Δεν αναφερθηκα σε εσενα kopritis..OK, kango, είμαι αφελής. Ας μην το συνεχίσουμε.
Aναφερομαι καθαρα στους υπευθηνους του παρκου που προφανως το κανουν..
Δεν αναφερθηκα σε εσενα kopritis..OK, kango, είμαι αφελής. Ας μην το συνεχίσουμε.
Προσπαθούσα να απαντήσω στο παραπάνω.... υποθέτω ότι εννοούσες μονο έλληνες;;Οποιος είναι τόσο σίγουρος ότι το να έχεις να κανεις με ζώα με ποικίλες ιδιοσυγκρασίες μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα τσουλουβιαστουν,τσακωθούν και διαφορα αλλα..
Για μένα είναι απλά αφελής..
H παιδεια στο να θεωρουμε δεδομενη την κοινωνικοποιηση στον σκυλο ,ειναι κατι που επιτυγχάνεται απο γενιά σε γενιά..στους ανθρωπους.δεν είναι στο γονίδιο τους η κοινωνικοποίηση.... στον ιδιοκτήτη επαφίεται και πάλι.
Ωραια εχουμε λοιπον : Λυκαβητος, Φιλοπαππου, Γλυφαδα & Παρνηθα. Ποιοι θα θέλαν να κοινωνικοποιήσουν τα κουταβια τους να δουμε τελικά σε ποιο μέρος, ποσα κουταβια και τι ηλικιας και φυλης?Εγώ ξαναπροτείνω το Λυκαβηττό. Είναι και καταπράσινος αυτήν την εποχή. Και έχει και σκυλάκια κάθε μεγέθους και χαρακτήρα για κοινωνικοποιηση με αρκετά συνεργασιμους ιδιοκτήτες. Συνήθως είναι χωρίς λουρί, αλλά τα μαζεύουν αν ξέρουν ότι μπορεί να υπάρξει πρόβλημα. Δεν έχει αδέσποτα (τουλάχιστον όχι επιθετική αγέλη). Δε χρειάζεται να φέρετε νερό, εχει πηγούλα για τα σκυλιά. Καλό θα ήταν να φέρετε καφέ αν θέλετε (τραπεζάκια και παγκάκια εχει παντου), γιατι δεν προτείνω να ανεβήτε προς τα καφενεία.....