Πρόταση

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Νομίζω οτι θα πρεπει να το αφήσουμε την αντιμετώπιση της κάθε μεμονωμένης περίπτωσης στην κρίση των συντονιστών (γι'αυτό άλλωστε ορίστικαν :) ), χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι ευπρόσδεκτες οι προτάσεις, τα σχόλια και οι επισημάνσεις.

Να είστε σίγουροι πάντως οτι γίνεται η καλύτερη δυνατή προσπάθεια στα πλαίσια του περιορισμένου χρόνου ωστε το φόρουμ να είναι όσο πιο συμμαζεμένο γίνεται! :)

vasiliki68

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
526
2
Αμαλιάδα
Νομίζω οτι θα πρεπει να το αφήσουμε την αντιμετώπιση της κάθε μεμονωμένης περίπτωσης στην κρίση των συντονιστών (γι'αυτό άλλωστε ορίστικαν :) ), χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι ευπρόσδεκτες οι προτάσεις, τα σχόλια και οι επισημάνσεις.

Να είστε σίγουροι πάντως οτι γίνεται η καλύτερη δυνατή προσπάθεια στα πλαίσια του περιορισμένου χρόνου ωστε το φόρουμ να είναι όσο πιο συμμαζεμένο γίνεται! :)
Δεν θέλω να μπω στα "χωράφια" κανενός και αν φαίνεται έτσι ειλικρινά δεν έχω καμία τέτοια πρόθεση. Το ότι έκανα μια πρόταση δε σημαίνει ντε και καλά πως είναι και σωστή ή καλύτερα αυτή που εξυπηρετεί περισσότερο, απλά κατέθεσα αυτό που εγώ είδα, από κει και πέρα εσείς κρίνετε πως θα το διαχειριστείτε και φυσικά αναγνωρίζω τον κόπο που καταβάλετε οι συντονιστές και το χρόνο που χρειάζεται:)