αν βαλω και το προβλημα υγειας της πανδωρας με την νεφρικη ανεπαρκεια αστο ξεφυγαμε παιδια,για να σας δωσω να καταλαβετε εχω βρει δευτερη δουλεια και φευγω απο το πρωι απο το σπιτι μου και γυρναω 9 το βραδυ(γι αυτο δεν μπαινω και τοσο συχνα οσο εμπαινα, γυρναω και ειμαι χωμα) και ο κυριακος εχει αλλαξει το ωραριο σε βραδυνο ωστε απο τη μια να παιρνει 100 ευρω παραπανω και απο την αλλη καποιος πρεπει να ειναι με τα ζωα κατα την διαρκεια της ημερας...και για να μην υπολογισω ενα σκυλακι το οποιο το χτυπησε αμαξι μπροστα μας πριν καπου 15 μερες στην μαραθωνος το οποιο απο το σοκ κοκκαλωσε μεσα στη μεση του δρομου και σταματησαμε και το πηραμε(για το μονο που μετανοιωνω ειναι οτι δε πηρα τις πινακιδες αυτουνου του π....... μεσα στην αναμπουμπουλα επαθα σοκ λεω παει το σκυλι ουρλιαζα),ενα πολυ μικρο τυπου τζακ ρασελακι και ευτυχως την γλυτωσε με κατι γρατζουνιες και αντιβιωση,του βρηκαμε και σπιτακι ηδη αν και ηθελα να το κρατησω,ειχα τρελαθει εντελως το εβλεπα και χτυπουσε η καρδια μου δυνατα και αυτο το ιδιο μαζι μου ομως δυστηχως δεν γινοταν,αλλα αυτο που θελω να πω ειναι πως γενικως τυχαινουν πολλα γυρω γυρω περα απο τα βασικα εξοδα το μηνα,ειδικα με αρρωστο σκυλο που εχει σιγουρα περισσοτερες αναγκες...οσων αφορα τα εξοδα μονο για τροφες θελουμε γυρω στα 180 ευρω ισως και παραπανω και μετα τα γυρω γυρω αμπουλες,κτηνιατρο,θεραπειες,λιχουδιες(και λιχουδιες οχι σε μεγαλη συχνοτητα,οταν εχουμε) κτλ.