δεν εχει νοημα αυτο....ποσες μερες τη βδομαδα θα γινεται αυτο?και τι κάνω όταν δουλεύω; Τον βγάζω 2 φορές το πρωί; ; ;
δεν εχει νοημα αυτο....ποσες μερες τη βδομαδα θα γινεται αυτο?και τι κάνω όταν δουλεύω; Τον βγάζω 2 φορές το πρωί; ; ;
Κάποιες μέρες δουλεύω 2 μέρες, κάποιες 4 κάποιες 3...δεν εχει νοημα αυτο....ποσες μερες τη βδομαδα θα γινεται αυτο?
ιδανικα θα επρεπε καποιος να τον βγαζει ενδιαμεσα...αν δεν γινεται, μεγαλωνοντας θα συνηθισει καποιες μερες να κρατιεται....θελει χρονο....και υπομονη....Κάποιες μέρες δουλεύω 2 μέρες, κάποιες 4 κάποιες 3...
Δεν έχω στάνταρ δουλειά, γι'αυτό..
Πάω όποτε με καλούν
στους 6 μηνες δυο φορες ειναι μια χαρα! μην σε παιρνει απο κατω! οι γονεις πρεπει να εκπαιδευονται κι αυτοι στην υπομονηΔεν έχω κανέναν άλλον στο σπίτι
Υποθέτω πως ούτε με το φαγητό κάνω καλά ε;
και βεβαια θα στο πουμε! ειδικοτης μαςΕυχαριστώ !
Αν κάνω κάτι λάθος, πείτε το μου
Μακάρι να 'ξερα τι έχωκαι βεβαια θα στο πουμε! ειδικοτης μας
Εχεις πινσερακι αν δεν κανω λαθος?
να ζησετε οπως και να εχει!!!! Τα χρονια πολλα στο ετος, παραδοσιακα, εκτος αν γιορταζετε και τον 1.5 χρονο!!Είναι 6 μηνών (πείτε του Χρόνια Πολλά! σήμερα έκλεισε τους 6 μήνες ), 3.5 κιλά, είναι ύψος κάπου 35-40 εκατοστά και μήκος πρέπει να είναι γύρω στα 50.
Τα πατούσια του είναι μικρά. Αλλά όχι και όσο είναι των τσιουάουα που έχω δει.
Είναι στο ίδιο ύψος/μήκος/κιλά κτλ εδώ και 1 μήνα και κάτι ψηλά, οπότε μας είπε και ο γιατρός ότι δεν θα μεγαλώσει άλλο.
Πότε ενηλικιώνονται τα σκυλιά;
Πρέπει να του δίνω adult τροφή μόλις μπει στο μήνα που θα ενηλικιωθεί;
(τελικά είμαι πολύ πολύ άσχετη )
ενα ωραιο watch dog! Μπραβο!!! Χρησιμος για τις δυσκολες μας εποχεςΟπότε στους 10 μήνες του δίνω adult?
Αααα εμείς το έχουμε εδώ! κάθε 11 του μήνα που κλείνει κι από 1 μήνα του ευχόμαστε χρόνια πολλά του μικρού! χαχαχαχχ
Πάντως έχει αίσθημα φύλακα...
Αν ακούσει πόρτα ή κάποιον έξω από την πόρτα μου να προσπαθεί να μπει ή να χτυπήσει, αρχίζει και γαβγίζει μέχρι να ξυπνήσω και να σηκωθώ από το κρεβάτι.
Και έξω αν δει κανέναν άκυρο να με πλησιάζει, αρχίζει και τεντώνει το λουρί και γαβγίζει με τον ίδιο τρόπο που γαβγίζει το βράδυ για να με ξυπνήσει αν ακούει παράξενο ήχο στην πόρτα.
ναι, η Puppy εχει περισσοτερα λιπαρα....αν το βαρος ειναι κανονικο, πηγαινε ετσι μεχρι τους 10 μηνες.Δηλαδή αν δω ότι παχαίνει με την puppy?
Όταν θα του δίνω adult θα του δίνω μία φορά τη μέρα;
Μετά τους 10 μήνες θα κρατιέται για να τον πηγαίνω 2 φορές τη μέρα βόλτα;
Πότε κανονικά μπορώ να ξεκινήσω τις 2 φορές τη μέρα μόνο;
μπραβο! μια χαρα εκτονωση!Η δεύτερη πάντα είναι μεγάλη γιατί με 1 ώρα μόνο δεν εκτονώνεται με τίποτα!
Του μαθαίνω εντολές, τον βάζω λίγο να τρέξει και διάφορα άλλα και κατά τις 10+ γυρνάμε σπίτι.
Μόνο με 2ωρη εκτονώνεται ο άτιμος.
Αν τον πάω λιγότερη ώρα, αρχίζει στο σπίτι και κυνηγάει ουρά, τρέχει σε όλο το δωμάτιο μέχρι να γλυστρίσει, να κοπανήσει στην ντουλάπα ή στο καλοριφέρ και αρχίσει και ουρλιάζει από τον πόνο
Η πρωινή είναι μισάωρη συνήθως (αν και σήμερα και μερικές άλλες φορές, τον πηγαίνω καμιά ώρα βόλτα).
Στάνταρ είναι λάμπραντορ μίνιατουρ!! Χρόνια πολλά στον μικρούλη σου pintsieΛέτε να είναι λαμπραντόρ νάνος?