Προς μελλοντικούς ισως αναγνώστες με λαίμαργους σκυλάκους ... Μετα απο τη μετατροπή του μικρού σε ηλεκτρική σκούπα που ρουφάει τα πάντα, αποφάσισα να ξε-τεμπελιασω και να λαβω δραστικά μέτρα. Μάλλον ειχα παραχαλαρωσει στη βόλτα απο αποψη ενεργειας, απλα περπατούσαμε τελευταια και ο μικρός είναι πολύ ενεργητικός και επίσης ειχα χαλαρώσει και οσον αφορά και την εκπαίδευση κατα τη διάρκεια του περιπάτου και γενικότερα . Ηδη ειδα φοβερη βελτίωση (ελπίζω να μην βιάζομαι να μιλήσω ) συνδιάζοντας βολτα με μπολικη εκπαίδευση που τραβούσε συνεχως το ενδιαφέρον του μικρού. Συγκεγκριμενα έπιασε πολύ το να του εναλλάσω το να περπατάει δίπλα, να περπατάει γρήγορα (το αγαπημένο του και το αγαπημένο μου γιατι περπατοντας με γρήγορο ρυθμό δε μπορεις να φας) και να σταματάει απότομα και να ξεκινάει. Ετσι παρατηρήσαμε ήδη πολλα θετικά, δεν έχει χρόνο να αποπειραθεί να φάει πράγματα, παρασύρεται λιγότερο απο ερεθίσματα , γαυγιζει λιγότερο εξω (εχουμε φωνη ενηλικου), είναι πιο ήσυχος στο σπίτι και εγω γυμνάζομαι καλύτερα !
Καλησπέρα σας.θα ήθελα να ρωτήσω τι μπορώ να δώσω στο σκυλί μου για να του προκαλέσω εμετό;;πριν λίγο ήρθε κοντά μου είχε κάτι μέσα στο στόμα όπου δεν μπορούσε να το βγάλει.προσπαθουσε να το καταπιεί και την έπνιγε.αμεσως έβαλα τα χέρια μου να δω τι είναι και δεν πρόλαβα το είχε είδη καταπιεί.ανακουφιστικα γιατί σχεδόν πνιγόταν ομως τι να είναι αυτό;;;να σας πω ότι μιλαμε για μέσα στο σπίτι όχι έξω σε βόλτα.τι να κανω τώρα;πως να έκανε εμετό έχω λίγο ανησυχήσει.
Εαν εφαγε κατι τοσο μεγαλο που κινδυνευσε να πνιγει καλύτερα να μην προκαλέσεις εμετό (ο,τι δυσκολευεται να εισελθει θα δυσκολευτει και να εξελθει) και εφοσον δεν γνωριζεις εαν ειναι κατι που οντως τρωγεται (αρα θα διασπαστει στο στομάχι) άμεσα στον κτηνίατρο.