ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ PUPPY OWNERS

stalitsa

Active Member
9 Ιανουαρίου 2009
28
0
50
Ηλιούπολη Αττικής
Έχω την εντύπωση πως το πάρκο στη Βούλα δεν λειτουργεί πιά. Πάντως αν πραγματοποιηθεί συνάντηση σε νότια προάστια επιθυμώ συμμετοχή.
Νάντια 420 μηνών - Δάφνη 3 μηνών

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Δεν έχω πάει στις Κηφισιάς..

Τι δεν μου άρεσε?
Καταρχάς είναι μια αλάνα πεταμένα όλα τα σκυλιά χωρίς διαχωρισμό μέσα ανά ηλικία η ανά μέγεθος ,τραγικό λάθος κατά την άποψη μου..

Εχουν μια πισινουλα σαν σιντριβάνι που εγώ δεν θα το έβαζα μέσα με την καμια..

Αυτό είναι όλο..

Γιατί να μην επιλέξω εγώ τα σκυλιά που θα τον κοινωνικοποιήσω και να τα πάω σε ένα οικόπεδο, μεγαλύτερο θα είναι σίγουρα το δικό μου και να τα αφήσω να παίζουν και χώρις λεφτά..

Πριν κατι λέγατε για διαχωρισμούς στα κουτάβια ανά κιλά..
Θα πάτε και θα αφήσετε τα κουτάβια ανάμεσα σε διαφορων ηλικιών μεγεθών και χαρακτήρων σκυλιά και χωρίς να είσαστε και εσείς μέσα μαζί του?

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
α) Και μέσα να ειναι δεν προλαβαίνει να κάνει τίποτα - δεν μιλάμε για καυγά αλλά για τραυματισμό πάνω στο παιχνίδι, και όταν παίζει ένα maltese με ένα νέας γής τα αποτελέσματα είναι καταστροφικά.

β) αυτό που λέτε είναι ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ και οι μισοί κάνετε διαφήμιση οι μισοί δυσφήμιση, και τα δύο απαγορεύονται απο τους κανονισμούς του forum.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Σβηστο τοτε denis..σβηστο..,μην γινει καμια μ@@@@@α..

Η σβησε την επωνυμια καλυτερα..;)

jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1
Συγγνωμη δεν ηθελα να παραβιασω τους κανονες:(:(:( Αν υπαρχει ενδιαφερον απο καποια μελη καταρχας μετα μπορουμε να βρουμε ενα μερος μεσα απο προτασεις που δεν παραβιαζουν τους κανονες του φορουμ ειδαλλως θα μπορουσαμε να μιλησουμε ιδιωτικα με e mails. Φανταζομαι αυτο δεν αποτελει παραβιαση των κανονων. Αν κανω λαθος διορθωστε με. Αλλα ας δουμε αν ενδιαφερεται πρωτα καποιος........Και μετα αν καποιος γνωριζει ενα δημοσιο μερος καταλληλο για αυτη την συναντηση.
Και παλι συγγνωμη για την αναστατωση......

marcia

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2008
642
124
Από το site καλό μου φάνηκε. Μπορώ πάντως να πάω από κοντά και να σας ενημερώσω, από οτι είδα επιτρέπουταν σκυλιά πάνω από 4 μηνών και με το βιβλιάριο υγείας. Επειδή όμως μένω κοντά και μου κίνησε την περιέργεια γιατί δεν το είχα ακούσει θα πάω από κοντά να το δω και θα σας στείλω εντυπώσεις. Πάντως είναι ένα βήμα και αυτό. Εδώ δεν υπάρχουν καθόλου πάρκα για σκυλιά και ουτε καν για παιδιά δεν υπάρχουν που να πληρούν τις προδιαγραφές ασφαλείας. We' ll see...

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Για να γίνε και λίγο χρήσιμο το thread, μιάς και τεινει να καταλήξει σε συνεχόμενο "έχεις pm" :D

Τί σας κάνει να προτιμάτε εναν τέτοιο χώρο απο ένα βουνό πχ ?

Η ασφάλεια ? Ισως η επιτήρηση της κατάστασης απο έναν επαγγελματία ? Η καφετέρια ? όλες οι απαντήσεις δεκτές ...

marcia

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2008
642
124
σου έστειλα, όλα μαζί, κάτι σαν τους παιδότοπους, αυτά παίζουν και κοινωνικοποιούνται, τα επιτηρούν άλλοι και εσύ χαλαρώνεις, φαντάζομαι, τώρα δεν ξέρω όταν πάω από κοντά θα ξέρω περισσότερα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog