Το έχω συζητήσει αρκετά με τους δικούς μ ώστε να βρούμε μια χρήση τομή αλλά.καταλήγουν εκεί. Σκυλί στην αυλή όσο θα λείπω. Άτομα εμπιστοσύνης όπως ο κολλητός μου η η κοπέλα μου αποκλείονται γιατι ο πρωτος δουλεύει καθημερινά πρωι κ απόγευμα κ η κοπέλα μου έχει κομμωτήριο στο οποίο περνάει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας της. Βέβαια δεν αγαπάει κ τα.σκυλιά κ τα φοβάται άλλο.ένα μικρό προβληματάκι. Έγραψα το ποστ γιατι έχουν εξαντληθεί οι.περισσότερες λύσεις που πέρασαν απ το μυαλό μ κ ψάχνω κι άλλες ιδέες
Στάλθηκε από το Xperia Arc S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2.
Υποθέτω λοιπόν πως το σκυλί τώρα ζει μέσα μαζί σας.. Το να μείνει στην αυλή είναι το μικρότερο κακό..(προσωπικά διαφωνώ με την επιλογή της πανσιόν, γι'αυτό το λέω..)
Θα έχει (όσο γίνεται έστω..) την συντροφιά των δικών σου, γνώριμων ως προς αυτόν προσώπων, φαγητό, νερό κ κάποιες βόλτες μαζί τους..
Όπως είπε κ η νασια , μπορείς να προσλάβεις κάποιον για τις βόλτες (βέβαια, διευκρίνισες ότι πρόκειται για δύσκολο σκύλο-οπότε αυτό το κάνει δύσκολο , γενικά..)κ να επικοινωνούν οι γονείς σου με τον κολλητό σου, ώστε να ρυθμίζει το πρόγραμμα του κ να τον βγάζει κ αυτός όσο κ όποτε μπορεί..
Ξέρω πρόκειται για πολύπλοκη (κ σαφώς όχι ιδανική λύση..), αλλά δεν βλέπω κάτι άλλο στον ορίζοντα..
Βέβαια, καλό θα είναι να ξεκινήσεις να ψάχνεις κ για πανσιόν..ποτέ δεν ξέρεις..