Σας παρουσιαζω τον ενα και μοναδικο CESAR!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Ο μικρός έπεσε σε καλά χέρια. Μακάρι όλες οι υιοθεσίες να είναι έτσι!
Να τον αγαπάς πάντα όπως τώρα, και όταν μεγαλώσει και είναι λιγότερο χαριτωμένος και όταν γεράσει και θα σε έχει ανάγκη πιο πολύ! :)

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
...Γιατί η δική μου κτηνίατρος μου είπε πως θα είναι 4 επισκέψεις ανά 15 μέρες δλδ θα φτάσουμε Μάιο για να τελειώσουμε....

4 ανα 15 ημερες ειναι τα κουταβοεμβολια? :confused: καποιο λαθος κανεις νομιζω.

k4ileb

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2013
288
1
ΑΘΗΝΑ
4 ανα 15 ημερες ειναι τα κουταβοεμβολια? :confused: καποιο λαθος κανεις νομιζω.
συμφωνω. εμεις καναμε το τετραπλο και μετα απο 20 μερες επαναληψη και τελος. 4 μηνων εχουμε της λυσας.

XeniaMalou

Active Member
14 Μαρτίου 2013
29
0
Στους άλλους 2 που ρώτησα πριν ξεκινήσουμε 3 επισκέψεις μου είχαν πει αλλά τη συγκεκριμένη μου τη συνέστησαν 2 φίλοι που πηγαίνουν και επειδή είναι πολύ κοντά μου την προτίμησα. Ίσως το 4ο να είναι της λύσας όπως λες γτ τότε θα είμαστε και εμείς 4 μηνών.Σίγουρα όμως το πρώτο δεν είναι τετραπλό το δικό μας.

Όπως και να έχει αφού ξεκινήσαμε εκεί θα πηγαίνουμε βόλτες με το αυτοκίνητο μέχρι τα μέσα Απρίλη!

k4ileb

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2013
288
1
ΑΘΗΝΑ
Παιδια τα φωτα σας !!

Λοιπον πριν μιση ωρα γυρισαμε απο βολτα στο παρκο. εκανε 2 φορες κακα στον γυρισμο, την πρωτη μαλακα και την δευτερη κανονικη διαροια. οταν φτασαμε σπιτι παρατηρησα οτι εβγαζε απειρα σαλια. ειχε το στομα κλειστο και γυρο γυρο σταζανε σαλια. αμεσως τον βαζω σπιτι να κοψω αντιδρασεις. παει σε μια γωνια κουλουριαζεται και μετα απο λιγο σηκωνεται και κανει εμετο. πολυ πραμα. ειχε μεσα λιγες λιχουδιες που του εδινα για εκπαιδευση 3-4 φυλλα πρασινα κατι καφε μαλλον απο τα κουκουναρια και τα υπολοιπα ηταν σαλια. γενικοτερα επεβλεπα τι ετρωγε. στο πηγαινε και στο ελα δεν του επετρεπα να μυρισει οπου να ναι οποτε οτι και να εφαγε θα ηταν μεσα στο παρκο.

πηρα 2 κτηνιατρους τηλεφωνο. ο ενας μου ειπε σιροπι ερσεφουριλ για την διαροια και βραστο κοτοπουλο με το ζουμακι του (+λιγο λαδακι και λεμονι στο μαγειρεμα) ΕΝΩ ο αλλος μου ειπε ουτε νερο ουτε φαγητο για 12 ωρες! 2 κτηνιατροι 2 διαφορετικα πραγματα. εγω τωρα ποιον να ακουσω ?

και κατι που με ανησυχει πολυ ειναι οτι σταζει σαλια και την ωρα που κοιμαται. μου ειπαν οτι αν ηταν φολα θα εκανε σπασμους εντονους και γενικοτερα θα το καταλαβαινα με την μια. τωρα καθεται και κοιμαται και εγω του καθαριζω τα σαλια. ποια ειναι η ενδειξη για να τρεξω σε κτηνιατρο ?

ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
(+λιγο λαδακι και λεμονι στο μαγειρεμα) ΕΝΩ ο αλλος μου ειπε ουτε νερο ουτε φαγητο για 12 ωρες! 2 κτηνιατροι 2 διαφορετικα πραγματα. εγω τωρα ποιον να ακουσω ?
Προφανως κατι απο αυτα που εφαγε τον ενοχλησε αρκετα. Εγω θα περιμενα αφου κοιμαται τωρα να ξυπνησει και αν δω πως θα αντιδρασει. Λιγο ρυζι με λιγο βραστο κουτοπουλο στεγνο, ουτε λαδια, ουτε λιπη ουτε λεμονια θα του εδινα αν εβλεπα οτι εχει διαθεση να φαει. Αν δεις οτι χειροτερευει εχε ενα τηλεφωνο απο καποιον που διανυκτερευει ή θα τρεξει στο ιατρειο αν του τηλεφωνησεις για παν ενδεχομενο.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.758
7.285
Νερό πίνει καθόλου ή το κάνει εμετό - ή πάει να το κάνει εμετό (αν πιεί μια γουλιά, μην τον αφήσεις να πιει ποσότητα σε καμιά περίπτωση)?

Το "άγιο ίντερνετ" λέει ότι τα σάλια είναι ένδειξη ναυτίας κι ότι αν το στομάχι του δε δέχεται μια-δυο γουλιές νερό ή και μισή μπουκιά κοτόπουλο όπως σου λέει ο Nizinny πιθανώς να είναι και κάτι πιο σοβαρό, αλλιώς κάτι τον πέιραξε (τα χορταράκια και τα κουκουνάρια που έφαγε μπορεί και να τον πείραξαν παρεμπιπτόντως άμα είχε πέσει καμιά αηδία πάνω τους).

Diarrhea, vomiting & lots of drool - Dog Health Forum
Excessive drooling and vomiting in dog? - Yahoo! Answers
My dog has excessive drooling and has been vomiting, this ... - JustAnswer

Διάγνωση δεν πάω να κάνω, απλά κι εγώ ανησυχώ πολύ με τέτοια και αφού μίλησες ήδη με κτηνιάτρους είπα να ψάξω στον θείο γοογλη για εξτρά πληροφορίες. Περαστικά!

k4ileb

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2013
288
1
ΑΘΗΝΑ
Προφανως κατι απο αυτα που εφαγε τον ενοχλησε αρκετα. Εγω θα περιμενα αφου κοιμαται τωρα να ξυπνησει και αν δω πως θα αντιδρασει. Λιγο ρυζι με λιγο βραστο κουτοπουλο στεγνο, ουτε λαδια, ουτε λιπη ουτε λεμονια θα του εδινα αν εβλεπα οτι εχει διαθεση να φαει. Αν δεις οτι χειροτερευει εχε ενα τηλεφωνο απο καποιον που διανυκτερευει ή θα τρεξει στο ιατρειο αν του τηλεφωνησεις για παν ενδεχομενο.
το θεμα ειναι οτι εβγαλε το σαλιο του αιωνα. τωρα βεβαια σταματησε και βγαζει ελαχιστο. επισης τεντωθηκε ανοιξε τα ματια του κανονικα. εκανε νορμαλ κινησεις αρα συνερχεται σιγα σιγα. θα του δωσω πρινπεραν σιροπι τωρα και θα κοψω αντιδρασεις. αν συνεχιζε το τοσο πολυ σαλιο ειχα φυγει για αττικο!

k4ileb

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2013
288
1
ΑΘΗΝΑ
πριν κανα μισαωρο αναστηθηκε. ανοιξε ματι γαριδα σηκωθηκε τεντωθηκε ολα μια χαρα. πηγε στην πανα του για τσισα. το μονο κακο ειναι οτι τωρα πειναει. και οταν λεμε πειναει, ΠΕΙΝΑΕΙ!!!

κυνηγουσε το νερο και ηταν παρα πολυ ζωηρος οποτε του εδωσα λιγο.
τωρα του εχω στην χυτρα κοτοπουλο και περιμενω να γινει.

επισης εκανα το λαθος και πηρα πιτες γιατι με τον βλακακο περασε η ωρα. στην αρχη με κυνηγουσε σαν τρελο αλλα οταν εκατσα να φαω ξαπλωσε και μου εκανε eye contact ολη την ωρα!

k4ileb

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2013
288
1
ΑΘΗΝΑ
αφου εφαγε ζωμο κοτοπουλο με κομματακια στηθους μεσα, μετα εκανε σαν τρελο και ηθελε κ αλλο. δεν του εδωσα και εκατσα μαζι του. ειχε αρκετη ορεξη. οταν κουραστηκε ανεβηκε στο κρεβατι και επεσε για υπνο. το κακο ειναι οτι παλι ξεκινησε να βγαζει σαλια στον υπνο. οχι τοσα πολλα οπως στην αρχη αλλα βγαζει και δεν μ'αρεσει καθολου. τον εβαλα στο crate. τωρα κοιμαται οπως παντα. γυρναει ανασκελα κανει τουμπες. τι να κανω με τα σαλια ? υπαρχει περιπτωση να πνιγει στον υπνο του ? αν και περα απο τα σαλια δεν εχει κατι αλλο. κοιμαται σαν πουλακι

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Εμενα ενηλικο βεβαια σκυλι, μου εκανε σαλια οταν του ειχε "κολλησει" ξεροχορτο στο στομα του.
Εγω στην θεση σου θα του ανοιγα το στομα κ θα κοιταζα με προσοχη μην του εχει σταθει κανα κομματι ξυλου η χορτο καπου.

k4ileb

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2013
288
1
ΑΘΗΝΑ
Πως ειναι σημερα?
ευχαριστω για το ενδιαφερον :D

λοιπον απο χθες, μετα τον τελευταιο εμετο δεν ξαναεκανε ουτε εμετο ουτε κακα. επισης οταν ηταν ξυπνιος ηταν ορεξατος και δεν ειχε σαλια και οταν κοιμοτανε χρειαζοτανε μια πετσετουλα κατω απο το στομα του για τα σαλια.

σημερα ειναι μια χαρα. με ξυπνησε το πρωι γλυφωντας με. πηγε εκανε μονος του τσισα και μετα του εβαλα νερο και κοτοπουλο με ζωμο. πραγματικα τρελαθηκε για το κοτοπουλο. θα περιμενω να δω πως θα ειναι τα κακα του και θα ενημερωσω. εχω αγορασει και ερσεφουριλ για ωρα αναγκης.

k4ileb

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2013
288
1
ΑΘΗΝΑ
χθες το πρωι του εδωσα ερσεφουριλ με το που ξυπνησε και δεν περιμενα ο βλακας να κανει κακα να δω πως θα ειναι με αποτελεσμα να μην κανει κακα ολη μερα. ενημερωσα τον κτηνιατρο και μου ειπε να συνεχισω κοτοπουλο και ζωμο για 1-2 μερες ακομα και αν δεν ενεργηθει θα παμε για κλισμα

k4ileb

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2013
288
1
ΑΘΗΝΑ
ναι ναι σκετο μεχρι να ενεργηθει!

Οπως βλεπετε δεν του πολυαρεσει το βουρτσισμα οποτε μου εκλεψε την βουρτσα!
uploadfromtaptalk1364564388240.jpg

Sent from my GT-S5839i using Xparent Blue Tapatalk 2

k4ileb

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2013
288
1
ΑΘΗΝΑ
ενεργηθηκε πριν 5 λεπτα!!!!

σφιχτουλια και λιγα. αυτο σημαινει οτι μπορω να τον αρχισω κροκετα σιγα σιγα ?

k4ileb

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2013
288
1
ΑΘΗΝΑ
Κανονικα μπορεις να συνεχισεις τη διατροφη που ειχε.

Βρε μεγαλωσε αυτος! :D
αστα να πανε ! 1 μηνα τον εχω τον μπουφο και εχει τριπλασιασει το βαρος του! ηδη μου λειπει η χνουδομπαλα μου!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.246
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα