Πότε ο σκύλος αλυχτάει;

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
ποτε και γιατι αλυχταει ο σκυλος; εννοω αυτο το μακροσυρτο αουουουου. νομιζω το αγγλικο ειναι howl.
ολες οι φυλες το κανουν;
γιατι ρωραω: ειχε στην τιβι εναν τυπο που του επαιρναν συνεντευξη. αυτος στην αγκαλια του ειχε ενα κοκερ που εκλαιγε συνεχεια.
ξυπναει ο ρωμαιος παει μυριζει μπροστα και πισω απο την τιβι και αφου δε βρηκε τιποτα για πρωτη φορα εβγαλε 2 μακροσυρτα αουουου!

τι να υποθεσω;
ευχαριστω
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Για πολλούς λόγους μπορεί να το κάνει..

Αν μυρίσει οίστρο, αν πάσχει από ανία, αν έχει προβλήματα στον θυρεοειδή κλπ. Από διάφορες αιτίες που αν το σκυλί το κάνει χωρίς κάποιον εμφανή σε εμάς λόγο θέλει διερεύνηση τόσο σε ψυχολογικό τομέα όσο και στον παθολογικό.

Κανένα σκυλί πάντως δεν αλυχτάει χωρίς λόγο..

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
μηπως απλα το εκανε επειδη ακουγε το κλαμα απο την τηλεοραση και εμεις κοιμομασταν, ηθελε δηλαδη μας ειδοποιησει η μηπως ηθελε να επικοινωνησει με το σκυλακι που εκλαιγε;

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Aν άκουγε άλλο σκυλί μέσα από την τηλεόραση ή έξω από το σπίτι, πολύ πιθανών!

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
ακουγε απο την τηλεοραση ενα σκυλακι που εκλαιγε. δες το πρωτο ποστ. και οταν το εκανε φαινοταν να το κανει προς την τηλεοραση. μετα κοιταγε εμας ( εγω εκανα τον κοιμισμενο) και μετα παλι τηλεοραση και αουουου

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
ποτε ο σκυλος αλυχταει;
Μπερδεύτηκα..

Λέμε ότι ο σκύλος γαβγίζει γιατί κάνει ''γάβ-γάβ''

Όταν ''αλυχτάει'' τι κάνει? ''αλύχτ-αλύχτ'' :confused::confused:

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Μπερδεύτηκα..

αν και μεγάλωσα στην επαρχία ούτε που το είχα ξανακούσει το ρήμα, όταν πήγα φοιτητής στα Γιάννενα και το άκουσα, νόμιζα ότι μου λέγανε ότι ο σκύλος αρρώστησε :D

===========
Βαγγέλη, ντάξει μπήκε μέσα :D

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Μπερδεύτηκα..

[video=youtube;aaDDMj-T6F8]http://www.youtube.com/watch?v=aaDDMj-T6F8&feature=related[/video]

Last edited:

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Εσύ το λες "αλυχτάει" εγώ εχω ακούσει την έκφραση "αρουλιέται",χαχαχαχα...
Ο δικός μου το κάνει όταν ακούει σειρήνα ασθενοφόρου,συναγερμό αυτοκινήτου οτιδήποτε έχει σχέση τέλος πάντων με σειρήνες!

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
αυτή τη στιγμή στο μπαλκόνι μου κάνει αού αού κι εγώ το 'χω δαγκώσει με το παράθυρο ανοιχτό
Το προσπαθεις μου φαινεται να την αρπαξεις την πνευμονια! :eek: Και μετα γραφεις ποστ οτι κανει πολυ κρυο...:cool: Κλεισε το παραθυρο κι ασε το χιονοσκυλο να κανει οσο αου-αου θελει. :D

Δεν ξερει να χτυπησει το παραθυρο με το ποδι αν θελει να μπει μεσα?

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
εμένα μου φαίνεται επικοινωνία, κάτι άκουσε να λεει το σκυλάκι στην τουβου και απαντούσε ή συνέπασχε .....

(αλύχτ αλύχτ :p:D, όπως ο μπουφος "μπούφ μπούφ :D:D )

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Στα χωρια οταν ο σκυλος αλυχτουσε το θεωρουσαν κακο οιωνο και περιμεναν οτι καποιος θα ....:paja1::paja1:!
Συχνα καποιοι σκοτωναν τον σκυλο που αλυχτουσε για να μην τους βρει το κακο.(οπως πιστευαν).
Βεβαια γιατι αλυχτουν οι σκυλοι δεν το γνωριζω αλλα και ο δικος μου οταν περναει πορεια με μεγαφωνα,οταν περναει καρπουζας ,πατατας,κτλ,οταν ακουει γενικα μεγαφωνα το κανει.
Το σταφακι και τ κοκονι δεν το κανουν μονο το ροτ το κανει,λετε να'ναι δαιμονισμενο?:p