Με τις υπερβολες μου έβγαινε γύρω στα 150€ τον μήνα. Αφού κόψαμε τις υπερβολές περίπου στο 100ρικο.
Χωρίς έκτακτα.
Χωρίς έκτακτα.
Ασε αγορασα 1 μια 65αρα πηγε , ενα λειτουργικο ηθελα μονο για την εκπαιδευση@Asmodeus Τα σαμαράκια; Θες να πήγαινει με βάση την τελευταία τάση της μόδας ή ειναι κροκόδειλος;
μωρομαντηλα, ξίδι, σόδα, σακούλες κτλπ ξέχασα να τα μετρήσω D:
Προς το παρών 10 μεγαλώνει η τροφή μου κοστίζει 30 ευρώ το μήνα περίπουπόσα κιλά είναι ο σκύλος σου;
αυτά θεωρούνται ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ έξοδα οπότε δεν τα ανέφερα κανΑχρηστες βλακειες γιατι με κυριευει ο διαολος
Μετα απο 12 συνεχομενους μηνες κατατασσονται πλεον στα παγια εξοδα Περναω καθημερινα εξω απο πετ σοπ μαζι με το γκρεμλιν...αυτά θεωρούνται ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ έξοδα οπότε δεν τα ανέφερα καν
Φέρε ισολογισμούς, φέρεΕγώ έχω μετοχές σε κτηνιατρική κλινική και πάω για το 51%.
Να τα γράψω σε ευρώ ή να φέρω ισολογισμούς?
Φέρε ισολογισμούς, φέρε
Θα 'χει ενδιαφέρον!
Παιδιά, συγγνώμη για την αδιάκριτη ερώτηση: Τι δουλειές κάνετε όλοι εσείς; Είναι λίγο απογοητευτικά έως απαγορευτικά όλα αυτά που διαβάζω. Τόσα λεφτά για το κατοικίδιο; Μάλλον τόσα πολλά μεσοϋσης της βαρβάτης κρίσης;Φέρε ισολογισμούς, φέρε
Θα 'χει ενδιαφέρον!
Κανονικές δουλειές.Τα πάντα είναι θέμα προτεραιοτήτων.Αλλωστε οι πολύ υψηλές τιμές δεν αναφέρονται σε ένα κατοικίδιο αλλά σε 2-4 .Παιδιά, συγγνώμη για την αδιάκριτη ερώτηση: Τι δουλειές κάνετε όλοι εσείς; Είναι λίγο απογοητευτικά έως απαγορευτικά όλα αυτά που διαβάζω. Τόσα λεφτά για το κατοικίδιο; Μάλλον τόσα πολλά μεσοϋσης της βαρβάτης κρίσης;
Τώρα αν σου πω ότι κόβεις προσωπικά έξοδα, για να προσφέρεις στον σκύλο σου, θα με πεις τρελό. Σαν να έχεις παιδί, ένα πράμα.Παιδιά, συγγνώμη για την αδιάκριτη ερώτηση: Τι δουλειές κάνετε όλοι εσείς; Είναι λίγο απογοητευτικά έως απαγορευτικά όλα αυτά που διαβάζω. Τόσα λεφτά για το κατοικίδιο; Μάλλον τόσα πολλά μεσοϋσης της βαρβάτης κρίσης;
Κοίτα, κανένας δεν σε υποχρεώνει να δώσεις 65€ για σαμαράκι αν δεν θες. Ούτε να αγοράζεις συνέχεια παχνίδια, ούτε η τροφή να σου βγαίνει 100€ τον μήνα. Αλλά για να έχεις καλά τον σκύλο σου, αυτό αυτόματα συνεπάγετε ότι, ναι, σαφώς δεν θα αγοράζεις 100€ κρέατα οπως η Eroe πχ, γουστάρει και το κάνει και καλά κάνει, αλλά δεν το μπορούν όλοι, αλλά επίσης ότι δεν θα πάρεις ροτβαιλερ, που θέλει 100€ ποιοτική ξηρά τροφή έτσι και αλλιώς. Εγώ και το μέλος Asmodeus ταίζουμε την ίδια τροφή, εμένα μου βγαίνει 15€ τον μήνα ενώ του Asmodeus 80.Παιδιά, συγγνώμη για την αδιάκριτη ερώτηση: Τι δουλειές κάνετε όλοι εσείς; Είναι λίγο απογοητευτικά έως απαγορευτικά όλα αυτά που διαβάζω. Τόσα λεφτά για το κατοικίδιο; Μάλλον τόσα πολλά μεσοϋσης της βαρβάτης κρίσης;
Επειδή έκανες quote το δικό μου post -τυχαία υποθέτω- να σου απαντήσω πως πχ τα δικά μου έξοδα για δύο μικρόσωμα, μοιράζονται στα 2 με τον σύντροφο μου. Δουλεύουμε και οι δύο. Ίσως αν ήμουν μόνη και δεν είχα χρήματα, να είχα μόνο έναν σκύλο, δεν ξέρω.Παιδιά, συγγνώμη για την αδιάκριτη ερώτηση: Τι δουλειές κάνετε όλοι εσείς; Είναι λίγο απογοητευτικά έως απαγορευτικά όλα αυτά που διαβάζω. Τόσα λεφτά για το κατοικίδιο; Μάλλον τόσα πολλά μεσοϋσης της βαρβάτης κρίσης;
Όλοι έχουν χόμπι/προσωπικά έξοδα. Άλλος τα ταξίδια, άλλος τα τσίπουρα, άλλη τα ρουχα, άλλη τα νύχια, μερικοί τα ποτάκια και άλλοι τα σκυλιά. Όλα είναι θέμα επιλογών.Παιδιά, συγγνώμη για την αδιάκριτη ερώτηση: Τι δουλειές κάνετε όλοι εσείς; Είναι λίγο απογοητευτικά έως απαγορευτικά όλα αυτά που διαβάζω. Τόσα λεφτά για το κατοικίδιο; Μάλλον τόσα πολλά μεσοϋσης της βαρβάτης κρίσης;
Με πολυ λιγοτερα μπορεις να προσφερεις μια πολυ καλη ζωη στο σκυλο σου. Αλλωστε πολλα απο αυτα που αναφερονται θα τα παρεις μια αντε δυο φορες. Ποσους οδηγους δηλαδη ειναι αναγκη να αλλαξει καποιος ή ποσους νυχοκοπτες θα αγορασει στη ζωη του σκυλου κτλ. Με αμπουλες (2 advantix ή 2 triact) και μια super premium τροφη (belcando senior) που ειναι τα στανταρ μηνιαια εξοδα ηθελα για δυο μεσαιου μεγεθους σκυλια ~90€ το μηνα. Τωρα που εχω μονο ενα εχει πεσει στο μισο. Βεβαια υπαρχουν τα εκτακτα και οι τακτικες επισκεψεις στον κτηνιατρο που ειναι εκτος υπολογισμου. Οσο για την εκτονωση και τη διασκεδαση του σκυλου δεν χρειαζονται φαντεζι παιχνιδια. Πιο πολυ θα ευχαριστηθει με ενα κομματι χοντρο σχοινι με κομπους ή ενα παντζακι απο ενα παλιο τζιν με μπαλακια του τενις μεσα δεμενα με κομπους, με ελαχιστο εως μηδενικο κοστος.Παιδιά, συγγνώμη για την αδιάκριτη ερώτηση: Τι δουλειές κάνετε όλοι εσείς; Είναι λίγο απογοητευτικά έως απαγορευτικά όλα αυτά που διαβάζω. Τόσα λεφτά για το κατοικίδιο; Μάλλον τόσα πολλά μεσοϋσης της βαρβάτης κρίσης;