Σας παρουσιαζω τον ενα και μοναδικο CESAR!

k4ileb

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2013
288
1
ΑΘΗΝΑ
παιδια ηρθε η ωρα για νεες αγορες για τον μικρο. εχει φτασει 10.5 κιλα και σε 10 μερες γινεται 4 μηνων.

Λοιπον πρωτον θελω να του παρω πιο φαρδυ κολλαρο και λουρι. ξερετε κανενα οικονομικο αλλα καλο κολλαρο με 30-40cm μηκος και 1.5-2cm φαρδος?

επισης πηγα σημερα να του παρω αμπουλα και το πετ σοπ εδω ειχε μονο advantix οποτε αναγκαστικα την πηρα αν και ηθελα να του βαλω ex-spot. ξερετε που μπορω να βρω ex-spot?

γενικοτερα θελω ενα site/μαγαζι online και μη για να παω να του παρω κολλαρα,λουρι,αμπουλες,νυχοκοπτη και KONG Medium και φυσικα να μην μου πιασουν τον κωλαρακο.

ΥΓ. το βραδακι θα ενημερωσω το blog του cesar με τα τελευταια νεα και αρκετες φωτογραφιες!

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
παιδια ηρθε η ωρα για νεες αγορες για τον μικρο. εχει φτασει 10.5 κιλα και σε 10 μερες γινεται 4 μηνων.

Λοιπον πρωτον θελω να του παρω πιο φαρδυ κολλαρο και λουρι. ξερετε κανενα οικονομικο αλλα καλο κολλαρο με 30-40cm μηκος και 1.5-2cm φαρδος?

επισης πηγα σημερα να του παρω αμπουλα και το πετ σοπ εδω ειχε μονο advantix οποτε αναγκαστικα την πηρα αν και ηθελα να του βαλω ex-spot. ξερετε που μπορω να βρω ex-spot?

γενικοτερα θελω ενα site/μαγαζι online και μη για να παω να του παρω κολλαρα,λουρι,αμπουλες,νυχοκοπτη και KONG Medium και φυσικα να μην μου πιασουν τον κωλαρακο.

ΥΓ. το βραδακι θα ενημερωσω το blog του cesar με τα τελευταια νεα και αρκετες φωτογραφιες!
Στα κτηνιατρεια πουλανε αμπουλες και συνηθως εχουν μεγαλυτερη γκαμα.

-Στα πετ σοπς αν δεν εχουν προσλαβει κτηνιατρο απαγορευεται η πωληση τους καθως θεωρουνται κτηνιατρικο φαρμακο.

Βρες μερικα μαγαζια που δεν πουλανε σκυλογατα και ψαξε σε ποιοτητες και τιμες να βρεις τι σου ταιριαζει.

k4ileb

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2013
288
1
ΑΘΗΝΑ
Λοιπον απο μαγαζια που εψαξα ειτε Online ειτε εδω γυρω 2-3 ΟΛΑ πιανουν κωλαρακια.
Οποτε το amazo.co.uk ειναι η μονη λυση.

Οπως σας ειχα πει εχω νεα.

Λοιπον ο κουταβος εφτασε τα 10.5 Kg οπως προειπα και σε 9 μερες γινεται 4 μηνων.

Απο εκπαιδευση δεν μαθαμε κατι καινουριο, τον εχω αφησει πιο χαλαρο μεχρι να γινει 4 μηνων. μονο παιχνιδια και τις βασικες εντολες που εκτελουσε ουτος η αλλος.

Στο παρκο εχει κανει πολλους φιλους και περναει τελεια. Το μονο κακο ειναι οτι ο βλακακος μου τρωει κουκουναρια συνεχεια αλλα ευτυχως τον προλαβαινω και δεν ξαναειχαμε εμετους κτλ.

Οταν κλεισει τους 4 μηνες και λιγο πιο μετα ξεκιναμε εκπαιδευση loose leash και recall να τα τελειωποιησουμε και μετα θα μαθουμε τα υπολοιπα.

Φωτος INCOMING!!!

2013-04-11 18.24.22.jpg2013-04-11 18.24.19.jpg2013-04-08 21.34.55.jpg2013-04-09 17.48.06.jpg2013-04-05 11.58.46.jpg

1-2: Παρεα με την φιλη μας την Μολυ
3: Φατσουλα
4: Η φιλη μας η Κρυσταλ (Μπορμποελ)
5: Οταν ξυπνας καπως ετσι γινεται να μην εχεις καλη μερα ?

k4ileb

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2013
288
1
ΑΘΗΝΑ
2013-04-11 18.27.05.jpg

και εδω ειμαστε με την Μολυ και τον Τζινο (Μαλινουα).
Ο δικος μου δεν γουσταρει τις ομαδικες φωτος και ετσι εκανε photobomb με τα αυτια του! :D

k4ileb

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2013
288
1
ΑΘΗΝΑ
Γεια σας παιδια, θα ηθελα την γνωμη σας για την τροφη του μπομπιρα.

