Σε περίπτωση θανάτου... (λίγο μακάβριο θέμα)

libra71

Member
14 Δεκεμβρίου 2010
8
0
Πολύ τραγική εμπειρία...Σε εμένα δεν ήταν αιφνίδιος θάνατος.Η Λαίδη μου ήταν πολύ άρρωστη, δεν περπατούσε καν, 4 χρονών μόνο και έγινε ευθανασία...στις 7 Οκτωβρίου...δεν το ξεπέρασα ακόμα...θάφτηκε κάτω από ένα αρμυρίκι στη θάλασσα που πηγαίναμε βόλτα οι 2 μας και της έλεγα τα πάντα...ο πόνος δεν έχει φύγει...

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Πολύ τραγική εμπειρία...Σε εμένα δεν ήταν αιφνίδιος θάνατος.Η Λαίδη μου ήταν πολύ άρρωστη, δεν περπατούσε καν, 4 χρονών μόνο και έγινε ευθανασία...στις 7 Οκτωβρίου...δεν το ξεπέρασα ακόμα...θάφτηκε κάτω από ένα αρμυρίκι στη θάλασσα που πηγαίναμε βόλτα οι 2 μας και της έλεγα τα πάντα...ο πόνος δεν έχει φύγει...
:(

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
εμένα με γοητευει η ιδέα της ταφής σε δενδρώνες
τα δέντρα ζουν πολλά πολλά χρόνια και κατα κάποιο τρόπο το θαμμένο σώμα μετουσιώνεται σε φύλλα και κλαδιά
Όμορφη σκέψη. Δεν το είχα συνδυάσει έτσι αλλά τώρα..άμα φυσάει και ακούμε τα φύλλα ...θα είναι σαν να μας μιλάνε.

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.862
5.113
patra
grdane.blogspot.com
διαλεξα σημερα... ενα απο τα ψηλοτερα σημεια της πολης...........
δεξια απλωνεται η πολη με την παραλια του ριο στο βαθος..... και την ομορφη γεφυρα....
αριστερα η υπολοιπη πολη... με την παραλια των βραχνεικων....... προς τα πισω αν γυρισεις εχει το βουνο....
παρανομος mareco....

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Πέτρο, τώρα το είδα...

Οτι και να σου πω, εσύ ξέρεις καλύτερα και νιώθεις πιο έντονα...
Πίστεψέ με, η σκέψη μου μαζί σου...

Υ.Γ. Ηταν ο γέρος Ποιμενικός, που μου είχες πει?

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.396
10.574
Athens
διαλεξα σημερα... ενα απο τα ψηλοτερα σημεια της πολης...........
δεξια απλωνεται η πολη με την παραλια του ριο στο βαθος..... και την ομορφη γεφυρα....
αριστερα η υπολοιπη πολη... με την παραλια των βραχνεικων....... προς τα πισω αν γυρισεις εχει το βουνο....
παρανομος mareco....
"Παλιά πόλη" φαντάζομαι...
Μην ασχολείσαι με το παράνομο του πράγματος - είσαι ο λιγότερο παράνομος απ΄όλους...

stavi

New Member
30 Νοεμβρίου 2010
4
0
athina
διαβάζοντας το θέμα αυτό με έπιασε μια θλίψη πάλι.....δυστυχώς την παρασκευή αυτή έφυγε ο blacky....κοντά 14 ετών....ημίαιμος ( λαμπραντόρ με δαλματίας).....αν και περιμέναμε ότι θα συμβεί αυτό....μας την έκανε απρόσμενα ο άτιμος....όπως και απρόσμενα ήρθε στην οικογένεια μας πριν 14 χρόνια.....μεγάλος πόνος...το πρώτο μας σκυλί......πέθανε μέσα στο σπίτι....από ανακοπή.....το θετικό ήταν οτι δεν ταλαιπωρήθηκε και ότι έζησε μια καλή ζωή μαζί μας......στην οικογένεια μας υπάρχουν ακόμα άλλα δυο σκυλιά που κάπου κάπου μας κάνουν να ξεχνιόμαστε......αλλά σίγουρα δεν είναι το ίδιο.....

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
:(:(:(Πωπω ρε παιδιά που το ξέθαψα τώρα το θέμα και πλάνταξα στο κλάμα, τα σκυλάκια μου που έχω χάσει και είναι πολλά πηγαίναμε πάντα στο βουνό και τα θάβαμε εκτός από δύο που τα κοιμίσαμε και τα κράτησε ο γιατρός για να τα βάλει σε κλίβανο , πρόσφατα τον Ιανουάριο πέθαναν οι δύο γατούλες μας , 16 και 19 χρονών, με διαφορά 1 ημέρας, απίστευτο, φοβερά δεμένες μεταξύ τους και της εθαψαν στο βουνό, έγω έλειπα εκτός Ελλάδας.

PurpleSkies

Well-Known Member
14 Φεβρουαρίου 2011
65
0
Αθηνα
Και τα τρια σκυλακια που χασαμε ειναι θαμμενα στον κηπο του πατρικου μου....Με πολυ πονο απ' τα χερια του θειου μου (οι γονεις μου δε θα μπορουσαν να τ' αντεξουν, κι εγω δεν ημουν εκει δυστυχως καμια απ' ολες τις φορες...και ποσο με ποναει που δεν ημουν εκει).
Το πιο τραγικο ειναι οτι εκτος απ' τη Λάρα που έφυγε λόγω νάρκωσης πριν πολλά χρόνια, η Ήρα μας έφυγε από φόλα πέρυσι και ένα μήνα μετα, κοντα της και ο Τζακ... Ηταν πολυ δεμενοι μεταξυ τους, ο Τζακ με καρκινο που ομως επιδεινωθηκε ραγδαια μετα το χαμο της Ηρας... Καθοταν πανω απ' το σημειο οπου την εχουμε θαψει κι εκλαιγε... :( Τωρα ειναι διπλα διπλα, μαζί όπως ήταν πάντα αχώριστοι....
Δεν τελειωνει ποτε η αγαπη που νιωθουμε....

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Έχω ένα κτήμα κληρονομιά από τον παππού μου κοντά στην άκρη του χωριού. Εκεί θα θαφτεί ο Δίας είτε φύγει πριν από μένα είτε μετά(θα αφήσω παραγγελιά:)).
Μόνο που είναι τεράστιος και ίσως πρέπει να αρχίσω το σκάψιμο από τώρα....σιγά σιγά:D:D

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Αποτεφρωση εκανε το ΔΙΚΕΠΑΖ,δεν ξερω ομως αν το κανουν ακομα.

rozeum

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
601
3
να το κανει κπ μονος του γινεται?
γενικα το θαψιμο δεν μου αρεσει ουτε για τα σκυλια ουτε για τους ανθρωπους

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Σαν τους αρχαιους μας προγονους?
Ξυλα φωτια και 2 κερματα για τον βαρκαρη?

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Δεν ειναι τοσο ευκολο να αποτεφρωσεις ενα σωμα. Θα χρειαστεις πολυ μεγαλη ποσοτητα ξυλων και παλι χλωμο το κοβω γιατι πρεπει να απτυχθουν πολυ μεγαλες θερμοκρασιες για να γινει σταχτη. Εκτος και αν εχεις ιδιωτικο κρεματοριο.