Σκυλί και στρατός

Αιμιλία

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2012
65
1
Εγω θα το αφηνα στην αυλη.Τουλαχιστον θα ηξερα με ποιους μενει.Και στην αναγκη θα πληρωνα ενα φιλο να το βγαζει τη βολτα του.Καλα..Ολοι οσοι με τοση ευκολια λετε για τα Ι5 δε φοβαστε?Δεν ειναι και οτι καλυτερο να σε στιγματισει αυτο το πραγμα...Αλλα ειναι κριμα να το δωσεις το σκυλι..Και οσο για το δεσιμο σιγουρα στην αρχη,αφου γυρισεις θα δυσκολευτεις,αλλα το σκυλι δε νομιζω να ξεχασει..Θα παρει το χρονο του αλλα θα επανελθει..Ετσι πιστευω εγω δηλαδη..

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.936
O σκύλος θα αλλάξει και στις δύο περιπτώσεις. Είτε μείνει σε πανσιόν είτε στο σπίτι σου με τους γονείς σου.
Απάντησε στην εξής ερώτηση. Θα είναι ασφαλής ο σκύλος στον κήπο με τους γονείς σου ή σύντομα θα γίνει καμία στραβή και θα τον χάσεις; Αν θα είναι ασφαλής άστον στον κήπο μέχρι να γυρίσεις με το καλό. Αν όχι ψάξε μια πανσιόν.
Εγώ έτσι όπως μου τα λες δεν τον βλέπω τόσο ασφαλή με τους γονείς σου. Αλλά εσύ ξέρεις πολύ καλύτερα.

fotis_utmost

Well-Known Member
23 Απριλίου 2012
501
0
California
Το Ι5 είναι λύση. Η συζήτηση περί εθνικής/κοινωνικής υποχρέωσης είναι μεγάλη κουβέντα για άλλους χώρους και όχι από δίκτυο.

Αν δε μπορείς να κρατήσεις το σκυλί στην αυλή με τη βοήθεια των δικών σου γνώμη μου είναι ότι το καλύτερο για τον φιλαράκο σου θα είναι να του βρεις μια καλή οικογένεια να μείνει, έστω και μόνιμα. Ότι άλλη λύση και να βρεις θα είναι δυστυχία για το ζωντανό. Έχεις το χρόνο μέχρι το Μάρτη να βρεις μια σωστή οικογένεια να τον κρατήσει, και όταν με το καλό ελευθερωθείς από την πατρίδα το ξαναβλέπεις το θέμα.

thanosrx8

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
166
0
Λάρισα
Παρουσιαζομαι στις 21 του μηνος Λαμία και αποφασίσαμε με τους δικούς μ να μείνει το σκυλί στην αυλή για να ειναι σε γνώριμο περιβαλλον και με γνώριμα πρόσωπα. Δυστυχώς θα ειναι δεμένος γιατι δεν ειναι ασφαλές για αυτόν να τριγυρνάει ελεύθερος στην αυλή. Καλή χρόνια να έχουμε

Στάλθηκε από το Xperia Arc S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2.

Αιμιλία

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2012
65
1
Καλη θητεια! και ελπιζω να πανε ολα καλα με το σκυλι!!
(τουλαχιστον παρτε οσο μεγαλυτερo σχοινι/αλυσιδα μπορειτε για να κινειται.. )

thanosrx8

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
166
0
Λάρισα
Καλη θητεια! και ελπιζω να πανε ολα καλα με το σκυλι!!
(τουλαχιστον παρτε οσο μεγαλυτερo σχοινι/αλυσιδα μπορειτε για να κινειται.. )
Στο χώρο που έχουμε διαμορφώσει έχουμε βάλει ένα συρματοσχοινο κάπου στα 15 μέτρα ώστε να μπει πάνω η αλυσίδα για να κινείται το σκυλί. Η αλυσίδα ειναι κάνα 2 μέτρα

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Aντι να ειναι σε αλυσιδα γιατι δεν φτιαχνεις ενα μεγαλο κεννελ στην αυλη με ενα σπιτι μεσω ωστε ο σκυλος να κυκλοφορει πιο ανετα?και τετοιο MIDWEST φυσικα πολυ πιο μεγαλο ωστε το σκυλι να μπορει να τρεχει..σε παραλληλογραμμο σχημα.Αν τον εχεις στην αλυσιδα μπορει να βγαλει φοβιες,επιθετικοτητα,νευρικοτητα και πολλα αλλα

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Νομιζω πως ειναι καλυτερα που αποφασισατε να μεινει ο σκυλος στο σπιτι του. Εστω κι ετσι. Τουλαχιστον θα αποφυγετε πιθανη κακομεταχειριση απο αλλους, κι αν και το μονιμο δεσιμο δεν ειναι η καλυτερη μεταχειριση, ισως τελικα να ειναι αυτη με το λιγοτερο κακο.

Κουφαθηκα παντως με τις προτασεις να απευθυνθεις σε φιλοζωικες να σου βρουν σπιτι φιλοξενιας...:confused: απο που κι ως που δεν καταλαβα... δεν εχουν αδεσποτα που να ειναι ζητημα ζωης και θανατου αν θα φιλοξενηθουν ή θα πατηθουν στο δρομο και θα ψαξουν να δωσουν για φιλοξενια τα ιδιοκτητα? Ή μηπως πρεπει να ασχοληθουν με τα προβληματα του καθενος?

Καλη θητεια!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.936
Κουφαθηκα παντως με τις προτασεις να απευθυνθεις σε φιλοζωικες να σου βρουν σπιτι φιλοξενιας...:confused: απο που κι ως που δεν καταλαβα... δεν εχουν αδεσποτα που να ειναι ζητημα ζωης και θανατου αν θα φιλοξενηθουν ή θα πατηθουν στο δρομο και θα ψαξουν να δωσουν για φιλοξενια τα ιδιοκτητα? Ή μηπως πρεπει να ασχοληθουν με τα προβληματα του καθενος?

Καλη θητεια!
Προτάθηκε και κάτι τέτοιο; ...έλεος...

Καλή θητεία και ελπίζω όλα καλά με τον σκυλάκο!

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
Καλή θητεία και μην ανυσηχείς...ο δικός μου φαντάρος άφησε 5 γατούλες πίσω και περιμένουν....μια χαρά θα σε θυμάται το σκυλούνι σου και θα συγχωρέσει την απουσία σου!

thanosrx8

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
166
0
Λάρισα
Σας καλησπεριζω ξανά για να γράψω εξελίξεις. Εδω και μια βδομάδα έλειπα Κρήτη, κάτι παραπάνω από μισή Ελλάδα μακριά από τον τόπο διαμόνης μου. Πρώτη φορα λοιπόν που δεν πήρα το σκυλί μαζι μου γιατι ειναι ταξίδι 16-17 ωρών (αυτοκίνητο-καραβι) και δεν ήθελα να τον ταλαιπώρησω τόσο. To the point λοιπόν. Άφησα το σκυλί δοκιμαστικά στους γονείς μου και ομολογουμένως πήγε πολύ καλύτερα από ότι το περιμένα. Ο σκύλος έμεινε στην αυλή και μπήκε σε άλλο πρόγραμμα βέβαια. Είδα θετική αντιμετώπιση από τους δικούς μου γιατι από βδομάδα δεν θα έχουν κανέναν από τους γιους τους κοντά και βρήκαν κάτι να προσέχουν. Ο πατέρας μου το βγάζει 2 η 3 φορές την ημέρα βόλτα πάνω κάτω στα 10 χιλιόμετρα,που εντωμεταξύ κάνει κ την ανάγκη του χωρίς να λερώνει την αυλή. Από γαυγίσμα δεν τον άκουσαν καθόλου μιας και ήταν πολύ ήρεμος. Τα δύο αρνητικά ειναι ότι τραβάει πολύ κ δεν το έχει συνηθίσει ο πατέρας μου και το άλλο ότι έλειψα μια βδομάδα και περίμενα να γυρίσω πίσω να τον δω. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι τώρα θα τον βλεπω μια φορα το μήνα :(
Εν τέλει το σκυλί θα μείνει με τους δικούς μου,στην αυλή βέβαια αλλά πιστεύω να ειναι ευτυχισμένος με τους δικούς μου μιας και ειναι με γνώριμα πρόσωπα στο μέρος που ζει. :)

Παραθέτω και δύο φωτο του σκυλακου μου!

uploadfromtaptalk1358124580466.jpg
uploadfromtaptalk1358124635193.jpg

Αιμιλία

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2012
65
1
Τι αριστοκρατης... :rolleyes:
Χαιρομαι που απότι φαινεται θα πανε ολα καλα!Και εσυ... υπομονη... :/

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Σας καλησπεριζω ξανά για να γράψω εξελίξεις. Εδω και μια βδομάδα έλειπα Κρήτη, κάτι παραπάνω από μισή Ελλάδα μακριά από τον τόπο διαμόνης μου. Πρώτη φορα λοιπόν που δεν πήρα το σκυλί μαζι μου γιατι ειναι ταξίδι 16-17 ωρών (αυτοκίνητο-καραβι) και δεν ήθελα να τον ταλαιπώρησω τόσο. To the point λοιπόν. Άφησα το σκυλί δοκιμαστικά στους γονείς μου και ομολογουμένως πήγε πολύ καλύτερα από ότι το περιμένα. Ο σκύλος έμεινε στην αυλή και μπήκε σε άλλο πρόγραμμα βέβαια. Είδα θετική αντιμετώπιση από τους δικούς μου γιατι από βδομάδα δεν θα έχουν κανέναν από τους γιους τους κοντά και βρήκαν κάτι να προσέχουν. Ο πατέρας μου το βγάζει 2 η 3 φορές την ημέρα βόλτα πάνω κάτω στα 10 χιλιόμετρα,που εντωμεταξύ κάνει κ την ανάγκη του χωρίς να λερώνει την αυλή. Από γαυγίσμα δεν τον άκουσαν καθόλου μιας και ήταν πολύ ήρεμος. Τα δύο αρνητικά ειναι ότι τραβάει πολύ κ δεν το έχει συνηθίσει ο πατέρας μου και το άλλο ότι έλειψα μια βδομάδα και περίμενα να γυρίσω πίσω να τον δω. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι τώρα θα τον βλεπω μια φορα το μήνα :(
Εν τέλει το σκυλί θα μείνει με τους δικούς μου,στην αυλή βέβαια αλλά πιστεύω να ειναι ευτυχισμένος με τους δικούς μου μιας και ειναι με γνώριμα πρόσωπα στο μέρος που ζει. :)

Παραθέτω και δύο φωτο του σκυλακου μου!

View attachment 42655
View attachment 42656

Η λυση τελικα ηταν απλη. Και παλι δικιο ειχα ο @ου*στης.

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Μπορεις να δωσεις ενα ποσο ωστε ο πατερας σου αν εχει την ορεξη να κανει καποια μαθηματα με τον σκυλο ωστε να μην τον τραβαει και τον ταλαιπωρει..Ετσι μπορει να συνδιασει περπατημα που θα του κανει καλο μαζι με την βολτα του σκυλου!

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Ναι να δώσει ένα ποσο που του το δίνει ο πατέρας του αρχικά για να γυρνάει το χρήμα στην οικογένεια.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.752
7.281
Ναι να δώσει ένα ποσο που του το δίνει ο πατέρας του αρχικά για να γυρνάει το χρήμα στην οικογένεια.
χαχαχαχ

Έτσι πρέπει, το χρήμα πρέπει να κινείται, όχι να κάθεται!

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
πολύ όμορφος και δεν νομίζω να έχει πρόβλημα έξω στον κήπο αν βγαίνει τις βόλτες του και παίρνει τα χάδια του.υπομονή φίλε μου θα περάσει και θα είστε πάλι μαζί!

καλή θητεία,ποτέ θα πώ εγώ να δώ. :(

ΑΓΓΕΛΟΣ2

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2010
465
1
βολος
koyklos! η λυση καλη ...γνωμη μου βρες και καποιον που ν αξερεις που με ενα ποσο θα μπορει να τον βγαζει περιπατο οταν δεν μπορει ο πατερας σου

*αν δεν εχει αλλαξει παρε ενα κενουργιο γερο οδηγο γιατι αυτος του τζαμπο ειναι θεμα χρονου να κοπει και να τον κυνηγατε...

thanosrx8

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
166
0
Λάρισα
Μπορεις να δωσεις ενα ποσο ωστε ο πατερας σου αν εχει την ορεξη να κανει καποια μαθηματα με τον σκυλο ωστε να μην τον τραβαει και τον ταλαιπωρει..Ετσι μπορει να συνδιασει περπατημα που θα του κανει καλο μαζι με την βολτα του σκυλου!
Σε επαρχιακή πόλη ζω αδερφέ. Δεν έχουμε τέτοιες "πολυτέλειες" εδω

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn