ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ PUPPY OWNERS

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Αυριο δε μπορώ jennie. (τσακ μπαμ τα κανονίζετε βρε παιδιά...) Tην επόμενη φορά, γράψτο εδώ που λεει κι ο denis η στείλε πμ να σου στείλω το τηλεφωνό μου.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Βρε παιδιά γιατί δεν ανταλλάσετε τηλέφωνα ή pm έτσι ώστε να είναι πιο άμεση η επικοινωνία σας και να μην μετατρέπεται σε msn το φορουμ?

Άντε κανονίστε να βρεθείτε και βγάλτε και πολλές φωτογραφίες να μας δείξετε! :)

jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1
ΟΚ! Μην εισαι σιγουρη οτι κανονιστηκε κιολας! Θα σου πω ομως!
Dennis αν κανω κατι λαθος να μου το λες γιατι εγω απο φορουμ...........ειμαι γκα γκα! Μα εντελως σου λεω............:(:(:(
Τοχω κανει chatroom? Κατι εκανα και δεν το καταλαβα παλι..........:confused::confused:

jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1
ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ

Λοιπον σημερα αποπειραθηκαμε πρωτη φορα 2 μελη του φορουμ να συναντηθουμε για να κοινωνικοποιήσουμε τα κουταβια μας. Η Δαφνη ενα γλυκύτατο Μπαθ ............οπως το αποκαλει η Stalitsa που ομως ηταν ολοιδια με τον δικό μου τον Vito που ειναι μαλτεζακι! Ειναι ιδιας περιπου ηλικιας και μεγεθους. Συναντηθήκαμε στις 1 στην παραλια της Γλυφαδας. Η πρωτη επαφη ήταν πολύ επιφυλακτική μεταξύ τους μετα απο λιγο όμως ο Vito ξεθαρεψε :)και.......... απαιτησε την προσοχη της Δαφνουλας με λιγο ......caveman τροπο :eek:που δυστυχως απεριφθη μετα βδελυγμιας απο την πανεμορφη Δαφνουλα :rolleyes:( εκτος αν ξεριε οτι το μυστικο των αρσενικων ειναι .....φτυσε τους για να κολλησουν.....;)). Μιλαμε για πολυυυυυυυυυυ χυλοπιτα παιδια!!!!!! :(:(:D:D:cool:Τελος παντων παρολη την απογοητευση του Vito εγω καταχαρηκα που επιτελους βρεθηκε σκυλακι να μην φοβαται γιατι ειχα απογοητευτει με τισ μεχρι τωρα αποπειρες:( Η περιοχή ηταν ωραια ομως φυσαγε πολυ. Ειπαμε να το ξανακανουμε την αλλη Κυριακη (πιο οργανωμενοι με camera, σκηνοθετη, βοηθο κλπ για να σας δειξουμε κου(κουβαγιο)ταβια μας και τις .......απεγνωσμενες μας προσπαθειες να κοινωνικοποιηθουν). Εχουμε σκεφτει το Καβουρι στο δασακι κοντα στον Αγ. Γεωργιο. Οσοι θελουν να .........συνδραμουν καλοδεχουμενοι:) (Μπας και ξεφύγει ο Vito απο την καταθλιψη που εχει πεσει..........:D:D:D

stalitsa

Active Member
9 Ιανουαρίου 2009
28
0
50
Ηλιούπολη Αττικής
Έτσι έγιναν τα πράγματα όπως τα λέει η Τζένη με τη διαφορά ότι:
1ον φύσαγε Πάααρα πολύ...
2ον είχαμε και διαφορές με τον Vito... στο χρώμα γιατί όπως θα έλεγε και η γνωστή βασίλισσα των χαλιών η Δάφνη έχει χρώμα βρωμομπεζουκατρουλί...
και 3ον μπορεί να τον σνόμπαρε σαν baby-puppy-diva που είναι αλλά του παραχώρησε την αγαπημένη της μπάλα...
Αυτό που προβληματίζει εμένα (και αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει) είναι το εξής:
στο συγκεκριμένο σημείο την έχω ξαναπάει βόλτα, με αντίστοιχα κρύο καιρό, και τις δύο φορές μόλις φτάσαμε στην παραλία (αφού είχει προηγηθεί περπάτημα περίπου 20 λεπτών) ζητούσε αγκαλιά και να μπει μέσα στη τσάντα της... Είνα φυσιολογικό να κουράζεται και να κρυώνει τόσο πολύ??? Γιατί ο Vito μια χαρά συνέχισε να παίζει και να ανακατεύεται με τα χώματα, έσκαβε, χοροπήδαγε, κυνήγαγε τη μπάλα. Ή μήπως απλά δεν της αρέσει...?

Denis...... Δεν μαγειρέυω πιά, τρώει όλη η οικογένεια κροκέτες για να μην ζηλεύει η Δάφνη! :D

marcia

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2008
642
124
Δυστυχώς δεν μπορώ να συναντηθώ ακόμα μαζί σας κορίτσια γιατί ο Ρούμπεν είναι δύομισι και ακόμα χρειάζεται εμβόλια αλλά νομίζω οτι καλοκαίρι we can be united. Όσο για το θέμα της Σταλίτσας μήπως είναι απλώς θέμα ηλικίας σε συνδυασμό με το παραχαιδεμα. Πάντως μη σε ξεγελά το look, σκυλιά είναι και τους κάνει καλό να ξεδίνουν, αυτο είναι η ζωή τους.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Πιστεύω ότι η Δάφνη έχει κάποια φοβία ... μάλλον φταίει το οτι δεν έχει κάνει μπάνιο πολλές φορές όπως ο Vito, πράγμα που το συμπεραίνουμε απο την περιγραφή του χρώματός της
η Δάφνη έχει χρώμα βρωμομπεζουκατρουλί...
... μάλλον έχει φοβία με το νερό και δεν αισθάνεται άνετα όταν έρχεται σε επαφή μαζί του ... το γεγονός ότι φύσαγε πολύ και ήσασταν στην παραλία , ειναι σχεδόν σίγουρο ότι έκανε την Δάφνη να συμπεριφερεται έτσι
ζητούσε αγκαλιά και να μπει μέσα στη τσάντα της...
επειδή ο αέρας μετέφερε υπερβολική ποσότητα σταγονιδίων στην μούρη της, ακόμα και αν δεν τα καταλαβαίνατε εσείς το σκυλί τα καταλαβαίνει ...

οπότε marcia κάνε λίγο πιο σβέλτα τα εμβόλια του Ρούμπεν ... γιατί αν περιμένεις μέχρι το καλοκαίρι για να τον βγάλεις θα σας φάει όλους εκεί μέσα, stalitsa άρχισε τα μπάνια στην Δάφνη (δύο άντρες θα σφάζονται στα πόδια σου έλεος) ... και Vito ... keep on going man ...

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Εγώ πιστεύω πως η αντίδραση της Δάφνης δεν είχε σχέση με την φοβία της για το νερό ούτε με τα σταγονίδια θαλασσινού νερού που έριχνε στη μούρη της ο δυνατός αέρας. Θεωρώ πως η Δάφνη ως άβγαλτη και αθώα κορασίδα, τρόμαξε από τον μπρουταλ τρόπο του caveman Vito ο οποίος, όπως αποδείχθηκε, ουδόλως επηρεάστηκε από το βρωμομπεζουκατρουλί της χρώμα! Τουναντιον, έδειξε γοητευμένος και μάλιστα υπέρ του δεόντως διότι ο ενθουσιασμός που του προκάλεσε το εν λόγω χρώμα τον έκανε να εκδηλώσει τη συμπάθεια του με λιγότερο intellectuel τρόπο απ’ ότι περίμενε ίσως η τρυφερά παιδίσκη η οποία εμφανώς σοκαρισμένη προτίμησε την ασφαλή αγκαλιά της μαμας της από το αβέβαιο μέλλον που της επιφύλαζε ο μποέμ Vito.

Θεωρώ πως η παρουσία του Ρουμπεν θα περιπλέξει τα πράγματα διότι θα επιδιώξει να διεκδικήσει τη Δάφνη και αυτό θα είναι καθοριστικό για τη σχέση των δυο θερμόαιμων νεαρών...
:D

stalitsa

Active Member
9 Ιανουαρίου 2009
28
0
50
Ηλιούπολη Αττικής
Ωραία... :D... Το άλλο Σ/Κ αν είμαστε όλοι καλά και ο καιρός το επιτρέπει θα πάω την μις Μπόχα (πφφφ...) στο δασάκι. Ίσως είναι τύπος βουνίσιος τελικά. Ευχαριστούμε πολύ για όλες τις πιθανές απαντήσεις του "προβλήματος". :)

Panos0685

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2008
490
1
43
Anthousa Athens
Για να μην ανοιγω νεο thread....αν ενδιαφερεται καποιος να κοινωνικοποιησει το κουταβι του προς τα ανατολικα προαστεια ας μου στειλει ενα pm.Μιλαω για κουταβι μποξερ 3,5 μηνων κ επειδη δεν μπορω να βρω ενα κουταβι να παιζει απευθυνομαι εδω.Για λεπτομερειες ωρα μερος κτλ pm me....:)

christopherk

Member
30 Δεκεμβρίου 2008
11
0
πειραια
το westie μας επιτελους εκανε τα εμβολια του και ειναι ετοιμος να κανει φιλους αλλα δυστυχως δεν γνωριζουμε καποιο σκυλακι και με χαρα ειδα εδω πως κανονιζοντε τετοιες συναντησεις!ειναι 3.5 μηνων και πολυ παιχνιδιαρης αν και οταν βγαινει εξω γινεται ντροπαλος!μενουμε στον πειραια οποτε οποιος θελει ας επικοινωνησει!

christopherk

Member
30 Δεκεμβρίου 2008
11
0
πειραια
εχω εξοχικο στο ματι που σε λιγο καιρο θα γινει μονιμη κατοικια μου και εχω και ενα στρεμμα οικοπεδο οποτε θα βρεθουμε καποια στιγμη:)

Torres

Active Member
1 Απριλίου 2009
25
0
Αρχίζουμε τις βόλτες

Ξέρει κανεις κάποιο σημείο κοντά Γέρακα , πεντέλη κλπ που να μαζεύοντε σκυλογονείς? Ο μικρούλης ολοκληρώνει τον κύκλο των εμβολίων και θέλω να ξεκινήσω τις βόλτες μαζί του...για κοινωνικοποίηση!!!
Ααα είναι κοντά τριών μηνών cane corso:D:D:D

Panos0685

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2008
490
1
43
Anthousa Athens
Θα σε συμβουλευα να το προσεξεις λιγο στην αρχη και να μην πας κατευθειαν σε σκυλο παρκα γιατι μερικοι καλοι σκυλογονεις αφηνουν ελευθερα τα σκυλακια τους να τρεχουν και να παιζουν και μπορει ο μικρος σου να τρομαξει...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog