Πρόβλημα με τη γειτόνισσα!

Status
Κλειδωμένο θέμα

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Η τύχη βοηθά τους τολμηρούς αλλά και του ανεύθυνους.
Αν σε αυτή τη χώρα υπήρχε ένα σωστό και άρτιο νομοθετικό σύστημα περί ευζωίας των κατοικίδιων , τότε πολλοί από εμάς θα είχαν στενές επαφές με το νόμο .
Δυστυχώς όμως για τα ζώα και ευτυχώς για τους ιδιοκτήτες , ζούμε σε μια χώρα που τη λέξη ζώο την χρησιμοποιούν για βρισιά και η απόκτηση ζώου είναι κάτι που γίνετε χωρίς σκέψη.
Δεν αγαπάμε τα ζώα κατά πως μας βολεύει αλλά σύμφωνα με τις ανάγκες τους και με σεβασμό στο γενικότερο σύνολο.
Ακούω πολλούς να λένε << μα είναι τεράστιο , πώς να το κουμαντάρω ;>>
<<μα είναι άγριο πώς να το βγάλω έξω >>
Ναι αλλά εσείς το επιλέξατε και εσείς το μεγαλώσατε χωρίς τη στοιχειώδη γνώση και ευθύνη.
Θα ήθελα πολύ να συναντούσα μερικούς από αυτούς σε μια καφετέρια και εκεί που θα πίνουν τον καφέ τους να στείλω το παιδί μου να τους ρίξει ένα ποτήρι νερό στα μούτρα και εγώ να τους απαντήσω << μα είναι ζωηρό τι να του κάνω ; >> ._

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
Η τύχη βοηθά τους τολμηρούς αλλά και του ανεύθυνους.
Αν σε αυτή τη χώρα υπήρχε ένα σωστό και άρτιο νομοθετικό σύστημα περί ευζωίας των κατοικίδιων , τότε πολλοί από εμάς θα είχαν στενές επαφές με το νόμο .
Δυστυχώς όμως για τα ζώα και ευτυχώς για τους ιδιοκτήτες , ζούμε σε μια χώρα που τη λέξη ζώο την χρησιμοποιούν για βρισιά και η απόκτηση ζώου είναι κάτι που γίνετε χωρίς σκέψη.
Δεν αγαπάμε τα ζώα κατά πως μας βολεύει αλλά σύμφωνα με τις ανάγκες τους και με σεβασμό στο γενικότερο σύνολο.
Ακούω πολλούς να λένε << μα είναι τεράστιο , πώς να το κουμαντάρω ;>>
<<μα είναι άγριο πώς να το βγάλω έξω >>
Ναι αλλά εσείς το επιλέξατε και εσείς το μεγαλώσατε χωρίς τη στοιχειώδη γνώση και ευθύνη.
Θα ήθελα πολύ να συναντούσα μερικούς από αυτούς σε μια καφετέρια και εκεί που θα πίνουν τον καφέ τους να στείλω το παιδί μου να τους ρίξει ένα ποτήρι νερό στα μούτρα και εγώ να τους απαντήσω << μα είναι ζωηρό τι να του κάνω ; >> ._
Βαγγέλη συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, αν κ αυτή είναι αρκετά εκτενής συζήτηση. Επειδή όμως μια κατάσταση δεν υποστηρίζεται νομικά, δε σημαίνει ότι αυτομάτως είναι κ ηθικά σωστή.

