Σκυλί και στρατός

thanosrx8

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
166
0
Λάρισα
koyklos! η λυση καλη ...γνωμη μου βρες και καποιον που ν αξερεις που με ενα ποσο θα μπορει να τον βγαζει περιπατο οταν δεν μπορει ο πατερας σου

*αν δεν εχει αλλαξει παρε ενα κενουργιο γερο οδηγο γιατι αυτος του τζαμπο ειναι θεμα χρονου να κοπει και να τον κυνηγατε...

Για τον οδηγό του τζαμπο έχεις δίκιο,2 φορές τον αγόρασα,2 φορές μου χάλασε μέσα στη βδομάδα. Ότι πληρώσεις πέρνεις.Πλέον πήρα καινούργιο με Ορειβατικό σκοινί που σου δίνει την ψευδαίσθηση ότι μπορείς να κρατήσεις ακόμα κ άλογο

Στάλθηκε από το Xperia Arc S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2.

AlbaS

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2012
348
5
Η λυση τελικα ηταν απλη. Και παλι δικιο ειχα ο @ου*στης.
χα,χα,χα..!!!
Ναι, αλλά κ εγώ..!!!Το είχα πει κ εγώ..
Καλή θητεία, λοιπόν..!!Να πέρασεις όσο καλύτερα γίνεται.. (ξέρω δεν παει διακοπές..αλλά θα περάσει κ καλά..!!:p )
κ όλα καλά θα πάνε..!!!

thanosrx8

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
166
0
Λάρισα
Είπα να μην ανοίξω καινούργιο θέμα και ανανεώνω εδω. Χθες το πρωί πηγαίνοντας σε κάτι υποχρεώσεις κόντεψα να χτυπήσω ένα αδέσποτο λυκοσκυλακι. Σταμάτησα να το δω και εν τέλει το υιοθετήσα μιας και το λάτρεψα. Απ ότι πληροφορήθηκα αργότερα το παράτησαν κάποιοι με "καθαρόαιμα" Γ.Π που είχαν γεννα το καλοκαίρι. Θα το δώσω στο χωριό που μένει ο παππούς μου μιας και έχει περιφραγμενα 7 στρεμμάτα και να το έχουν για συντροφιά. Δεν μπορούσα να το κρατήσω εγώ μιας και έχω ήδη ένα σκυλί και Κυριακή φεύγω να υπηρετήσω την μαμά πατρίδα. Βάζω και μερικές φωτος του Σάκη που υιοθετήσα.

uploadfromtaptalk1358513758580.jpg
uploadfromtaptalk1358513775948.jpg
uploadfromtaptalk1358513797136.jpg
uploadfromtaptalk1358513819101.jpg
uploadfromtaptalk1358513848881.jpg

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Υπήρχε και κάποιος μέλος που έψαχνε αρσενικό λυκόσκυλο. Αν βέβαια το κρατήσουν οι δικοί σου ακόμα καλύτερα. Και μετά το στρατό το αναλαμβάνεις κι αυτό να έχει κι ο εσκιμώος σου παρέα.

thanosrx8

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
166
0
Λάρισα
Υπήρχε και κάποιος μέλος που έψαχνε αρσενικό λυκόσκυλο.
Σκέφτομαι να το κρατήσω μιας και δεν έχω άνεση χρόνου αυτό το διάστημα να του ψάχνω οικογένια

thanosrx8

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
166
0
Λάρισα
Τελικά αυτη την στιγμή του αποχαιρετισμού δεν την περίμενα τόσο δύσκολη. Με έπιασαν τα ζουμιά όταν πήγα να χαιρετίσω το παιδί μου μιας και 11 μήνες ήταν πάντα δίπλα μου,μαζι μου μεγάλωσε,μαζι μου έμαθε όσα έμαθε. Φεύγω με τεράστια λύπη αλλά και με πολύ μεγαλύτερο άγχος για το γεγονός ότι θα σκέφτομαι συνέχεια το σκυλί πως περνάει αλλά και την ασφάλεια του. Ελπίζω να μην με ξεχάσει και προπάντων ελπίζω να μην χρειαστεί ποτέ ξανά να τον αφήσω μόνο του. Θα σας γράψω νέα στην πρώτη μου άδεια. Να περνάτε καλα και σας ευχαριστω για τις συμβουλές και γνώμες που.δόθηκαν σ αυτό το τοπικ.

