για ξεκινα να δεις πως θα παει...Η αλήθεια είναι πως όχι γιατί τα για 2-3 βδομάδες δεν είχαμε θέμα... Τώρα άρχισε να μου κάνει νερά...
Στάλθηκε από το GT-P5110 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
για ξεκινα να δεις πως θα παει...Η αλήθεια είναι πως όχι γιατί τα για 2-3 βδομάδες δεν είχαμε θέμα... Τώρα άρχισε να μου κάνει νερά...
Καλησπερα! και εμεις ειχαμε το ιδιο προβλημα...ειμαι στην δευτερη μερα επιτυχιας (περιμενω κειικ με πορτοκαλιΗ αλήθεια είναι πως όχι γιατί τα για 2-3 βδομάδες δεν είχαμε θέμα... Τώρα άρχισε να μου κάνει νερά...
Μήπως είναι καλυτερα να ρωτήσετε και τον κτηνίατρο; Και να του κάνετε μια εξέταση αίματος; Μου έρχεστε κάτι κακό στο μυαλό μου και ελπίζω να έχω λάθος αλλά πάλι κατουράει τόσες φορές έξω και δεν κρατιέται και τα αμολάει και στο σπίτι ενώ καταλαβαίνει ότι δεν ειναι καλό αυτό. Κατουράει δηλαδή παρά πολύ Μήπως λοιπόν έχει ζαχαρο; Για κοιτάξετε το και πάλι ελπίζω να έχω λάθοςουφφφ παει κ αυτη η μερα...4 φορες βγηκαμε..με το που την εβλεπα να μυριζει στα ενοχα σημεια...αγκαλια και βολτα! βεβαια μερικες φορες πηγαινε απλα να κατσει..αλλα εγω φοβομουν οτι ετοιμαζοταν να τα κανει παλι..κ ειμαστε συνεχεια με ενα ελα ελα ..μη μη....και μετα αγκαλιες και αυστηρη επιτηρηση....ασε που οι γειτονες με κοιτανε σαν χαζη που καθε φορα που εκανε τσισα-κακα...την χαιδευα την παινευα..κ παιζαμε με το παιχνιδι της......πρωτη μερα λοιπον επιτυχιας! Χαρουλα vs Γκρινια 1-0! (τα εχω παιξει απο το αγχος! λιχουδια εγω δεν εχω???)
οι εξετασεις της ειναι καθαρες που καναμε πριν 3 βδομαδες...οπως ειπα και εγω λογο ψευδοκυησης...καναμε εξετασεις .μαλλον εχασε την μπαλα κ αυτη με το φαρμακο...αυτο μου ειπε ο κτηνιατρος περιληπτικα!Μήπως είναι καλυτερα να ρωτήσετε και τον κτηνίατρο; Και να του κάνετε μια εξέταση αίματος; Μου έρχεστε κάτι κακό στο μυαλό μου και ελπίζω να έχω λάθος αλλά πάλι κατουράει τόσες φορές έξω και δεν κρατιέται και τα αμολάει και στο σπίτι ενώ καταλαβαίνει ότι δεν ειναι καλό αυτό. Κατουράει δηλαδή παρά πολύ Μήπως λοιπόν έχει ζαχαρο; Για κοιτάξετε το και πάλι ελπίζω να έχω λάθος
Εχω μαζεψει απο την Παρασκευή τα χαλιά! Την βγαζω 4-5 φορες την μερα!!! Υπάρχει περίπτωση να την εχω μπερδέψει με την τουαλέτα που την βαζω μεσα οταν λείπω ή το βράδυ και να θεωρει μονο αυτο Χώρο της και το υπόλοιπο σπιτι σαν ξενο? Οπότε γιαυτο εκει μεσα κρατιέται ενω στο υπόλοιπο σπιτι κανει?Καλησπερα! και εμεις ειχαμε το ιδιο προβλημα...ειμαι στην δευτερη μερα επιτυχιας (περιμενω κειικ με πορτοκαλιOrilis
!!!!!!βολτες ειναι η λυση..στην αρχη 4-5 φορες επιβραβευση και φτου κ απο την αρχη..σταδιακα θα το μειωσεις στις 2-3 φορες...αλλα θελει κ παρακολουθηση..οταν βλεπεις να μυριζει εντονα...ή να θελει να απομωνοθει ακομα και αν νομιζεις οτι δεν θα κανει κατι...λουρι και βολτα! ! ! (εγω ψεκασα και ολα τα χαλια με ξυδι κ ασπρο πιπερι αν κ μυριζει εντονα και κοντευω να φυγω εγω απο το σπιτι....το μικρο μου παει κ με το που μυριζει την κανει με ελαφρα! )
Αρα το προβλημα σου ειναι οτι κατουραει στο πλακοστρωτο του κηπου κι οχι στο χωμα ή στα χορτα? Δοκιμασε να την βγαζεις δεμενη και να την πηγαινεις εκει που θελεις να τα κανει και μολις το κανει επιβραβευσε την. Τις επομενες φορες πηγαινε την εκει που τα εχει ξανακανει για να βρισκει τη μυρωδια της. Πιστευω με προσπαθεια απο μερους κι υπομονη οτι θα μαθει.Παιδιά ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις..
Αν με το κρειτ εννοείς κλουβί είναι μάταιο. Μέσα στο σπίτι σπάνια λερώνει και επίσης σε κλουβί ήταν τόσα χρόνια, έχει μάθει να τα κρατάει εξαιρετικά καλά!!!
δοκιμασες να μεταφερεις την μυρωδια της στο σημειο που θελεις να τα κανει?(μπορει και να πιασει ποτε δεν ξερεις) επειτα αφου δεν τα κανει ποτε μπροστα σου(υπαρχει περιπτωση πριν καταληξει στο ξαταφυγιο να την ειχε καποιος ο οποιος να την μαλωνε καθε φορα που την εβλεπε να τα κανει μεσα);πως θες να τα κανει μπροστα σου εξω; μπορεις να δοκιμασεις στο να κρυβεσαι(ετσι θα ξερει οτι δεν υπαρχει η πιθανοτητα να κρυφτει) οπου θα μπορεις απο καπου να την βλεπεις,αφου την δεις να παει να τα κανει(θα κρατας στα χερια σου το λουρι)θα την παιρνεις ηρεμα και ωραια και θα την βγαζεις εξω(οι γειτονες μου που ειχαν το ιδιο προβλημα αυτη η τακτικη που τους προτεινα τους βοηθησε πολυ)Nizinny, δεν αρνούμαι να προσπαθήσω, απλά περνάει ο καιρός (μήνας) και δεν βλέπω βελτίωση και δεν ξέρω από ποιό σημείο και μετά χάνεται το παιχνίδι.. Δεν είναι τόσο θέμα το πλακόστρωτο, είναι που στη βόλτα δεν κάνει τπτ. Αν και την έχω μαλώσει, απτόητη. Δεν παει στο χώμα. Κάποιες φορές εχει λερώσει και μέσα στο σπίτι, δεν μπορώ να την ψυχολογήσω.. Χτες μετά από 1 ώρα + στην παραλία λέρωσε μεσα στο σπίτι (με πήρε ο ύπνος λίγο στον καναπέ, τα είχα φτυσει).. Στον κήπο επίσης δεν κάνει μπροστά μου. Οταν την βγάζω βόλτα και μετά πάμε κήπο, όσο είμαι εγώ τίποτα, κάποια στιγμή πρέπει να πάω δουλειά.. Αυτό με το λουρί έπιασε 2 φορές όσο είμασταν στην εξοχή αλλά και πάλι στα όρια του κήπου του σπιτιού, στην Αθήνα niente!! Είμαστε με το λουρί και μόνο που δεν την ακούω να λέει: τι θέλεις να κάνω;;
thanks anyway, I'll keep on trying..
τωρα που διαβασα το αρχικο σου μηνυμα καλυτερα συμπαιρανα οτι εφοσον περασε ολη της την ζωη σε κλουβι,και απο οτι καταλαβα δεν την εβγαζαν βολτες,ειναι μαθημενη να τα κανει πανω σε σκληρη επιφανεια( παρε για παραδειγμα τον εαυτο σου πως θα σου φαινοταν αν σου ελεγαν οτι απο εδω και περα δεν θα ξαναχρησιμοποιησεις την τουαλετα και θα πρεπει να τα κανεις πισω απο τα δεντρα;;;Καλησπέρα,
Εγώ έχω μια άλλη ερώτηση να κάνω..
Εδώ και ένα μήνα έχω υιοθετήσει μια σκυλίτσα, περίπου 4,5-5 χρονών, από καταφύγιο που έχει ζήσει όλα της τα χρόνια σε κλουβί μου είπαν. Ευτυχώς υπάρχει κήπος γιατί θα είχα λαλήσει.. Στο σπίτι μέσα λερώνει και δεν λερώνει.. Στην βόλτα δεν κάνει τίποτα τίποτα, στον κήπο λερώνει στα πλακάκια και όχι στο χώμα και γενικά όταν είμαι εγώ μπροστά δεν λερώνει..!!
τι προτείνετε..??