλος έμεινε στην αυλή και μπήκε σε άλλο πρόγραμμα βέβαια. Είδα θετική αντιμετώπιση από τους δικούς μου γιατι από βδομάδα δεν θα έχουν κανέναν από τους γιους τους κοντά και βρήκαν κάτι να προσέχουν. Ο πατέρας μου το βγάζει 2 η 3 φορές την ημέρα βόλτα πάνω κάτω στα 10 χιλιόμετρα,που εντωμεταξύ κάνει κ την ανάγκη του χωρίς να λερώνει την αυλή. Από γαυγίσμα δεν τον άκουσαν καθόλου μιας και ήταν πολύ ήρεμος. Τα δύο αρνητικά ειναι ότι τραβάει πολύ κ δεν το έχει συνηθίσει ο πατέρας μου και το άλλο ότι έλειψα μια βδομάδα και περίμενα να γυρίσω πίσω να τον δω. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι τώρα θα τον βλεπω μια φορα το μήνα
Εν τέλει το σκυλί θα μείνει με τους δικούς μου,στην αυλή βέβαια αλλά πιστεύω να ειναι ευτυχισμένος με τους δικούς μου μιας και ειναι με γνώριμα πρόσωπα στο μέρος που ζει.
Παραθέτω και δύο φωτο του σκυλακου μου!
View attachment 42655
View attachment 42656
Στάλθηκε από το Xperia Arc S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2.