Θάνος

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.752
7.281
Δεν θα σε ξεχάσει βρε. Δεν έχεις διαβάσει για το σκύλο του Οδυσσέα? :)

Καλή θητεία και να το βρίσκεις υγειές και χαρούμενο κάθε φορά που γυρίζεις σπίτι εύχομαι! Το αυτό εύχομαι και για το new entry της οικογένειας.

thanosrx8

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
166
0
Λάρισα
Είχα καιρό να γράψω και ας ανανεώσω το θέμα λοιπόν. Γύρισα εν τέλει από άδεια ορκωμοσίας την περασμένη εβδομάδα για 4 μέρες σπίτι μου. Η ανυπομονησία των 25 μερών μακριά του παιδιού ήταν αβάσταχτη όμως μου το ξεπληρωσε στο έπακρο με τις αντιδράσεις του όταν με αντίκρισε. Από κει και πέρα πήρα μετάθεση στο Λιτόχωρο 30 λεπτά απ το σπίτι μου κ ειμαι μέρα παρά μέρα εκεί. Οι γονείς τον συνήθισαν και μπήκε στην ζωή τους περισσότερο από ότι πριν μιας και τον έβαλαν στό καθημερινό τους προγραμμα κ όπου πάνε περνούν κ το σκυλί μαζι. Χαίρομαι για την τροπή που πήραν τα πράγματα κ ελπίζω να περάσει σύντομα ο καιρός γιατι ακόμα δεν έχω συνηθίσει την απουσία του

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.936
Μπράβο όλα καλά λοιπόν. Και η τέλεια ευκαιρία να δεθούν οι γονείς σου με τον σκύλο σου!

chris1981

Well-Known Member
29 Νοεμβρίου 2012
52
1
ιωαννινα
Μπραβο σε ολους σας,μην αγχωνεσαι περναει πολυ ευκολα ο καιρος,αλλωστε τωρα που θα εισαι τοσο κοντα του θα τον βλεπεις πολυ συχνα!!!
Αντε και καλος πολιτης....

thanosrx8

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
166
0
Λάρισα
ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΟΣ..Την Δευτερα 21/10/13 επιτελους τελειωσε το μανικι του στρατου και ειπα να ανανεωσω το θεματακι που ειχα ανοιξει 9 μηνες πριν..Ολα καλα λοιπον με την μεγαλυτερη αγαπη της ζωης μου,πιο ομορφος και ευτυχισμενος απο ποτε..Αρκετα χαρουμενος που τελειωσαν ολα αυτα και ποσο μαλλον για το ενδιαφερον και την αγαπη που εδωσαν οι δικοι μ για αυτο το σκυλι και για τις ατελειωτες βολτες που τον πηγαιναν ασχετα αν ηταν κουρασμενοι ή οχι και για ολα αυτα που συντελεσαν στην ευζωια μακρια μου!! Τους ευχαριστω θερμα και μια μεγαλη υποσχεση που εδωσα στο παιδι οτι δεν προκειτε να τον ξανα αφησω ποτε για τοσο πολυ μακρια μου!!
Αααα και μια φωτο μας πριν περιπου ενα μηνα σε μια εκδρομη μας:)

xaskoulis.jpg

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.752
7.281
Καλός πολίτης! Μπράβο βρε Θάνο, χαίρομαι που όλα πήγαν καλά τελικά. Το παιδί σου και τα μάτια σου τώρα!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn