Σκυλί και στρατός

thanosrx8

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
166
0
Λάρισα
Παιδιά σε καμία περίπτωση δεν είμαι φανατικός απλά ειναι κάτι που πρέπει να γίνει αναγκαστηκα και παρουσιάζομαι τον Μάρτιο.. Δεν είμαι εξοικειωμένος με την ιδέα να ζήσω έξω και θέλω να ξεκινήσω μια επιχείρηση εδώ στην Ελλάδα περνοντας μια επιδότηση αρκετά καλή ώστε να ξεκινήσω. Βέβαια υπάρχει η απαίτηση να έχεις τελειώσει τις στρατιωτικές σου υποχρεώσεις. Σε 2 χρόνια αν το αργήσω μπορεί να μην υπάρχει πλέον η επιδότηση. Όλα αυτά έχουν συζητηθεί με τον πατέρα μ που ειναι προϊστάμενος στην.αρμόδια δημόσια υπηρεσία.ειναι μεγάλο Ρίσκο να αναβάλλω την.στρατιωτική μου θητεία και να χάσω κ την.δυνατότητα.να.παρω την επιδότηση για.το ξεκίνημα μ

Στάλθηκε από το Xperia Arc S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2.

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Τοτε αφου εχεις τα χρηματα για να μεινει το σκυλι σε πανσιον ξεκινα την αναζητηση!Παρε τηλεφωνο αυριο εκει που σου ειπα να μιλησεις..

Thodoras

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2012
662
303
Πάτρα
εγω απλα θανο σου επινθυμιζω οτι τροποι υπαρχουν μιας και δεν σε βλεπω και πολυ φανατικο να πας
Δεν μας την λες και μας που έχουμε τριάντα ακόμα χρονιά μπροστά; χάχα

Εστάλη από τον γαλαξία τον δυο

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Έχεις σκεφτεί να τον δώσεις σε κάποιον φίλο/γνωστό επι πληρωμή;
τετοιες μέρες που έχουμε πιστεύω και θα σε παρακαλούν και εσυ θα εισαι ήσυχος.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Μήπως υπάρχει η λύση της φιλοξενίας από άλλη οικογένεια;

Θέλω να πω, να επικοινωνήσεις με μια φιλοζωική και να αφήσεις το σκυλί σου με συμβόλαιο υιοθεσίας σε κάποιον άλλον για 9 μήνες. Μπορεί κάποιος να ενδιαφερθεί.

Και κατά πάσα πιθανότητα θα περάσει καλύτερα απ'ότι σε πανσιόν είτε σε φίλο που δεν έχει εμπειρία..Αν φυσικά μπορείς να εμπιστευτείς έναν άγνωστο.

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Μην ξεχνάτε ότι το παιδί αναφέρει ότι ο σκύλος του είναι δύσκολος ...δεν ακούει, φεύγει κλπ. Κατά την γνώμη μου δεν θα ήθελε κανένας ξένος ή φίλος να φορτωθεί αυτό το πρόβλημα για 9 μήνες, ακόμη και αυτοί που το προτείνουν.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.937
Σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχομενο για πανσιόν αλλά δεν ξέρω τι συνθήκες επικρατούν εκεί και πως θα επηρεαστεί το σκυλί ψυχολογικά

Στάλθηκε από το Xperia Arc S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2.
Το κόστος για μια καλή πανσιόν που θα καλύψει ως ένα βαθμό πάντα τις ανάγκες του σκύλου σου είναι αρκετά μεγάλο.
Θέλεις να είναι κοντά στο σπίτι σου η πανσιόν ; Αν όχι σίγουρα υπάρχουν πολλές επιλογές σοβαρών πανσιόν και Αθήνα και Θεσ/κη. Οι συνθήκες που επικρατούν είναι πολύ καλές αν μιλάμε για καλή πανσιόν, χωρίς φυσικά να συγκρίνονται με τις συνθήκες που επικρατούν στο σπίτι του καθενός μας.
Σε καλή πανσιόν που γνωρίζω εγώ στην Αθήνα ο σκύλος μένει σε κλουβί μεγάλο, χωρισμένο στα δύο όπου το μισό μέρος είναι εσωτερικό και έχει θέρμανση και κλιματισμό για το καλοκαίρι και το άλλο μισό είναι έξω. Δύο φορές την ημέρα ο σκύλος αυλίζεται σε μεγάλο χώρο, μόνος του, για καμιά ώρα περίπου και μετά επιστρέφει στο κλουβί του. Ταΐζεται είτε με ξηρά τροφή είτε με μαγειρευτό ανάλογα με το τι θα ζητήσεις εσύ χωρίς να επηρεάζεται η τιμή. Άρχισε να επικοινωνείς με καλές πανσιόν για να συζητήσεις τις συνθήκες και την τιμή φυσικά.

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
donzouan μου ειπε εμενα χθες.ι5 ψυχικο..τωρα πως βγαινει και τι ειναι δεν ξερω..παντως ειναι λαθος να μην παει το παιδι στρατο..Μια καλη πανσιον ειναι οτι καλυτερο..Πιστευω το προβλημα του ειναι να εμπιστευτει αυτον που την εχει..τοσα ακουγονται..Και εγω που εχω το ιδιο θεμα και θα πρεπει να το αντιμετωπισω σε 2-3 χρονια θα ειχα τις ιδιες σκεψεις αν δει ειχα τον εκτροφεα μου...

25 Δεκεμβρίου 2012
87
0
Θα συμφωνήσω με την mad00lin. Πάνε σε κάποια φιλοζωική και δες αν μπορούν να σου βρούν κάποια άλλη οικογένεια να το φιλοξενίσει. Θα μπορούσα να το πάρω και εγω. Δόξα το θεό έχω εμπειρία με σκυλιά και θα έχει και παρέα. Αλλά είναι λογικό να μην εμπιστεύεσαι κάποιον που δεν ξέρεις. Στην θέση σου και εγώ το ίδιο θα έκανα. Άσε που είμαστε και τίνγκα στις γάτες και στο μιρκά ζώα. Δεν νομίζω να τα πηγαίνει καλά μαζί τους ο μιρκός! :p

Πάντως πανσιόν δε θα συνηστούσα σε καμία περίπτωση... Μιλάω απο προσωπική εμπειρία είχαμε αφήσει την Scooby εκεί για 2 εβδομάδες και απο τότε απέκτησε τις φοβίες της με τους θορύβους και τα κλουβιά κλπ. Δες αν υπάρχει κάποιο άτομο εμπιστοσύνης σου που να ξέρει απο σκυλιά για να μην ταλαιπωρείται το καϊμένο το ζωντανό.ء

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Νομιζω το να το αφησει σε αλλο σπιτι μεσω φιλοζωικης ειναι ρισκο..Εκτος αν κανουν τακτικους ξαφνικους ελεγχους..

Karkalas

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
147
2
Ρίο, Πάτρα
Φίλε μου, σε 2 χρόνια είναι σχεδόν αδύνατο οι επιδοτήσεις αυτές να μην υπάρχουν ή να είναι μικρότερες από τώρα.

Κατά την άποψή μου βρισκόμαστε στο ναδίρ.

Επίσης αν πας φαντάρος τον ένα χρόνο τον χάνεις έτσι κι αλλιώς. Οπότε θα ξεκινήσεις την επιχείρηση σου με ένα χρόνο καθυστέρηση και θα έχεις ζήσει τη ζωούλα σου σαν άνθρωπος για 9 μήνες..

Το Ι5 το παίρνεις για πλάκα. Μονόδρομος κατ'εμέ, για κάθε σκεπτόμενο άτομο.

Υπάρχει πολύ απλός τρόπος, τόσο που δε μπορείς να τον φανταστείς. ;)

Το σκύλο όπου και να τον αφήσεις, θα άλλάξει.

Δε θα είναι όπως ήταν.

Ι5, και τα μυαλά στα κάγκελα! :p

Karkalas

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
147
2
Ρίο, Πάτρα
Δεν παίρνεις χαρτί από κανέναν ρε παιδιά, αυτά είναι π@π@τζες.

Απλά πας και λες ότι δε γουστάρεις, και μπορεί να γίνεις επικίνδυνος αν σε ζορίσουν :p

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Φίλε μου, σε 2 χρόνια είναι σχεδόν αδύνατο οι επιδοτήσεις αυτές να μην υπάρχουν ή να είναι μικρότερες από τώρα.

Κατά την άποψή μου βρισκόμαστε στο ναδίρ.

Επίσης αν πας φαντάρος τον ένα χρόνο τον χάνεις έτσι κι αλλιώς. Οπότε θα ξεκινήσεις την επιχείρηση σου με ένα χρόνο καθυστέρηση και θα έχεις ζήσει τη ζωούλα σου σαν άνθρωπος για 9 μήνες..

Το Ι5 το παίρνεις για πλάκα. Μονόδρομος κατ'εμέ, για κάθε σκεπτόμενο άτομο.

Υπάρχει πολύ απλός τρόπος, τόσο που δε μπορείς να τον φανταστείς. ;)

Το σκύλο όπου και να τον αφήσεις, θα άλλάξει.

Δε θα είναι όπως ήταν.

Ι5, και τα μυαλά στα κάγκελα! :p
Ντρέπομαι, αηδιαζω αλλά και εξοργίζομαι, με την λογική και τις προτροπές που διαβάζω!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn