Πώς θα το μάθω να "τα κάνει" έξω...

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
κανενας δεν θα σου πει κατι...στο πεζοδρομιο τα κανει....κι αν δεν κρατιεται μην το πιεσεις το σκυλακι....μια χαρα....δεν κοιτανε την σκουπιδουπολη που ζουμε? αυτο να τους πεις....τα τσισακια δεν ειναι μολυνση...μαζευε τα κακα και εισαι μια χαρα!

~price~

Active Member
29 Απριλίου 2011
28
0
Φυσικά και τα μαζευω!Ακόμη και όταν τα κάνει στα χόρτα!Απλά σημερα είχα ένα ασχημο σκηνικό και μιασ και δεν ξέρω την πατησα.Πηγα για καφέ στην καστροπολιτεια στη Μονεμβασια και η μικρή μου κατουρησε μπροστα σε ένα μαγαζι και η ιδιοκτητρια μου την είπε και αναγκαστηκα να πάω να αγοράσω νερο και να το ξεπλύνω!!!!Ελ'έος!!!!

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Στο καστρο της μονεμβασιας;;;;
Αχ να ημουν κι εγω κι ας κουβαλουσα κ κουβα:p
εχει λιγουλακι δικιο, αλλα αμαν.... Ειναι κ υπερβολη....
Οπως κ να εχει, οφειλουμε να μην ενοχλουμε...

Κων/νος

Well-Known Member
31 Αυγούστου 2010
222
0
Αθηνα,Μελισσια
Ετοιμαζομαστε για την πρωτη μας εξοδο απο το σπιτι σημερα.Χθες εκανε το 4 εμβολιο&ο γιατρος ειπε να ξεκινησουμε τις βολτες.Θα ηθελα να αποσαφηνισω (για εμενα το λεω) τι&πως με την πανα...Μεχρι τωρα τα εκανε στην πανα που βρισκοταν μπαλκονι.Τι κανω τωρα...?την αφαιρω εντελως?οι βολτες &λογω υποχρεωσεων θα ειναι 3 με 4 την ημερα(πιθανοτερο 3).

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Ετοιμαζομαστε για την πρωτη μας εξοδο απο το σπιτι σημερα.Χθες εκανε το 4 εμβολιο&ο γιατρος ειπε να ξεκινησουμε τις βολτες.Θα ηθελα να αποσαφηνισω (για εμενα το λεω) τι&πως με την πανα...Μεχρι τωρα τα εκανε στην πανα που βρισκοταν μπαλκονι.Τι κανω τωρα...?την αφαιρω εντελως?οι βολτες &λογω υποχρεωσεων θα ειναι 3 με 4 την ημερα(πιθανοτερο 3).
Κοίτα, εγώ δεν του είχα πάνα γιατί την ξέσκιζε, οπότε έκανε σε ένα μέρος στο μπαλκόνι.
Αν αφήσω την μπαλκονόπορτα ανοιχτή θα ξαναπάει εκεί κι ας τον έχω μόλις γυρίσει σπίτι.
Κάνω ότι έκανα στην αρχή που τα έκανε παντού.
"Μη!" και πάλι λουρί κι έξω.
Δεν ξέρω κατά πόσο βοηθάω και αν πιάνει σε όλα τα σκυλιά, απλά σου είπα μια ιδέα που κάνω εγώ.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
το δικό σου φαγητό η του κουταβιού? γιατί σιγά σιγά θα πρέπει να αρχίσεις να ταΐζεις μετά την βόλτα, ή η βόλτα μετά το φαγητό να μην έχει έντονη σωματική δραστηριότητα..

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
το δικό σου φαγητό η του κουταβιού? γιατί σιγά σιγά θα πρέπει να αρχίσεις να ταΐζεις μετά την βόλτα, ή η βόλτα μετά το φαγητό να μην έχει έντονη σωματική δραστηριότητα..
σωστα! αν η βολτα εχει εντονη δραστηριοτητα παιχνιδι, μπαλακι κλπ. μην ταιζεις πριν....αν ειναι απλα μυριζω - κανω κακα τσισα, δεν εχεις προβλημα....

Κων/νος

Well-Known Member
31 Αυγούστου 2010
222
0
Αθηνα,Μελισσια
Tωρα μολις επιστρεψαμε.Οσο αφορα για το ερωτημα τον κατεβασα κανα 10-15λ μετα το φαγητο του.Τρωει 3γευματα ημερησιως&φυσικα η βολτα ηταν περπατημα &αυτο λιγο για πρωτη φορα,μυρωδιες&τα σχετικα...Εκανε&τσισα....αλλα απο κακα τπτ.&φυσικα με το που επιστρεψαμε παλι τσισα στην πανα.Ξερω οτι ισως για πρωτη φορα εξω ,πρωτη βολτα εστω&μια φορα καλα ειναι.

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Tωρα μολις επιστρεψαμε.Οσο αφορα για το ερωτημα τον κατεβασα κανα 10-15λ μετα το φαγητο του.Τρωει 3γευματα ημερησιως&φυσικα η βολτα ηταν περπατημα &αυτο λιγο για πρωτη φορα,μυρωδιες&τα σχετικα...Εκανε&τσισα....αλλα απο κακα τπτ.&φυσικα με το που επιστρεψαμε παλι τσισα στην πανα.Ξερω οτι ισως για πρωτη φορα εξω ,πρωτη βολτα εστω&μια φορα καλα ειναι.
μια χαρα....ειστε ακομα στην αρχη...θελει υπομονη και πολλα μπραβο οταν τα κανει εξω....να νοιωθει σπουδαιος!
καλες βολτες!

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Δεν θα κανει λογικα τα κακα του εξω για καποιο διαστημα μην απελπιζεσε πρεπει να εγκλιματιστει με το περιβαλλον κ ολα τα σχετικα. Ασε ακομα την πανα η οτι αλλο θες γιατι θα βγενεις κ θα γυρναει να τα κανει εκει !

Οσο για τα τσισακια μπροστα απο μαγαζια ειναι λογικο να μην ειναι οτι καλυτερο ακομα κ το δικο μου που εινια 15μηνων κ παει καποιες φορες να τα κανει στο διαδρομο τις πολυκατοικιας δεν τον αφηνω γιατι κανει σταμπες κ δεν ειναι ωραιο κ εχουμε κ αλλα σκυλακια κ θα πανε κ αυτα!

Κων/νος

Well-Known Member
31 Αυγούστου 2010
222
0
Αθηνα,Μελισσια
Παιδια ευχαριστω :) Εννοειται οχι μπροστα απο μαγαζια&εισοδο πολυκατοικιας.Ευτυχως εχω δασος διπλα μου.Απλα ο κτηνιατρος ειπε στην αρχη οχι πολυωρες βολτες&μακρινες λογω οστων& ηλικιας.Θα ενημερωνω την κοινοτητα :)

djnoizeteck

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
63
0
Thessaloniki
www.facebook.com
Να με ξανα κι εγω! Πηρα το σπρει που ψεκαζεις εκει που θελεις να τα κανει και εχω να πω εκανε δουλεια...το ψεκασα στα 2 μπαλκονια και το βραδυ αφηνω ανοιχτες τις μπαλκονοπορτες και παει εκει και τα κανει απο μονο του...το μονο προβλημα ειναι οτι χθες κατουρησε μια φορα μεσα στο σπιτι...δεν προλαβα να την σταματησω και να την παω στο σημειο του σπρει...επισης σημερα μια φορα ειχα κλειστη την μπαλκονοπορτα και την βλεπω παει εκει και ηθελε να βγει εξω λογικα για να τα κανει αλλα μεχρι να παω να την ανοιξω δεν προλαβα και κατουρησε στο χαλι!

Συμβουλη απο εναν γειτονα οταν ειχε κανει τα κακακια της στο χαλι να το ψεκασουμε με αποσμητικο (αυτο που εχουμε εμεις για τις μασχαλες!) και δεν θα τα ξανακανει εκει...το δοκιμασαμε και οντως με την βοηθεια και του σπρει δεν τα εκανε ποτε ξανα εκει. Δεν νομιζω να πειραξει τιποτα στον οργανισμο του το αποσμητικο...ετσι?

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Για το αποσμητικό μασχάλης δεν έχω ιδέα! Βρα κοίτα να δείς τι μαθαίνει κανείς!!!
djnoizeteck αν διαβάσεις παραπάνω θα δεις κάποιες αναφορές στο σφουγγάρισμα και στο ξύδι, είναι πολύ χρήσιμες(αλλά για πάνω στο χαλί δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει)

Πολύ καλό που έχει αρχίσει να συνδιάζει το που της ζητάς να τα κάνει, αλλά τα ατυχηματάκια είναι λογικά, μωράκι είναι ακόμα... Φαντάσου ένα ανθρωπάκι που πρωτοβγάζει τα πάμπερς, πιό συχνα τα κάνει πάνω του παρά στο γιό-γιό! Επιβράβευση για κάθε επιτυχία και πανηγύρι και συντομά τα ατυχήματα θα λιγοστέψουν!

edit: ωωω έβαλες και άβαταρ! Ωωωω χαρώ το!

Last edited:

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
παει παρα πολυ καλα! εμενα η Σκαρλετ εκανε ατυχηματα που οσο πηγαιναν και εφθηναν μεχρι τους 12 μηνες....
ειναι πραγματι φατσονι....
Συμβουλη: βγαλε τα χαλια....μπερδευονται, τα λερωνουν και θα πλενεις συνεχεια....

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Χμμμμ Scarlett να που κάπου θα διαφωνήσω μαζί σου, μάλλον θα πρέπει να τα κρατήσει τα χαλιά για να μη γλυστράει η μικρή στο πάτωμα... Ισως να τα αντικαταστήσει με φτηνιάρικα που να μην τον καίει πολύ αν τα πετάξει σε λίγο καιρό...

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Χμμμμ Scarlett να που κάπου θα διαφωνήσω μαζί σου, μάλλον θα πρέπει να τα κρατήσει τα χαλιά για να μη γλυστράει η μικρή στο πάτωμα... Ισως να τα αντικαταστήσει με φτηνιάρικα που να μην τον καίει πολύ αν τα πετάξει σε λίγο καιρό...
Σωστα:)

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Αχ και να 'ξερα ότι υπάρχει το φόρουμ όταν ήταν ο μικρός κουτάβι!!! Για την επιλογή του επόμενου σκύλου όμως.... Για όόόταν...
(Πολλές χρήσιμες πληροφορίες)