ο κουταβος τρωει την Brit Junior Medium, γενικοτερα το μονο παραπονο που εχω απο την τροφη ειναι τα κακα του δεν ειναι πολυ σφιχτα και ειναι και πολλα, γεγονος που με δυσκολευει να τα μαζεψω αν τυχει να τα κανει σε κανενα πεζοδρομιο, και 2ον εχουμε πολλα αερια! μιλαμε αμολαει κατι κλανιτσες σαν αμπουλες βρωμας! κατα τα αλλα ολα τα υπολοιπα ειναι τελεια, τριχωμα λαμπερο, δεν μαδαει σχεδον καθολου, ορεξη φουλ, τρωει με ορεξη, η αναπνοη του δεν μυριζει καθολου.

αποφασισα να κανω την κινηση και να του αλλαξω τροφη μηπως βρω καποια εξισου καλη που να του κατσει καλυτερα και μειωσουμε τα αερια και τα κακα. σκεφτηκα πως η καλυτερη λυση ειναι μια τροφη χωρις σιτιρα που ειναι δισπεπτα αλλα επειδη επισης δεν εχω την πολυτελεια να πληρωνω 50-70 € το τσουβαλι κατεληξα στις παρακατω τρεις:
(μετα απο ψαξιμο βρηκα και ποσο θα μου κοστισει η καθε μια)

1. Puppy chicken & potatoes :: Hlavní titulek σχεδον ιδια συνταγη με Sam's Field και παραγονται στο ιδιο εργοστασιο. Κοστος: 42.5€ τα 15kg + 3kg δωρο = 42.5€ τα 18kg

2. Puppy :: Hlavní titulek 49€ τα 13kg

3. Nutritional Premium Dog and Cat Food - Arden Grange Γυρο στα 38€ τα 12 κιλα (αγορα απο αμαζον με δωρεαν εξοδα αποστολης)

προφανως η καλυτερη για μενα, οικονομικα μιλωντας ειναι η Profine καθως μου βγαινει 42.5€ τα 18κιλα ομως δεν εχω διαβασει πολλα για την τροφη. Για τις αλλες 2 εχω ακουσει παρα πολυ καλα λογια.
Το κακο ειναι οτι και οι 3 τροφες εχουν καλαμποκι μεσα αλλα δεν μπορω να παω σε ακριβοτερη οποτε πρεπει να επιλεξω καποια απο τις 3.

Για βοηθειστε με λοιπον.

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
εγω θα προτιμουσα arden κι ας πληρωνα κατι παραπανω!

k4ileb

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2013
288
1
ΑΘΗΝΑ
Καλημερα σας! Καιρο εχουμε να τα πουμε και δεν ερχομαι με καλα νεα!

Λοιπον καθως επαιζα με τον κουταβο πανω στο κρεβατι βλεπω κατι μαυρο να περπαταει πανω στην πικεδενια. ΨΥΛΛΟΣ κυριοι! Και να φανταστειτε σημερα βαλαμε αμπουλα (καθυστερησα 1-2 μερες την ανανεωση). Το εψαχνα επι 1 ωρα αλλα δεν βρηκα κατι αλλο αλλα τι να βρω κιολας? αφου ειναι αραπης ο μικρος. Φανταζομαι οτι σημερα τον τσιμπησε απο την βολτα και οτι δεν εχει καιρο.

Ποια διαδικασια ακολουθω ? Frontline spray στον σκυλο και γενικο στο σπιτι + σπρεϋ για ψυλλους για το σπιτι ? Κατι οικονομικοτερο και το ιδιο δραστικο απο frontline εχουμε ? μηπως πανικοβαλομαι πολυ ?

επισης να αναφερω οτι ο σκυλος ανεβαινει σε κρεβατια κτλ.

τα φωτα σας και καλο μου κουραγιο!

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
νομίζω η αμπούλα φτάνει, προσωπικά μία φορά μόνο μου έχει τύχει να κολλήσει ψύλλος στο ένα μου σκυλί και ο κτηνίατρος της έβαλε απλώς μια αμπούλα και τέλος (δεν πήγα στον γιατρό για τον ψύλλο, είχαμε προγραμματισμένη επίσκεψη και έτυχε.

k4ileb

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2013
288
1
ΑΘΗΝΑ
νομίζω η αμπούλα φτάνει, προσωπικά μία φορά μόνο μου έχει τύχει να κολλήσει ψύλλος στο ένα μου σκυλί και ο κτηνίατρος της έβαλε απλώς μια αμπούλα και τέλος (δεν πήγα στον γιατρό για τον ψύλλο, είχαμε προγραμματισμένη επίσκεψη και έτυχε.
ναι μαλλον η αμπουλα ειναι οκ για τον σκυλο γιατι ο ψυλλος επεσε στο κρεβατι. αλλα για το σπιτι δεν πρεπει να παρω καποιο σπρεϋ να ειμαι καλλυμενος ?

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
Εγω θα προτεινα γενικα καθαριοτητα μάι φρεντ....
Μπορει και να μην εχει γινει κανα κακο με αυγα και τετοια...αλλα επειδη και μενα με πιανει υστερια με τους ψυλλους (μιας και οποιος καει με το χυλό φυσαει και το γιαουρτι...) προτεινω
1. Εξονυχιστικο σκουπισμα με την ηλεκρτικη σκουπα σε ΟΛΕΣ τιε επιφανειες συμπεριλαμβανομενων και καναπεδων και κρεβατιων (μετα θα πεταξεις τη σακουλα εννοειται)
2. Αλλαγμα σεντονιων, ριχταριων και λοιπων υφασματων σε πλυσιμο σε οσο γινεται πιο μεγαλη θερμοκρασια (εγω ας πουμε τα βαζω στους 90)
3. Σφουγγαρισμα με χλωρινη και βραστο νερο
Αυτα...(κατα τα αλλα το περνω χαλαρα το θεμα ψυλλος....:maria:)

Εντιτ. Απο τις παμπολες ερευνες και στο φορουμ και στο ιντερνετ γενικοτερα, πολλοι προτεινουν sebacil, αν και δε το εχω χρησιμοποιησει ποτε μιας και δε ξερω που να το βρω.

Last edited:

k4ileb

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2013
288
1
ΑΘΗΝΑ
Εγω θα προτεινα γενικα καθαριοτητα μάι φρεντ....
Μπορει και να μην εχει γινει κανα κακο με αυγα και τετοια...αλλα επειδη και μενα με πιανει υστερια με τους ψυλλους (μιας και οποιος καει με το χυλό φυσαει και το γιαουρτι...) προτεινω
1. Εξονυχιστικο σκουπισμα με την ηλεκρτικη σκουπα σε ΟΛΕΣ τιε επιφανειες συμπεριλαμβανομενων και καναπεδων και κρεβατιων (μετα θα πεταξεις τη σακουλα εννοειται)
2. Αλλαγμα σεντονιων, ριχταριων και λοιπων υφασματων σε πλυσιμο σε οσο γινεται πιο μεγαλη θερμοκρασια (εγω ας πουμε τα βαζω στους 90)
3. Σφουγγαρισμα με χλωρινη και βραστο νερο
Αυτα...(κατα τα αλλα το περνω χαλαρα το θεμα ψυλλος....:maria:)

Εντιτ. Απο τις παμπολες ερευνες και στο φορουμ και στο ιντερνετ γενικοτερα, πολλοι προτεινουν sebacil, αν και δε το εχω χρησιμοποιησει ποτε μιας και δε ξερω που να το βρω.
ναι κατι τετοιο θα κανω και εγω! παντως πανω του δεν προκειται να μεινουν γιατι εχει 1ας μερας αμπουλα. ως τωρα δεν εχω βρει κατι αλλο οποτε φανταζομαι οτι ηταν επισκεπτης απο την βολτα. τεσπα εγω θα κανω ενα γενικο (αφορμη ηταν εδω που τα λεμε :D)

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
Να σου πω την αληθεια εγω εχω βρει πανω του και 5 μερες μετα την αμπουλα....εχουν παθει ανοσια τα σιχαμενα. Εχε παντως και κανα σπρει καβατζα στο σπιτι....

k4ileb

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2013
288
1
ΑΘΗΝΑ

Το πρωτο μας μπανιο!!!!

6.5 μηνων και 19 κιλα νταμαρι ο μπομπιρας.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 4 Beta

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Τι είναι αυτός καλε??? Έχασα επεισόδια? Ένα λαμπ δεν είχες. Κούκλος!!!!!
Πωπω τον είχα ξεχάσει τελείως, είναι απίθανος :D

k4ileb

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2013
288
1
ΑΘΗΝΑ
Τι είναι αυτός καλε??? Έχασα επεισόδια? Ένα λαμπ δεν είχες. Κούκλος!!!!!
Πωπω τον είχα ξεχάσει τελείως, είναι απίθανος :D
εγω για ημιαιμο λαμπραντορ το πηρα και μου βγηκε μαυρο γουρουνακι γαλακτος! :D

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.798
20.115
Ε όχι και γουρουνάκι 19 κιλά :) Τι φαντάζεσαι; Οτι θα πάρει άλλα τόσα; :rolleyes:
Μια χαρά είναι ο μπόμπιρας. Γλύκας!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.246
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα