Πώς θα τον μάθω να μην τρώει από κάτω;

zerom

Well-Known Member
17 Μαρτίου 2011
97
4
εξαρχεια αθηνα
:confused:

Ο ΣΚΥΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 10 ΜΗΝΩΝ!
ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΝ ΜΑΘΩ ΝΑ ΜΗ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ Κ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ(ΛΟΓΩ ΦΟΛΩΝ ΚΥΡΙΩΣ)

ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΜΟΥ ΤΥΧΗ ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΠΙΣΜΑΤΑΡΗ ΠΟΝΗΡΟ ΣΚΥΛΑΚΟ...ΔΛΔ..

ΕΝΩ ΤΟΝ ΜΑΛΩΝΩ ΤΝ ΒΑΖΩ ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΥΤΟΣ ΤΠΤ ΕΚΕΙ...

ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΠΟΛΛΕΣ ΜΠΟΥΚΙΤΣΕΣ ΣΤΗ ΒΟΛΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΡΠΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ...ΚΑΤΛΗΞΑΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ 2 ΜΗΝΟ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΕΙΑ ΤΗ ΜΠΟΘΚΙΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ Κ ΝΑ ΤΡΩΕΙ(ΕΧΩ Κ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΡΩΕΙ Κ ΣΚΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ)

ΕΙΧΑ ΤΗΤ ΤΥΧΗ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΟΠΟΤΕ Κ ΤΟΝ ΜΑΛΩΣΑ Κ ΠΗΓΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΟΠΟΥ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΒΑΛΑ ΦΑΓΗΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ ΕΦΑΓΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ Κ ΕΧΟΝΤΑς ΤΟΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ...

ΑΠΟ ΤΟΤΕ Κ ΓΙΑ ΚΑΝΑ 2ΜΗΝΟ ΔΕ ΞΑΝΑΦΑΓΕ ΤΠΤ ΑΠΟ ΚΑΤΩ...ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΡΧΙΣΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ Κ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ..ΠΩς ΑΛΛΙΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ?

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Αγαπητέ/ή zerom, σε παρακαλώ να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, όπως αναφέρουν κ οι κανόνες λειτουργίας του φόρουμ, μια κ τα κεφαλαία είναι δυσανάγνωστα.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
το να μάθεις το σκύλο σου να μην τρώει αυτά που βρίσκει είναι απ`ότι ξέρω από τα πιο δύσκολα μαθήματα, καθώς είναι πολύ ενάντια στη φύση του να μην τρώει οτιδήποτε βρίσκει.
Ειδικά αν είναι πρών αδέσποτο και κατ'αφερε να επιβιώσει στους δρόμους ακριβώς έτσι, τρώγωντας ότι έβρισκε, καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο ή ίσως και ακατόρθωτο είναι να το κόψεις.

Η πιο σίγουρη λύση είναι να μην αφήνεις το σκύλο σου χωρίς λουρί, ώστε να μπορείς να τον "τραβήξεις" αν πάει να φάει κάτι.
Τώρα, όταν είστε σε περιφραγμένο χώρο (το σωστό είναι ΜΟΝΟ σε τέτοιους χώρους να είναι ο σκύλος χωρις λουρι) όπου μπορείς να ελεγχεις που θα κινειται ο σκύλος, καλύτερα να κάνεις πρώτα μια επιθεώρηση στο χώρο (αν υπάρχει κάτι "ύποπτο") και μετά να τον αφήνεις ελευθερο.

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
δηλαδη τι βρισκει και τρωει συνεχεια κατω?στη λαικη τον πας βολτα?
η σε κανα χωραφι που χουνε κανει ιχνηλασια?
δωσε καμια πληροφορια παραπανω να βοηθησουμε

madicta

Well-Known Member
27 Φεβρουαρίου 2011
130
0
ΕΙΧΑ ΤΗΤ ΤΥΧΗ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΟΠΟΤΕ Κ ΤΟΝ ΜΑΛΩΣΑ Κ ΠΗΓΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΟΠΟΥ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΒΑΛΑ ΦΑΓΗΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ ΕΦΑΓΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ Κ ΕΧΟΝΤΑς ΤΟΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ...
Επειδή έχω το ίδιο πρόβλημα με τη δικιά μου, θέλεις να μου πεις τι του έλεγες και σταμάτησε να τρώει απο κάτω; Τον απείλησες ας πούμε και φοβήθηκε ή του εξήγησες και κατάλαβε;

Πέρα από την πλάκα, δεν μπορείς να περιμένεις από ένα ζώο ή ακόμα και από έναν άνθρωπο που δε μιλάει την ίδια γλώσσα με σένα να αντιλαμβάνεται τα λεκτικά σου μηνύματα. Δεν τιμώρησες απλά στο σκύλο σου, τον βασάνισες. Συγνώμη για την έκφραση, αλλά σκέψου να πεινάς, να έχεις μπροστά σου φαγητό και να λαχταράς να φας και να σε εμποδίζει ένας τύπος που μιλάει, μιλάει, κάτι σου λέει, αλλά δεν ξέρεις τι. Δεν ξέρεις γιατί σε έχει βάλει σε αυτή τη θέση, του "βλέπετε αλλά μην αγγίζετε". Και σκέψουν επίσης, τι θα ένοιωθες γι αυτόν τον άνθρωπο. Έτσι ένοιωσε το σκυλάκι σου για σένα.

