Άσχημη η εμπειρία μου από συμμετοχή στο πρώτο μου φόρουμ...τον προηγούμενο σκύλο τον έβγαζα εννοείται το πρωί,μετά με ρεπό δικό μου,αγοριού μου κ αδελφής μου...άντε 2 μέρες την εβδομάδα να μην έβγαινε μεσημέρι βόλτα,οπου κρατιόταν,στα γεράματα έβγαινε βεράντα κ τα έκανε στην ακρούλα.Βέβαια αυτό το σκυλί ήταν ένας άγγελος,δεν μπορώ να το συγκρίνω με ένα νέο κουτάβι.Το ωράριο που ανέφερα στο προηγούμενο post είναι γιατί δεν θέλω να επιβαρύνω πλέον την αδελφή μου,αλλά απ´οτι καταλαβαινω θα αναγκαςτεί να βοηθήςει.Εγώ πάντως θα ψάξω την αγγελία που έβαλα...δεν θα διστάσω να κάνω ένα ταξίδι να δω τα κουτάβια,κ ας μην πάρω,αν η φωτό είναι πραγματική θα φανεί...έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου κ στους ανθρώπους,ρώτησα κτηνίατρο κ εκπαιδευτή,η μορφολογία φαίνεται απο μάνα κ πατέρα,δεν με ενοχλεί να πληρώσω καθαρόαιμο σκύλο χωρίς πιστοποιητικό.Το νέο κουτάβι θα έχει δικό του δωμάτιο(άδειο εννοείται) με κρεβατάκι παιχνιδάκια,μουσικουλα κ ότι άλλο μπορώ να σκεφτω ωστε να την παλέψει μεχρι να επιστρέψω.Μετά θα του αφιερώνω όλο τον χρόνο μου.Είναι πολύς ο κόσμος που μεγάλωσε σκυλιά με τέτοια ωράρια.Θα δείξει.Αν κ δεν σας γνωρίζω,έχω προσβληθεί με τις απαντήσεις σας για το θέμα ιδιώτη-σκυλέμπορα κ εκτροφέα.Αν κάποιος ενδιαφέρεται να μάθει την εξέλιξη της ιστορίας αυτής να μου το πει,μην κάθομαι κ γράφω άδικα.