Την απόφαση της αλλαγής θα την πάρουν οι ίδιοι, αν την πάρουν...Όχι εμείς ΠάνοΟι ανθρωποι αλλαζουν!
Επισης δικαιουνται μια δευτερη ευκαιρια!
Την απόφαση της αλλαγής θα την πάρουν οι ίδιοι, αν την πάρουν...Όχι εμείς ΠάνοΟι ανθρωποι αλλαζουν!
Επισης δικαιουνται μια δευτερη ευκαιρια!
Το παθαίνω κι εγώ δυό φορές τον χρόνο.Μηπως εγινα πολυ μαλακος τελευταια?
Για να αλλάξει κάποιος πρεπει να ειναι δεκτικός και να ακούει πριν κρίνει.Παιδια και εγω μαζι σας!
Οντως εχει να παρει μονη την αποφαση για τη συνεχεια δεν ειπα το αντιθετο!
Απλα να μην περνουμε και εμεις την αποφαση να μην ειναι εδω.
Μερικοι ανθρωποι θελουν το χρονο τους ετσι δεν ειναι?
Μηπως εγινα πολυ μαλακος τελευταια?
Καλύτερα, κάνε τον κόπο να διαβάσεις όλα τα μηνύματα.Δεν διάβασα όλα τα σχόλια αλλά διάβασα αρκετά για να εξοργιστώ. Μια ερώτηση θα σου κάνω, πόσες φορές την ημέρα πας στην τουαλέτα για την ανάγκη σου; Τα ζωντανά σου θα αποκτήσουν προβλήματα στα νεφρά αν τα βγάζεις μόνο 1 φορα την ημέρα η όπως Έγραψες καμία φορά και δυο φορές την ημέρα. Είναι τραγικό και θεωρείται κακοποίηση!
πριν εξοργιστεις ακου πρωτα και μην προτρεχεις!τα ζωα μας κανουν κανονικα την αναγκη τους στο χωρο τους οποτε τους ερθει και οχι μονο στην βολτα!και βεβαια γιατι θα κατηγορησουν καποιοι εχουν και ολη την καθαριοτητα καθημερινα!.δηλ τα δικα σου κρατανε την αναγκη τους μεχρι να τα πας βολτα???αυτο ειναι κακοποιηση.Δεν διάβασα όλα τα σχόλια αλλά διάβασα αρκετά για να εξοργιστώ. Μια ερώτηση θα σου κάνω, πόσες φορές την ημέρα πας στην τουαλέτα για την ανάγκη σου; Τα ζωντανά σου θα αποκτήσουν προβλήματα στα νεφρά αν τα βγάζεις μόνο 1 φορα την ημέρα η όπως Έγραψες καμία φορά και δυο φορές την ημέρα. Είναι τραγικό και θεωρείται κακοποίηση!
χιλιες φορες ειπα οτι δεν γινονται καποια πραγματα να γινουν υπαρχουν αδυναμιες!καταλαβετε το επιτελους δεν ειμαστε τελειοι .οτι μπορεσουμε θα κανουμε !και αυτο "είτε μας αρεσει είτε όχι"το ειπα γιατι εβλεπα συνεχως αντιδρασεις απο τα μελη και εκρασεις οπως ξεροκεφαλιας κτλ!Για να αλλάξει κάποιος πρεπει να ειναι δεκτικός και να ακούει πριν κρίνει.
Εν προκειμένω είχαμε διαρκή αρνηση σε ό,τι προτειναμε, γιατι "ειναι πολύ αργά να μάθει" ο σκύλος" και χιλια δυο άλλα "είτε μας αρεσει είτε όχι". Εγώ σε αυτό δεν βλέπω ανθρωπο με ανοιχτά αυτιά. Βλέπω κάποιον που θέλει να πατρονάρει μια συζήτηση την οποία ο ίδιος άνοιξε ζητώντας συμβουλες.
μπορω να σου πω ειτε το πιστεψεις ειτε οχι κανουμε οτι αναφερεις πιο πανω..καμια ζεστη δεν τα πιανει και κανενας ηλιος.και τα μπανια τους εχουν και απο ολα..οταν βλεπω τετοιες αντιδρασεις απο ολους δεν μπορω να μεινω αβουλη...και το λεω για χιλιοστη φορα καποιες απο τις συμβουλες του δεν μπορουν να γινουν..και αυτο τους εξοργιζει........Φιλη ntina!93 καταρχας μην τρελενεσαι!
Μην προσπαθεις να απαντησεις σε ολους και σε ολα, ειναι λαθος!
Κατσε ακου αυτα που σου λενε και εκει που εισαι λαθος προσπαθησε να το διορθωσεις.
Δεν εισαι ουτε σε ολα λαθος ουτε σε ολα σωστη οπως και ολοι εδω μεσα.
Και εγω εχω 2 ποιμενικους, ενα καυκασου και ενα βελγικο και δεν τους βαζω μεσα στο σπιτι. Εκτος απο την ηλικια μεχρι να κανουν τα εμβολια τους. Αυτο δεν σημαινει ουτε οτι τα εχω στον ηλιο ουτε οτι τα τρωει η βροχη! Απλα μπορεις να παρεις ολα τα απαραιτητα μετρα ωστε ο σκυλος να ειναι ευτηχισμενος οπου και να τον εχεις και φυσικα να ασχολησε πολλες ωρες να κανεται τις βολτες σας τα μπανακια και ολα τα σχετικα.
Τα παιδια πιο πανω σου δινουν πολλες πληροφοριες που πρεπει να τις αξιοποιησεις.
Γινε λιγο δεκτικη!
Πραγματικά έχεις δίκιο .επρεπε να ντρεπονται καποιοι εξυπνοι που ειπαν: Όχι δεν έχουν όλοι το δικαίωμα να έχουν σκύλο.
Googlαρα και το υπευθυνόμετρο και μου έβγαλε silver! Λογικά μόνο εσύ θα είσαι υπεύθυνη ή υπέυθυνος! Τόσο πολύ που όταν κάνουν πλάκα, απαντάς έτσι! Δεν μιλήσα για υποκειμενικότητα στα παραδείγματα που έφερες, αλλά στην αγάπη για τα σκυλιά!Τα παραπάνω παραδείγματα εσένα σου φαίνονται υποκειμενικά?Αν ναι γκούγκλαρε κ το υπευθυνόμετρο. Σ εσένα κάτι μπορεί να βγάλει.
Μα ghelly δεν διαφωνώ καθόλου σε αυτά που λες! Εκτός αν έδωσα τη λάθος εντύπωση ότι υπονοοώ κάτι άλλο...Εσύ τον καλύτερο σου φιλο θα τον εδενες? Θα τον ειχες ες αει σε μια αυλή γιατι "ειναι πολύ αργά" για να εκπαιδευτεί και να μπει στο σπιτι? Θα τον αφηνες ερμαιο στο καλαζαρ και στα τσιμπούρια? Στη βροχή και στον ήλιο να σκάει?
Εγω όχι. Και ναι για μένα, όποιος κάνει τα παραπάνω, δεν εχει αντίληψη τι εστι αγάπη προς τα ζώα. Ικανοποιεί απλά την "ανάγκη" του να λέει ότι εχει σκύλο.
Ntina νομίζω ο panosdog στα είπε όσο πιο όμορφα και πιο κατανοητά γινόταν!Φιλη ntina!93 καταρχας μην τρελενεσαι!
Μην προσπαθεις να απαντησεις σε ολους και σε ολα, ειναι λαθος!
Κατσε ακου αυτα που σου λενε και εκει που εισαι λαθος προσπαθησε να το διορθωσεις.
Δεν εισαι ουτε σε ολα λαθος ουτε σε ολα σωστη οπως και ολοι εδω μεσα.
Και εγω εχω 2 ποιμενικους, ενα καυκασου και ενα βελγικο και δεν τους βαζω μεσα στο σπιτι. Εκτος απο την ηλικια μεχρι να κανουν τα εμβολια τους. Αυτο δεν σημαινει ουτε οτι τα εχω στον ηλιο ουτε οτι τα τρωει η βροχη! Απλα μπορεις να παρεις ολα τα απαραιτητα μετρα ωστε ο σκυλος να ειναι ευτηχισμενος οπου και να τον εχεις και φυσικα να ασχολησε πολλες ωρες να κανεται τις βολτες σας τα μπανακια και ολα τα σχετικα.
Τα παιδια πιο πανω σου δινουν πολλες πληροφοριες που πρεπει να τις αξιοποιησεις.
Γινε λιγο δεκτικη!
Δεν διαφωνώ απλά ειχα ενστάσεις στο θέμα της αγάπης και πώς αυτή εκφράζεται.Μα ghelly δεν διαφωνώ καθόλου σε αυτά που λες! Εκτός αν έδωσα τη λάθος εντύπωση ότι υπονοοώ κάτι άλλο...
τελειωσε το θεμα με τους γειτοννες!δεν υπαρχει κανενα θεμα πλεον!μια πορτα ειμαστε και δεν μπορουμε ουτε να ειναι η ιδια συνεχως σε ριξη!πιο απλα μιλαμε κακονικοτατα!οταν σε ξερουν 20 χρονια δεν κανουν τιποτα.Ας τα πάρουμε από την αρχή.
Το θέμα μας είναι λοιπόν αν τα σκυλιά σου ενοχλούν τη γειτόνισσα κι αν αυτή έχει δίκιο.
Ναι, έχει δίκιο και μπορεί να σου κάνει καταγγελία ανά πάσα στιγμή.
Δε φταίνε τα σκυλιά που είναι μεγάλα/μικρά, ήρεμα/άγρια, εκπαιδευμένα/ανεκπαίδευτα. Φταις εσύ και όσοι ζούνε μαζί με τα σκυλιά αυτά που δεν προνοήσατε νωρίτερα τι εστί ιδιοκτησία σκύλου.
Εφόσον δε γίνεται να μικρύνουν (προφανώς), να ηρεμήσουν ή να εκπαιδευτούν από το πουθενά χωρίς κάποιον ειδικό, τότε κάθε συμβουλή που σου δίνουμε πηγαίνει στο βρόντο.
Άρα eviva la γειτόνισσα.
ps. Vagelis_ras πώς να την καταλαβαίνουν όταν η μητρική τους πλέον είναι τα γκρίκλις;