Σε λίγους μήνες Dogo Argentino

Petros92

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2012
56
0
Και να σου πω γιατι δε κανεις υπομονη κανα χρονο να δεις τι παιζει απο εκτροφεια,να πας σε εκθεσεις,να μιλησεις με εκτροφεις,να μαζεψεις τα λεφτα και να παρεις ενα σωστο dogo;
Εάν ο Κιβέλι έχει δίκιο και όντως είναι απαγορευμένα σκυλιά δεν θα υπάρχουν εκθέσεις. Μαζεύω και λεφτά να τον πάρω από εκτροφές και θα χρειαστώ ακόμα τόσο χρονικό διάστημα για να μαζέψω και άλλα λεφτά για τυχόν προβλήματα, θα πάρει πολύ καιρό το μαλί μετα.

Petros92

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2012
56
0
Ρωτα τον Sirκo να σου πει.Απο Ισπανια περιμενει ο ανθρωπος να παρει κουταβι και ποσου μηνες αναμονη.Και εσυ εισαι μια ωρα απο Ελλαδα....
Ρε Γιάννη έλεος δηλαδή. Δεν ξέρω για άλλους αλλά εγώ δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα ταξιδέψουν για να πάρουν ενα κουτάβι. Δεν το λέω από κακία και μην φανεί ότι θα πάρω απλά ένα αντικείμενο, το ξέρω ότι είναι ζώα. Ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετική νοοτροπία.

giannis21r

Well-Known Member
7 Ιανουαρίου 2013
234
2
Χαϊδαρι
Εάν ο Κιβέλι έχει δίκιο και όντως είναι απαγορευμένα σκυλιά δεν θα υπάρχουν εκθέσεις. Μαζεύω και λεφτά να τον πάρω από εκτροφές και θα χρειαστώ ακόμα τόσο χρονικό διάστημα για να μαζέψω και άλλα λεφτά για τυχόν προβλήματα, θα πάρει πολύ καιρό το μαλί μετα.
Μα τα λεφτα που θα μαζεψεις για να παρεις απο σωστο εκτροφεα, 99% δε θα χρειαστει να μαζεψεις λεφτα για σοβαρα προβληματα υγειας.Για σοβαρα μιλαω παντα.....Αυτο προσπαθουμε να σου πουμε.

Petros92

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2012
56
0
οχι petros αυτο δεν ισχυει!
η εξεταση για δυσπλασια, η οποια ειναι αρκετα σοβαρη και ταλαιπωρει πολυ το σκυλι, γινεται μερικους μηνες ΑΦΟΥ χρονισει το σκυλι! Οπως επισης και αλλες κληρονομικες παθησεις που μπορει να εμφανισει.
Τότε φίλε Ηλιάννα κανείς δεν μου εγγυάται ότι και από εκτροφέα να πάρω το σκυλί δεν θα εμφανίσει δυσπλασία.

giannis21r

Well-Known Member
7 Ιανουαρίου 2013
234
2
Χαϊδαρι
Ρε Γιάννη έλεος δηλαδή. Δεν ξέρω για άλλους αλλά εγώ δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα ταξιδέψουν για να πάρουν ενα κουτάβι. Δεν το λέω από κακία και μην φανεί ότι θα πάρω απλά ένα αντικείμενο, το ξέρω ότι είναι ζώα. Ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετική νοοτροπία.
Ρωτα τον Sirko ουτε αυτος ταξιδεψε...Ακομα....

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Τότε φίλε Ηλιάννα κανείς δεν μου εγγυάται ότι και από εκτροφέα να πάρω το σκυλί δεν θα εμφανίσει δυσπλασία.
Tίποτα στην ζωή μας δεν έρχεται με εγγυήση 100%, μακάρι να ήταν έτσι τα πράγματα. Ελαχιστοποιούμε όμως τις πιθανότητες όπου μπορούμε.

Petros92

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2012
56
0
Μα τα λεφτα που θα μαζεψεις για να παρεις απο σωστο εκτροφεα, 99% δε θα χρειαστει να μαζεψεις λεφτα για σοβαρα προβληματα υγειας.Για σοβαρα μιλαω παντα.....Αυτο προσπαθουμε να σου πουμε.
Αυτά όπως είπε και ο φίλος Sirko είναι απλές θεωρίες. Και από εκτροφέα να πάρω δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει.

giannis21r

Well-Known Member
7 Ιανουαρίου 2013
234
2
Χαϊδαρι
Η δυσπλασια ειναι κατεξοχην κληρονομικη παθηση.Οταν μεσα απο σωστη εκτροφη,γνωριζοντας προγονους που ειναι απαλλαγμενοι απο δυσπλασια,τοτε μειωνονται δραματικα εως και μηδενικες οι πιθανοτητες να εμφανισει ενα εκτροφικο σκυλι δυσπλασια.

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Αν εσυ το διακινδυνευεις τοτε λυπαμαι, αλλα δεν ενδιαφερεσαι για το σκυλι σου, ειδικα απο τη στιγμη που δεν τον εχεις ΚΑΝ αποκτησει. Αν υπηρχε η δυνατοτηα να ελαχιστοποιησω τη πιθανοτητα το ζωο μου να υποφερει θα εκανα τα παντα γι αυτο οσα λεφτα κι αν επρεπε να δωσω.
Εδω ενα κινητο παιρνουμε και το κοιταμε απο ολες τις πλευρες, ποσο μαλλον ενα ζωο που θα ειναι ο συντροφος μας για τα επομενα 15 χρονια. Ελεος δηλαδη.

Petros92

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2012
56
0
Κάτι άλλο αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει. Στο pedigree απ'ότι ξέρω γράφει αρκετούς απογόνους του σκύλου, μέχρι που είναι λογικό να έχω κοιτάξει. Γιατί όπως είπα ο σκύλος του φίλου, ξέρουμε τους απογόνους του πρίν 2 γενιές ότι ήταν υγιέστατοι. Αυτό αρκεί ή πρέπει να ξέρουμε ακόμα πιο πολλές γενιές πίσω.(ρωτάω πληροφοριακά)

giannis21r

Well-Known Member
7 Ιανουαρίου 2013
234
2
Χαϊδαρι
Λοιπον Πετρο επειδη μου δειχνεις οτι εχεις παρει την αποφαση σου και αυτα που λεω πεφτουν στο κενο παω να πεσω και εγω για υπνο.Κανε οτι νομιζεις.

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Η δυσπλασια ειναι κατεξοχην κληρονομικη παθηση.Οταν μεσα απο σωστη εκτροφη,γνωριζοντας προγονους που ειναι απαλλαγμενοι απο δυσπλασια,τοτε μειωνονται δραματικα εως και μηδενικες οι πιθανοτητες να εμφανισει ενα εκτροφικο σκυλι δυσπλασια.
Οπως μου ειπε κι ενας γνωστος με αρσενικο ροτ, τι σκας, ελα να τα ζευγαρωσουμε αλλωστε το 70% των ροτ εχουν δυσπλασια :mad:

Petros92

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2012
56
0
Αν εσυ το διακινδυνευεις τοτε λυπαμαι, αλλα δεν ενδιαφερεσαι για το σκυλι σου, ειδικα απο τη στιγμη που δεν τον εχεις ΚΑΝ αποκτησει. Αν υπηρχε η δυνατοτηα να ελαχιστοποιησω τη πιθανοτητα το ζωο μου να υποφερει θα εκανα τα παντα γι αυτο οσα λεφτα κι αν επρεπε να δωσω.
Εδω ενα κινητο παιρνουμε και το κοιταμε απο ολες τις πλευρες, ποσο μαλλον ενα ζωο που θα ειναι ο συντροφος μας για τα επομενα 15 χρονια. Ελεος δηλαδη.
Γιατί δεν ενδιαφέρομαι; Επειδή δεν παίρνω το σκυλί από εκτροφέα;; Εδώ μιλάμε για συγκεκριμένη περίπτωση και μην ξεχνάτε είμαι από Κύπρο. Τα εκτροφία που έχω βρεί είναι μόνο 3. Και το 1 από αυτά μπορεί να μου ΒΡΕΙ την ράτσα που θέλω.

Petros92

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2012
56
0
Λοιπον Πετρο επειδη μου δειχνεις οτι εχεις παρει την αποφαση σου και αυτα που λεω πεφτουν στο κενο παω να πεσω και εγω για υπνο.Κανε οτι νομιζεις.
Κάνεις λάθος φίλε μου, δεν πήρα την απόφαση αν δεν είδες, έγραψα πληροφοριακά γιατί το θέμα το εξετάζω ακόμη. Αν το έπερνα απόφαση δεν θα καθόμουν μες τα μεσάνυχτα και να γράφω συνεχώς.
Καλή σου νύχτα και ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

mpoumpoulaoriginal

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
429
49
Βυρωνας
Γιατί δεν ενδιαφέρομαι; Επειδή δεν μιλάμε παίρνω το σκυλί από εκτροφέα;; Εδώ ια συγκεκριμένη περίπτωση και μην ξεχνάτε είμαι από Κύπρο. Τα εκτροφία που έχω βρεί είναι μόνο 3. Και το 1 από αυτά μπορεί να μου ΒΡΕΙ την ράτσα που θέλω.
Τί εννοείς ακριβώς;;;; Εκτροφείο ξέρεις τί σημαίνει;;;; Σημαίνει χώρος όπου εκτρέφεται μια ή περισσότερες φυλές. Ένα εκτροφείο ή έχει ή δεν έχει τη φυλή που θέλεις. ΔΕ ΣΟΥ ΒΡΊΣΚΕΙ!!!!!!!!!!! Ο κουταβέμπορας σου βρίσκει.... Μήπως να το πάρουμε από την αρχή, από τα βασικά;

Petros92

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2012
56
0
Τί εννοείς ακριβώς;;;; Εκτροφείο ξέρεις τί σημαίνει;;;; Σημαίνει χώρος όπου εκτρέφεται μια ή περισσότερες φυλές. Ένα εκτροφείο ή έχει ή δεν έχει τη φυλή που θέλεις. ΔΕ ΣΟΥ ΒΡΊΣΚΕΙ!!!!!!!!!!! Ο κουταβέμπορας σου βρίσκει.... Μήπως να το πάρουμε από την αρχή, από τα βασικά;
Αυτό ακριβώς θέλω να πω. Δεν εκτρέφει ντόγκο αλλά μπορεί να μου βρει από εξωτερικό(έτσι υποθέτω).
Το συγκεκριμένο ξέρω είναι σίγουρα εκτροφείο.(για αποφυγή παρεξηγήσεων)

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Και τα πετ σοπ σου βρισκουν οτι θες και απο οπου θα σου φερουν τα πετ σοπ απο εκει θα σου φερει και αυτος

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Eγω παντως ουτε τον θειο μου που ειναι εκτροφεας δεν θα τον αφηνα να μου φερει κουταβι.
Το σκυλι θα ναι δικο ΜΟΥ και κανενας δεν θα αποφασισει για μενα και γι αυτο!

Petros92

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2012
56
0
Και τα πετ σοπ σου βρισκουν οτι θες και απο οπου θα σου φερουν τα πετ σοπ απο εκει θα σου φερει και αυτος
Δεν υπάρχει περίπτωση να συνεργάζεται με άλλο εκτροφείο στο εξωτερικό; Δηλαδή δεν είναι καθόλου έμπιστο να πάρω το σκύλο από αυτό τον εκτροφέα τουλάχιστον;