Επίσης, τα σκυλιά δεν πεινάνε απλά, είναι βουλιμικά (απ όσο ξέρω τουλάχιστον). αυτά σημαίνει ότι κάθε γεύμα που βλέπουν (είτε στο δρόμο, είτε στο πιάτο τους) είναι γι αυτά τόσο λαχταριστό, λες και δε θα ξαναφάνε ποτέ στη ζωή τους, ή δεν έχουν φάει ποτέ πριν.

@superman γράφεις ποίηση!!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Καλά madicta συμφωνώ 95% μαζί σου! Το 5% που αφήνω στην άκρη είναι για την φράση
Επίσης, τα σκυλιά δεν πεινάνε απλά, είναι βουλιμικά (απ όσο ξέρω τουλάχιστον). αυτά σημαίνει ότι κάθε γεύμα που βλέπουν (είτε στο δρόμο, είτε στο πιάτο τους) είναι γι αυτά τόσο λαχταριστό, λες και δε θα ξαναφάνε ποτέ στη ζωή τους, ή δεν έχουν φάει ποτέ πριν.
για ρώτα και για το δικό μου που ολόκληρη ψυχανάλυση του κάναμε για να αδειάσει το πιατάκι του. Βέβαια θα μου πεις το πρόβλημα δεν ήταν του σκυλιού, εγώ του έδινα παραπάνω, αλλά αν ήταν βουλιμικό δεν θα την έτρωγε όόλη?

madicta

Well-Known Member
27 Φεβρουαρίου 2011
130
0
Φίλη Κρητικοπούλα, εμείς τα λύνουμε στο Σκάιπ. Σ' αφήνω ε το 5% για να μη βγούμε οφφ :p

rozeum

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
601
3
με αυτο που εκανες το σκυλι δεν καταλαβε απολυτως τιποτα

rozeum

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
601
3
φτιαχνεις μπουκιτσες φαγητου με πολυ πιπερι στη βολτα τα ετας δεξια και αριστερα, χωρις να δει οτι τα πεταξες εσυ, τα τρωει πικραινεται και με τα πολλα θα συνδεσει οτι φαγητο απο κατω=πικρα

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
δεν είναι σίγουρο ότι θα πικραθεί.
Μάλιστα τα περισσότερα σκυλιά δεν παίρνουν χαμπάρι όσο πιπέρι και να ρίξεις, τα χλαπακιάζουν ευτυχισμένα.
Και μετά άντε να τον εμποδίσεις ενω εσύ ο ίδιος του πετάς φαγητό στο δρόμο για να φάει.

rozeum

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
601
3
αν βαλεις πολυ πιπερι θα πικραθει, δεν παιζει,
υπαρχει και στα κτηνιατρια μια ειδικη σκονη με ασχημη γευση που ειναι για την ιδια δουλεια

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
κι όμως παίζει να μην πικραθεί καθόλου...το έχω δει με τα μάτια μου σε ΓΠ και έχω ακούσει να το λένε αρκετοί.

για τη σκόνη δεν ξέρω...δεν έχω ακούσει ποτε.
Άμα ήταν τόσο απλό ομως δε θα το θεωρούσαν οι περισσότεροι από τις πιο δύσκολες εκπαιδευσεις.

madicta

Well-Known Member
27 Φεβρουαρίου 2011
130
0
αν βαλεις πολυ πιπερι θα πικραθει, δεν παιζει,
υπαρχει και στα κτηνιατρια μια ειδικη σκονη με ασχημη γευση που ειναι για την ιδια δουλεια
Ερώτηση κρίσεως: τα μπαχαρικά δεν είναι τοξικά για τα σκυλιά;

rozeum

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
601
3
.
Άμα ήταν τόσο απλό ομως δε θα το θεωρούσαν οι περισσότεροι από τις πιο δύσκολες εκπαιδευσεις.
δεν ειπα οτι ειναι απλο, εδωσα απλα μια συμβουλη που εχω ακουσει οτι δουλευει,

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
δεν ειπα οτι ειναι απλο, εδωσα απλα μια συμβουλη που εχω ακουσει οτι δουλευει,
δε σε κατηγόρησα για κάτι :)
κι εγώ είχα ακούσει γι`αυτή τη μέθοδο ότι δουλεύει, αλλά δεν ξέρω κανέναν που να το δοκίμασε και να πέτυχε.

madicta τοξικά δεν ξέρω...βλαβερά σίγουρα, αλλα με ένα δύο μεζεδάκια δε θα πεθάνουν κιολας!

rozeum

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
601
3
μιας φιλης μου το σκυλι ετρωγε τα κακα του, το εκανε και επιασε