LenaBorderCollie

Well-Known Member
17 Μαϊου 2012
489
0
34
Θεσσαλονίκη
Χαχαχαχχαχαχαχαχ!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
ρε ghelly τι λες???περιγραφεις τον χωρο οπου ζουν τα σκυλια σαν να ειναι τρογλη??ποιος ηλιος?ποια τσιμπουρια ??γιατι ξερεις πως ειναι το σπιτι μας??τεραστια βεραντα με χαγιατια και κατηγορεις οτι ειναι στον ηλιο και στη ζεστη??με το σπιτακι του !απου που να κολλησει τσιμπουρια >απο τον αερα ?και τα εμβολια του εχει και την αποπαρασητωση!αν ειμασταν τοσο τερατα οπως μας περιγραφεις θα τα ειχαμε ειδη παει στην εξοχη πνιγμενα στο τσιμπουρι και στην βρωμα!χωρις να ξερετε μιλατε!ελεος
Καταρχήν... το "ρε" ούτε φίλος μου δεν του επιτρέπω να το λέει...
Και ξέρεις τι ειναι τα τσιμπούρια? Εντομα... αυτά κινούνται όπου υπάρχει ανοιχτός χώρος κοντά σε χώμα, φυτά, θάμνους κλπ.
Ξέρεις και κατι αλλο? Ο ήλιος δεν ειναι μόνο στον ουρανο, αντανακλάται προκαλώντας εγκαύματα ακόμα και όταν το σκυλι ειναι σε υπόστεγο. Το χαγιάτι προστατεύει από την υγρασία της βροχής? Μπαααα, ή τουλάχιστον το δικό μου στο δικό μου σπιτι όχι.
Τα εμβόλια ξέρεις τι ειναι? Δεν σε σώζουν από τίποτα. Το ότι εκανε εμβόλια (αυτό μας ελειπε) δεν σημαίνει ότι δεν θα νοσήσει... απλά ότι εχει πιθανότητα όταν νοσησει να το περάσει πιο ελαφρια....

edit: και όχι, μιλούσα γενικά...
Αλλά στο χωριό σου που οι σκνίπες δεν πάνε, τι σε μέλλει? Εσύ μια χαρά τα κάνεις όλα! Να ερθεις να εκπαιδεύσεις και τα δικά μας δυστυχισμένα.

Last edited:

deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
41
ελληνορωσων
εγω δεν μιλησα για αγαπη αλλα για τις βασικες αναγκες που εχει ενα ζωο,ενας σκυλος (μιας που ειμαστε σε σκυλοφορουμ)...και που εμεις ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ,οχι αν θελουμε--> ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ, να του παρεχουμε... δε νομιζω οταν γεννηθηκες εσυ να σε ειχαν δεμενη οι γονεις σου σε ενα κηπο(η λυμενη επισης στο κηπο),ουτε να σε αφηνανε να ξεχειμωνιαζεις στο μπαλκονι με ενα σπιτακι και μπολικες κουβερτουλες για να μη κρυωνεις κιολας ,να περνας καλα και να μπαινοβγαινεις οποτε θελεις,αντιθετως οποτε εκλαιγες τρεχανε ολοι αποπανω σου μη παθει τπτ το παιδι και κανεις δεν εκανε παρατηρηση .... αντιθετως σε εκπαιδευσανε,γιατι τα οσα σου μαθανε οι δικοι σου μεγαλωνοντας μια εκπαιδευση ητανε και μαλιστα σε στειλανε και σε εκπαιδευτη,στο σχολειο σου δλδ που απο εκει θα επρεπε να ειχες αποκτησει και τη στοιχειωδη παιδεια!!!
επενδυσανε σε σενα λοιπον ,δε σε αφησανε επειδη τσακωθηκες μαζι τους καποια στιγμη,ουτε επειδη φωναζες σε κλεισανε σε ενα δωματιο,σε ενα κηπο,σε ενα μπαλκονι,επενδυσανε λοιπον για να σε ντυσουν,να σε ταισουν,να σε μορφωσουν(μολυβια,στυλοι,γομες,τετραδια,φροντιστηρια,κρυωματα, κτλ κτλ) και εξελιχθηκες στο ατομο που εισαι σημερα...................... βλεπω οτι ουτε εσυ συμορφωθηκες οπως και η γειτονισσα σου,μονο που εσυ και ειχες και εχεις επιλογη να το κανεις,σκεφτομαι πως οκ οταν ειμαστε μικροι οι γονεις μας μας λενε τι πρεπει να κανουμε με το τροπο που ξερουν ειναι δεν ειναι σωστος,μεγαλωνοντας ομως βλεπουμε τι ειναι σωστο,τι στραβο και τι οχι......εδωμεσα ειναι ανθρωποι που αγαπουν τα ζωα,τα υπολογιζουν στη ζωη τους,σε αλλους απο εμας ειναι και η ιδια τους η ζωη,σε αλλους ειναι μια παρεουλα,ο φιλος τους,αυτος που οτι και να κανουν θα ειναι διπλα τους και ολοι μας εχουμε ενα κοινο,την αγαπη μας γι αυτα και το οτι προσπαθουμε να τους δωσουμε οσο το δυνατον μια καλυτερη ζωη,αλλοι μας τα καταφερνουμε αλλοι οχι,το θεμα ειναι ομως οτι ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ,ολοι εμεις λοιπον,ειμαστε απο μια "παστα" να το πω που οταν κατι χαλαει το φτιαχνουμε δε το πεταμε,δε το παραταμε... θα σου προτεινα να τα δεις ολα αυτα που σου ειπαμε ολοι μας και να κανεις οτι καλυτερο για τα ζωα σου...λυπαμαι ειλικρινα γιατι εισαι μικρη ακομη,μενεις επαρχια και εχει ενα κουκλο καυκασο και ενα κοκκωνακι που εχουν τοσες δυνατοτητες και τα εχετε παρατησει,αν οχι το κοκκωνι,τον καυκασο....

ntina!93

Well-Known Member
28 Ιουλίου 2012
56
0
Καταρχήν... το "ρε" ούτε φίλος μου δεν του επιτρέπω να το λέει...
Και ξέρεις τι ειναι τα τσιμπούρια? Εντομα... αυτά κινούνται όπου υπάρχει ανοιχτός χώρος κοντά σε χώμα, φυτά, θάμνους κλπ.
Ξέρεις και κατι αλλο? Ο ήλιος δεν ειναι μόνο στον ουρανο, αντανακλάται προκαλώντας εγκαύματα ακόμα και όταν το σκυλι ειναι σε υπόστεγο. Το χαγιάτι προστατεύει από την υγρασία της βροχής? Μπαααα, ή τουλάχιστον το δικό μου στο δικό μου σπιτι όχι.
Τα εμβόλια ξέρεις τι ειναι? Δεν σε σώζουν από τίποτα. Το ότι εκανε εμβόλια (αυτό μας ελειπε) δεν σημαίνει ότι δεν θα νοσήσει... απλά ότι εχει πιθανότητα όταν νοσησει να το περάσει πιο ελαφρια....

edit: και όχι, μιλούσα γενικά...
Αλλά στο χωριό σου που οι σκνίπες δεν πάνε, τι σε μέλλει? Εσύ μια χαρά τα κάνεις όλα! Να ερθεις να εκπαιδεύσεις και τα δικά μας δυστυχισμένα.
ωραια να σε πληροφορησω οτι υπαρχουν ουτε φυτα ουτε χωμα επανω!πολυ τραγικα τα εκανες!τι να πουν εκεινα που τα εχουν στα εξοχικα............

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
ωραια να σε πληροφορησω οτι υπαρχουν ουτε φυτα ουτε χωμα επανω!πολυ τραγικα τα εκανες!τι να πουν εκεινα που τα εχουν στα εξοχικα............
Ό,τι να ναι....
απορώ τι κάνεις εδώ πια!
Είσαστε επαρχία χωρίς πράσινο, αλλά με πολυ ήλιο, που εμεις δεν εχουμε.

Α ξεχασα, εγώ ειμαι σε εξοχικό με γκαζον και θαμνους. Και ενας ακόμα λογος που βάζω το δυστυχισμένο σκυλι μου μέσα στο σπιτι... εκτος από τις σκνίπες.
Γενικά δεν ξερω αν το κάνεις επιτηδες, αλλά απαντάς μόνο για να παραστήσεις το πνεύμα αντιλογίας. Δεν περασαν πολλά χρόνια που ήμουν 19 αλλά τότε προσπαθούσα να ακουω και να μαθαίνω. Όχι να ανταπαντάω χωρίς νόημα σε ό,τι μου λενε και σε ό,τι με συμβουλεύουν.
Εδώ κανεις δεν εχει όρεξη να στην λέει διαρκώς, αλλωστε αδιάφορο μας ειναι, τα σκυλιά θέλουμε να "προστατεψουμε" από την ξεροκεφαλιά σου.

ntina!93

Well-Known Member
28 Ιουλίου 2012
56
0
ασε την κοντρα γιατι εγω μπηκα εδω μεσα μονο και μονο να ρωτησω καποια πραγματα!και σας ειπα οτι δεν γινονται αυτα που λετε για διαφορους λογους!εσεις ξεκινησατε να λετε οτι το ενα ειναι παρανομο το αλλο δεν κανει καλο κτλ!μεσα σε 11 σελιδες με ειπατε απο ανεφθηνη ,τι τα θελουμε τα σκυλια ,λες και καναμε το ΕΓΚΛΗΜΑ!ολοι σας δηλ δεν κανετε σφαλματα?οχι οχι ποτε ...τι λες να προστατεψετε να σκυλια μου απο μενα????για ηρεμησε γιατι μπηκα με ολη την καλη διαθεση αλλα μονο πολεμο κανετε!λυπαμαι παρα πολυ ..και ακομα δεν μπορω να καταλαβω γιατι κοντεψατε να με φατε !επειδη δεν δεχομαστε να βαλουμε τα σκυλια στο σπιτι???σας πειραζουν οι αληθειες...τι να διαβασω ??τις προσβολες σας??οχι ευχαριστω μεγαλο λαθος που ρωτησα !το ιδιο θα πειτε και σεις που μου απανταγατε..δεν πουλαω κανενα πνευμα και ουτε με ξερετε προσωπικα για να μου φερεστε ετσι! δεν ειμαστε ολοι ιδιοι ωστε να προσφερουμε καλα στα σκυλια μας ουτε εχουμε τις ιδιες δυνατοτητες και επρεπε να το σεβαστουν καποιοι !ολοι εχουμε δικαιωμα να εχουμε κατοικιδιο και να το αγαπαμε οπως μπορουμε!να ειστε ολοι καλα και να προσεχετε τα σκυλια σας...........το θεμα εκλεισε.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Δεν έχουν όλοι το δικαίωμα να έχουν σκύλο. Ούτε έχουν όλοι την ικανότητα να έχουν σκύλο, κάτι που άλλοι αναγνωρίζουν κι άλλοι όχι. Προφανώς εσείς ανήκετε στη δεύτερη κατηγορία.

Το θέμα έκλεισε δυστυχώς χωρίς κανένα θετικό αποτέλεσμα και σ' αυτό οφείλεται η ξεροκεφαλιά σου. Καλή συνέχεια λοιπόν.

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
!ολοι εχουμε δικαιωμα να εχουμε κατοικιδιο και να το αγαπαμε οπως μπορουμε!
Όχι δεν έχουν όλοι το δικαίωμα να έχουν σκύλο.

Δεν έχουν όλοι το δικαίωμα να έχουν αυτοκίνητο .

Δεν έχουν όλοι το δικαίωμα να έχουν παιδιά .

Δεν έχουν όλοι το δικαίωμα να έχουν Δικαιώματα.

Δεν θα έχουν ποτέ κανένα δικαίωμα μέχρι να μάθουν ότι τα δικαιώματα έχουν και υποχρεώσεις.

Βαρέθηκα να βλέπω παιδιά στα φανάρια

Βαρέθηκα να βλέπω ταλαιπωρημένα ζώα

Βαρέθηκα να βλέπω αδικοχαμένους στην άσφαλτο

Επειδή κάποιοι νόμιζαν πως ήταν δικαίωμα τους .

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα

Δεν θα έχουν ποτέ κανένα δικαίωμα μέχρι να μάθουν ότι τα δικαιώματα έχουν και υποχρεώσεις.

Απλά respect

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα

Ένα "thank you" από μένα.

ntina!93

Well-Known Member
28 Ιουλίου 2012
56
0
παρακαλω πολυ να τελειωσει ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ!

δεν εβρισα κανεναν ,δεν ειπα κανεναν ανευθυνο ουτε ηλιθιο ,ουτε ξεροκεφαλο!

ωραια εγω ειμαι και οικογενεια μου ειμαστε ξεροκεφαλοι αλλα εσεις ειστε οι ασεβαστοι και δεν υπολογιζετε τιποτα ..δεν φοβαμαι να πω την γνωμη μου αλλα καποιους τους ενοχλει αυτο !

επρεπε να ντρεπονται καποιοι εξυπνοι που ειπαν: Όχι δεν έχουν όλοι το δικαίωμα να έχουν σκύλο.
αυτο με προσβαλει και οσους εχουν σκυλια!επειδη δεν τους δωσαμε εκπαιδευση δεν αξιζουμε να εχουμε σκυλακι?????οταν μια γριουλα θελει για παρεα σκυλακι και δεν το εκπαιδευει πρεπει να το πεταξει στο δρομο?????και συγγνωμη που δεν εχουμε βιλα να τρεχουν ελευθερα..αλλα ναι οπως παντα το σωστο ειναι μεσα στο διαμερισμα κλεισμενα μονο και μονο μην παθουν κατι! με την γειτονισσα τα βρηκαμε ....! βαλτε εσεις λιγο μυαλο εδω μεσα και κοιταξτε λιγο τα προβληματα του κοσμου...και αντι για συμβουλες πηρα προσβολες και ταπεινωσυνη ! ξερω θα συνεχισετε να προσβαλετε και να μην σας καιγετε καρφακι αλλα αν κρινω απο την συμπεριφορα σας φανταζομαι πως εχετε και τα σκυλια σας και ας λετε οτι τα φροντιζετε πλουσιοπαροχα! δεν θα πεσω αλλο στο επιπεδο σας.......

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Και πολύ καλά θα κάνεις! Μη πέσεις άλλο στο επίπεδο μας.

Εξάλλου διαβάζοντας το θέμα σου απορώ γιατί μπήκες μέσα και τι προσδοκούσες από αυτό το φορουμ.

Γιατί συμβουλές δεν ήθελες.

Να σαι καλά.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Μην προσπαθείς να μάθεις ένα γουρούνι να τραγουδάει. Χάνεις τον καιρό σου και ενοχλείς το γουρούνι.

panosdog

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2012
320
1
Φιλη ntina!93 καταρχας μην τρελενεσαι!
Μην προσπαθεις να απαντησεις σε ολους και σε ολα, ειναι λαθος!
Κατσε ακου αυτα που σου λενε και εκει που εισαι λαθος προσπαθησε να το διορθωσεις.
Δεν εισαι ουτε σε ολα λαθος ουτε σε ολα σωστη οπως και ολοι εδω μεσα.
Και εγω εχω 2 ποιμενικους, ενα καυκασου και ενα βελγικο και δεν τους βαζω μεσα στο σπιτι. Εκτος απο την ηλικια μεχρι να κανουν τα εμβολια τους. Αυτο δεν σημαινει ουτε οτι τα εχω στον ηλιο ουτε οτι τα τρωει η βροχη! Απλα μπορεις να παρεις ολα τα απαραιτητα μετρα ωστε ο σκυλος να ειναι ευτηχισμενος οπου και να τον εχεις και φυσικα να ασχολησε πολλες ωρες να κανεται τις βολτες σας τα μπανακια και ολα τα σχετικα.
Τα παιδια πιο πανω σου δινουν πολλες πληροφοριες που πρεπει να τις αξιοποιησεις.
Γινε λιγο δεκτικη!

Last edited by a moderator:

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
Δεκτικοί είναι οι άνθρωποι που αναγνωρίζουν το πρόβλημα.
Δεκτικοί είναι οι άνθρωποι που πιστεύουν πως έχουν κάτι να μάθουν.
Δεκτικοί δεν είναι οι άνθρωποι που πιστεύουν ότι τα γνωρίζουν όλα

fotispap83

Well-Known Member
10 Απριλίου 2012
560
1
Πετρουπολη,Αθηνα
Φιλε Πανο οταν δεν ξερεις καποια πραγματα και μπαινεις και ρωτας καποια ατομα που εχουν εμπειρια στο συγκεκριμενο θεμα οσα χρονια εσυ ζεις πρεπει να ακους και λιγο,ουτε να αντικρουεις οτι ακους ουτε να θες να σου πουν την λυση που σε βολευει!!Ας ελεγε απο την αρχη αν ηταν ετσι οτι μπορουμε η να το δεσουμε η να το δεσουμε!!!να ξερουν και τα παιδια τι να της πουνε!!

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog