Πρόταση

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
οκ,συμφωνω,ακυρη η θεματολογια...αλλα τοσο ακυρη ωστε να κλειδωθει ενα τετοιο θεμα?απο την μια δεν θα μας σωσει ουτε θα βγει καποια αποφαση απο εναν τετοιο ψηφο,αλλα ρε παιδια το θεμα ειναι πολυ σημαντικο.ας μην το φτυνουμε ετσι...παρολα αυτα,ας δετουμε την αποφαση αυτη...ομως τι θα ελεγε η διαχειρηση εαν ανοιγοταν μια ακομη γωνιτσα για πιο ασχετα κ γενικα θεματακια,σαν επικοινωνια μεταξυ των μελων ας πουμε,προβληματισμους,χιουμορακι κτλ κτλ...πολυ γενικες κουβεντες.ε?τι λετε?

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Υπήρχε στο παρελθόν και καταργήθηκε. Ξανασυζητήθηκε και η απόφαση της διαχείρησης ήταν και πάλι αρνητική. Αν θέλεις μπορείς να επαναφέρεις το θέμα (των γενικών θεμάτων, όχι της Μακεδονίας) στα σχόλια/προτάσεις και θα σου απαντήσουν αναλόγως οι διαχειριστές σε περίπτωση που έχει αλλάξει κάτι. :)
(for the record, εγώ προσωπικά ήμουν υπέρ, οπως και του τσάτ, αλλά δεν ευδοκίμησε. :) )

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Πάντως όσο υπήρχε η κίνηση ήταν πολύ μεγαλύτερη σε αυτά τα ξέμπαρκα θέματα.. (όσοι θυμάστε το by night π.χ...) παρά σε αυτά που έπρεπε να υπάρχει.. (άσχετο αν είχε γίνει εκείνο από προτροπή μου..) πλέον δεν είμαι υπέρ..

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Κι εγω ημουν υπερ για γενικη συζητηση αλλά οχι τσατ. Φοβαμαι ομως πως ως γνησιοι Ελληνες θα καταληξουμε να μιλαμε για πολιτικη και σεξ.
Σε ενα αγγλικο φορουμ ασχετο με σκυλια, οπου ειμαι σταθερο μελος, υπαρχει χωρος για γενικα θεματα, τα λεγομενα the commons, και εχει καταληξει να εχει το 40% της κινησης του ολου φορουμ. Πολλοι μπαινουν μονο και μονο γι αυτο και γραφουν μονο εκει.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
κοιτα,δεν νομιζω πως μια γενικη θεματολογια θα αποροφησει μεγαλο ποσοστο χρηστων ,ηδη εγγεγραμενων στο φορουμ.θα συμμετεχουν κ εκει αλλα οχι αποκλειστηκα.δεν νομιζω δλδ καποιος να ενδιαφερεται για το ζωο του η να θελει να βοηθησει αλλους κ να αραξει στην γενικη θεματολογια.οκ,σιγουρα θα υπαρχουν κ οι "αδεσποτοι",αλλα δεν βλεπω το τοσο μεγαλο κακο.για το τσατ τωρα που αναφερατε,απλα θα ηταν καλη μια επιλογη μαζι με τα προσωπικα μυνηματα,στυλ msn ας πουμε,που να μπορουν δυο η κ παραπανω χρηστες να συνομιλησουν πιο αμεσα απο οτι με τα πμ.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Με το τσατ διαφωνω.... θα καταληξει "χρυσο κουφετο " στανταρ..Για μια Γενικη θεματολογια δεν ειμαι και τοσο αρνητικη..

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
κοιτα,δεν νομιζω πως μια γενικη θεματολογια θα αποροφησει μεγαλο ποσοστο χρηστων ,ηδη εγγεγραμενων στο φορουμ.θα συμμετεχουν κ εκει αλλα οχι αποκλειστηκα.δεν νομιζω δλδ καποιος να ενδιαφερεται για το ζωο του η να θελει να βοηθησει αλλους κ να αραξει στην γενικη θεματολογια.οκ,σιγουρα θα υπαρχουν κ οι "αδεσποτοι",αλλα δεν βλεπω το τοσο μεγαλο κακο.για το τσατ τωρα που αναφερατε,απλα θα ηταν καλη μια επιλογη μαζι με τα προσωπικα μυνηματα,στυλ msn ας πουμε,που να μπορουν δυο η κ παραπανω χρηστες να συνομιλησουν πιο αμεσα απο οτι με τα πμ.

Μην το λες..
Να ήξερες πόσα post χάθηκαν όταν αποφάσισε ο admin να τα σβήσει..
Από ερωτήσεις για γάμους ..και ερωτικές εξομολογήσεις..μέχρι αφιερώματα τραγουδιών., μουσικές βραδιές.., παιχνίδια ταινιών.., βιντεάκια με πρωταγωνιστές εμάς (ομολογώ απίστευτο..), κριτική για την γιουροβίζιον και παρα πολλά αλλα..
Τέλειες εποχές, γελάσαμε όντως πάρα πολύ..αλλα πουθενά από όλα αυτά που γινόντουσαν καθημερινά δεν υπήρχε συσχέτιση με την θεματολογία ..σκύλος.

και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα..με μια γενική θεματολογία..

nacho_DL

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2010
615
3
Αθηνα - Moσχατο
To χρυσο κουφετο δεν ειν κακο.....:p:p

Το πραγματικο προβλημα με το chat ειναι οτι αν λεγονται και λυνονται εκαι διαφορα θεματα μικρα η μεγαλα , που θα τα βρισκουμε μετα εμεις οι ασχετοι να ξεστραβωνομαστε??

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
μα ο σκυλος εχει να κανει με την καλη μας διαθεση ετσι κ αλλιως...αν μια τετοια γωνια μας φτιαχνει την διαθεση γιατι να ειναι κακη?ειναι σαν να μπαινουμε σε ενα νοσοκομειο κ να μιλαμε μονο για ασθενειες.επισης,αν γινοταν,θα ηταν καλο τα ποστ στα "γενικα" να μην μετρωντε στα συνολικα του χρηστη.ετσι θα αποφευγουμε να γραψουμε κατι σχετικο με σκυλια εκει κ κανεις δεν θα χασει καποια πληροφορια ουσιας για τον σκυλο του.

λυσεις παιδια πιστευω οτι υπαρχουν κ ειναι καλο πιστευω να δωθει κ η επιλογη της ελευθερης κουβεντας στο φορουμ.
προσωπικα εγω,ειχα ενα θεμα με καποια στραβη που μου ετυχε κ εχασα λεφτα απο μια απατη κ ενω ηθελα να προηδοποιησω κοσμο εδω μεσα να μην πεσει σε τετοιου ειδους παγηδα,δεν ειχα που να το γραψω.το εγραψα στα γενικα κ σβηστηκε.υπαρχουν σιγουρα κ αλλοι που θελουν να πουν κατι κ δεν υπαρχει αναλογο θεμα.τωρα απο εκει κ υστερα,η διαχειρηση θα κρινει σιγουρα το τι θα γινει...

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
τωρα απο εκει κ υστερα,η διαχειρηση θα κρινει σιγουρα το τι θα γινει...
Aκριβώς..
Όπως είπε και η Πηγή έχει ξανά γίνει η πρόταση στην διαχείριση..και η απόφαση είναι καθαρά θέμα του admin.

:)

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Τι εννοείς να μην μετρώνται στα συνολικά ποστ του χρήστη;Ποιο θα είναι το κέρδος;

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
μονο στα γενικα.αλλα κ τωρα για ποιο λογο τα μετραμε κ αναγραφοντε?ασχετα με αυτο κ για να σου αναλυσω αυτο που σκεφτομαι κ πως το σκεφτομαι...
καποιοι εχουν βιτσιο με το ποσα ποστ εχουν.ισως θα μπαινουν στα γενικα κ θα γραφουν μονο βλακειες για να πλουτησουν τα ποστ τους.σε αλλα φορουμ ειχαν κ καποια παιχνιδια λεξεων που εγραφαν κ ανεβαιναν τα ποστ,αλλα συμμετοχη ενεργη στο φορουμ για θεματα σκυλου, 0!οπωτε το να μην μετρωντε τα ποστ στα γενικα ,ειναι απλα κινηση αποφυγης οχι της αυξησης του αριθμου των ποστ του καθε ενα μας,αλλα της δημοσιευσης της οποιαςδηποτε κουλαμαρας κατ εξακολουθηση.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
τα ποστ στα "γενικα" να μην μετρωντε στα συνολικα του χρηστη.ετσι θα αποφευγουμε να γραψουμε κατι σχετικο με σκυλια εκει κ κανεις δεν θα χασει καποια πληροφορια ουσιας για τον σκυλο του.
Aυτό τώρα τι σχέση έχει? ΠΟιος κοιτάει τον αριθμό των ποστ (το δικό του ή των αλλωνων)?

Παντως η διαχείρηση έχει τοποθετηθεί επανηλλειμένα για το θεμα.... και σχετικά προσφατα. :)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Αμα θελει καποιος να αυξήσει τα ποστ του είναι εξαιρετικά εύκολο και στα σκυλοτόπικ. Και μόνο τα καλοσωρίσματα, είανι δεκάδες ποστ...... (ποιος ήταν που είχε πάρει σβάρνα και καλοσώριζε κι αυτούς που είχαν έρθει χρόνια πριν και είχαν ήδη φύγει??:D:D

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Τι να σου πω.....
Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν κοίταξα ποσα post έχω και δεν το σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι θέμα....

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Εγώ είμαι υπέρ μιάς πιό χαλαρής θεματολογίας...και ενός τσάτ γενικότερου...και λιγότερων διαγραφών θεμάτων που δεν έχουν να κάνουν άμεσα με τον σκύλο...
το έχω ξαναπεί -και φαίνεται κιόλας :)

Ποιό θέμα κλειδώθηκε πάλι?

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.530
781
Ξεσσαλονικη!!!
ρε κοπριτι δεν ξερω ποιος το κανει.αλλα σιγουρα υπαρχει κοσμος που τα κοιταει κ βγαζει συμπερασματα το ποσο εμπειρος εισαι κτλ κτλ.το εχω δει να συμβαινει,οχι εδω,κ να μου εκφραζουν κ τετοια συμπερασματα.αρα καποιοι το κοιτανε κ ισως για να αναιβασουν κ αυτοι τα δικα τους θα κατεφευγαν σε τετοιες λυσεις.

τωρα οσο για αυτον που λες που καλοσωριζε τους παντες,οριστε που ετσι τον κατηγορεις,κ με το δικαιο σου κιολας.για ποιο λογο το εκανε αυτο?απο ευγενια?τουλαχιστον στα γενικα δεν θα ζαλιζε τον κοσμο του εντος θεματος.