Αυτό που θέλω να σου πω είναι να το ψάξεις καλύτερα αφού σου αρέσουν τόσο τα dogo σαν φυλή! Μην έχεις αυταπάτες ότι όλα τα dogo που έχεις δει είναι πραγματικά dogo...
Οκ ευχαριστώ.Από τα κιλά που αναφέρει το πρότυπο μέχρι τα 60 που είναι το σκυλί και όταν δεν μιλάμε για υπέρβαρο σκύλο τότε όχι, καμία σχέση δεν έχει ο ιδιοκτήτης Πέτρο. Τα γονίδια την κάνουν όλη τη δουλειά!
έτσι ακριβώς...εγω παλι μετα 13 σελιδες αναφερω...
τα ντογκο απαγορευονται στην κυπρο...
ως εκ τουτου...
τσαμπα συζητατε τοσες σελιδες ... δεν υπαρχει περιπτωση εκτροφεας να στειλλει ντογκο στην κυπρο...
υπαρχουν καποια ντογκο στην κυπρο απροσδιοριστου προσελευσης με οτι αυτο συνεπαγεται τα οποια παρανομως εισηλθαν στην χωρα κι εχουν δηλωθει ως ημιαιμα...
συνηθως δηλωνονται μποξερ με ποιντερ...
απο εκει και περα ....
αν επιμενει να παρει ντογκο σε μια χωρα που υπαρχει απαγορευση..
η συζητηση θα επρεπε να ειχε κατευθυνθει αλλου...
ουτε να προτεινετε σαιτ με υιοθεσιες δεν υπαρχει περιπτωση καμμια σωστη φιλοζωικη οργανωση... να στειλλει ντογκο σε χωρα που ισχυει απαγορευση...
καλη σας συνεχεια...
Οκ τότε. Δεν με ενδιαφέρει τα χαρτιά στο σκύλο παρά μόνο να είναι καλά στην υγεία του, επίσης δεν με ενδιαφέρει να πάρω ντόγκο και να τον δηλώσω ως κάτι άλλο, αν είναι έτσι να μην με ενοχλήσουν ή να μου κάνουν παρατηρήσει για το σκύλο θα το κάνω. Επίσης είπα ότι μου αρέσουν τα ντόγκο και θα ήθελα στην οικογένεια μου να κατατάξω ένα τέτοιο σκύλο, τώρα αν απαγορεύετε και δεν έχει κάποιο παραθυράκι άλλου παπά ευαγγέλιο, που τη στιγμή όμως που υπάρχει παραθυράκι, ναι θα πάρω. Έχω ρωτήσει τι κάνουν στα σκυλιά που είναι απαγορευμένα και μου είπαν υπάρχει η λύση τις απέλασης.(απάντηση σε αυτούς που είπαν ότι τα σκυλιά θανατώνονται κ.τ.λ)εγω παλι μετα 13 σελιδες αναφερω...
τα ντογκο απαγορευονται στην κυπρο...
ως εκ τουτου...
τσαμπα συζητατε τοσες σελιδες ... δεν υπαρχει περιπτωση εκτροφεας να στειλλει ντογκο στην κυπρο...
υπαρχουν καποια ντογκο στην κυπρο απροσδιοριστου προσελευσης με οτι αυτο συνεπαγεται τα οποια παρανομως εισηλθαν στην χωρα κι εχουν δηλωθει ως ημιαιμα...
συνηθως δηλωνονται μποξερ με ποιντερ...
απο εκει και περα ....
αν επιμενει να παρει ντογκο σε μια χωρα που υπαρχει απαγορευση..
η συζητηση θα επρεπε να ειχε κατευθυνθει αλλου...
ουτε να προτεινετε σαιτ με υιοθεσιες δεν υπαρχει περιπτωση καμμια σωστη φιλοζωικη οργανωση... να στειλλει ντογκο σε χωρα που ισχυει απαγορευση...
καλη σας συνεχεια...
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά είσαι διατεθημένος να μετακομίσεις σε άλλη χώρα αν γίνει και στην Κύπρο κάτι σαν την Δανία ? Αν δεν είσαι ή αν δεν είσαι σίγουρος ότι θα μπορείς τα επόμενα 10-13 χρόνια καλύτερα βρες μια αλλη φυλή που δεν θα κινδυνευει απο τους ανεγκέφαλους.Οκ τότε. Δεν με ενδιαφέρει τα χαρτιά στο σκύλο παρά μόνο να είναι καλά στην υγεία του, επίσης δεν με ενδιαφέρει να πάρω ντόγκο και να τον δηλώσω ως κάτι άλλο, αν είναι έτσι να μην με ενοχλήσουν ή να μου κάνουν παρατηρήσει για το σκύλο θα το κάνω. Επίσης είπα ότι μου αρέσουν τα ντόγκο και θα ήθελα στην οικογένεια μου να κατατάξω ένα τέτοιο σκύλο, τώρα αν απαγορεύετε και δεν έχει κάποιο παραθυράκι άλλου παπά ευαγγέλιο, που τη στιγμή όμως που υπάρχει παραθυράκι, ναι θα πάρω. Έχω ρωτήσει τι κάνουν στα σκυλιά που είναι απαγορευμένα και μου είπαν υπάρχει η λύση τις απέλασης.(απάντηση σε αυτούς που είπαν ότι τα σκυλιά θανατώνονται κ.τ.λ)
Όχι δεν θα πάρω από γέννα ιδιώτη αλλά από εκτροφείο.Αρα λοιπόν, θα πάρεις dogo από γέννα ιδιώτη τελικά.
Μα σου ειπε ο GRDANE οτι δεν υπαρχει περιπτωση κανενας σωστος εκτροφεας να στειλει ενα σκυλι που απαγορευεται εκει.Όχι δεν θα πάρω από γέννα ιδιώτη αλλά από εκτροφείο.
Θα αρχίσω να παίρνω τηλέφωνα εκτροφείς αν φάω πόρτα από όλους θα δω τι θα κάνω.. Μπορώ να τον φέρω και από τα κατεχόμενα, εκεί οι νόμοι είναι διαφορετική θα ρωτήσω αν οι ντόγκο απαγορεύονται.Μα σου ειπε ο GRDANE οτι δεν υπαρχει περιπτωση κανενας σωστος εκτροφεας να στειλει ενα σκυλι που απαγορευεται εκει.